- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Nem rég csatlakoztam az apple TV4k táborba. Első körben nekem nagyon tetszik és
Ami felmerült bennem kérdésként, hogy screen-sharing-nél 16:9-es TV-re az iPAD képét tükrözve a két szélén egy jó nagy fekete csík jelenik meg. Ez by-default így van mindenkinél vagy valamilyen arányt nem jól állítottam be? -
blakey
titán
4K van nekem, azon van a KODI. - akkor most már van rá megoldás.
próbáltam a MrMC-t, meg is vettem, alap dolgokra jó,sajnos a KODI képességeit nem használja ki. pl addonok. - nem de otthoni anyagok megosztására tökéletes, bizonyos suzempontból a Kodinál is jobb. Kodit használok, mert 1-2 kiegészítőt azért én is azon szeretem használni de NAS-ról filmeket, zenéket kb. mindegy melyiken játszom le.
Amikor kipróbáltam az Infuse-t még időkorlátosan sem tudtam a NAS-t elérni, azóta meg előfizetek- épp most próbáltam a 6-ost, hogy mi legyen, megvegyem-e véglegesen vagy kukázzam, még nem döntőttem el és egyelőre nem foglalkozom vele, mert még nem annyira jó a 6-os. Tehát amikor feltettem és beállítottam a dolgokat, simán működött a hálózati elérés, 1080p-ig minden ment, 4K-hoz már kérte az előfizetés, most is működik a hálózati elérés viszont a lejátszás már nem. Majd meglátom mi legyen.
-
blakey
titán
A Kodi felrakható ha van Mac otthon, én 2 havonta 6$ fizetek, hogy 7 naponta ne kelljen újra rakni. - A sima 4-re, a 4K-ra még az elején nem lehetett azóta meg nem is érdekel, van külön Kodis (CE) lejátszóm. MrMC meg bőven elég otthoni megosztáshoz.
Az Infuse ingyenes verziója nem tudja a helyi vagy NAS elérést csak a fizetős. - de tudja illetve limitálva van a tudása és időkorlátos. Ha valaki ki akarja próbálni akkor megveszi az éves liszenszet és van 1 hónapja, hogy eldöntse kell-e vagy sem.
-
Ha direkt airplayt állítok be a fotók alkalmazásban, akkor pontosan úgy látszik a telefon kijelzőn minden, mint amikor a tükrözést használom. Sajnos szaggat ebben az esetben is.
Úgy fest vennem kell egy rendes AP-t karácsonyra (nem úszom meg).
Nasról szépen lejátsza.
Köszi a segítséget
-
blakey
titán
Mindig a leggyengébb láncszemhez kell igazítani, ezúttal 1080p SDR, tehát a dinamikatartomány egyeztetés legyen kikapcsolva, mivel a projektor nem képes a HDR-re. MrMC-ben amúgy jelenleg nem működik megfelelően a HDR-SDR konverzió.
az UHD ezen lejátszva nekem részletgazdagabb mint a TV belső lejátszójával.Ilyen létezhet, vagy csak beképzelem? - előfordulhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ashes of Creation (MMO)
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged