- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
tomigonzo #6743 üzenetére
De ha belegondolsz, melyik az a cég amelyik nem akar nyerészkedni a másikon? Nem véletlen a világ legértékesebb cége az Apple és nem véletlen vágynak rá annyian. Biztos, hogy van/lehetne jobb az Applenél, de én nem látok pl egyetlen márkát sem, ami így menne/megy előre.
Arról nem is beszélve, ha az Apple (tényleg) megveti a lábát a mozi iparban, akkor nem lesz megállás. Nekem pl. szimpatikus lenne egy olyan megoldás is, hogy valóban ki lehetne kölcsönözni a premier filmeket, amik a moziban mennek. És akkor most felébredek. -
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #6726 üzenetére
Rendben. A havidíjas előfizetés max arra való, hogy tovább kipróbáld az appot. Ezután ha úgy is maradni akarsz, akkor kiválasztod a legjobb konstrukciót.
-
devil-k
nagyúr
Ne jöjjünk ezzel az álszent dumával, mert ez maga a hányinger. Minden médialejátszót arra használnak az emberek, hogy a letöltött filmeket nézzék. Pont.
De egyébként: letöltök, moziba járok, előfizetője vagyok a Spotifynak, HBO Maxnak, Disney+-nak, Netflixnek.
Kérdés van még? -
devil-k
nagyúr
válasz
zazenke #6717 üzenetére
Még egyszer felteszem a kérdést, mert nem válaszoltál rá: ha ilyen sz@r az Apple TV, akkor miért nem választasz magadnak egy kínai, androidos, olcsó boxot és használod?
Szerintem meg az a rohadt felháborító, hogy manapság minden ingyen kellene az embereknek, vagy legalább is "okosba". "Értem" én, hogy sok embernél státuszkérdés az Apple termékek birtoklása, de ne legyünk már nevetségesek.
-
devil-k
nagyúr
válasz
galaxys80 #6694 üzenetére
Ezért kellett volna a fanyalgóknak már hamarabb előfizetni. Érdekes módon azt senki nem mondja, hogy NEM egy készülékre szól a licensz.
Egyébként 1 db mozijegy ára Budapesten 2.900 Ft + 120 Ft (Debrecen 2.600 Ft + 120 Ft). És még nem ittál meg egy kólát sem… Érdekes, emiatt sem lázong senki sem, de a havi 1.000 Ft már too much.
-
devil-k
nagyúr
Ne legyél álszent. Ennyi erővel a médialejátszó topikot is be kellene tiltani kapásból.
htw
Ezt egyszerűen meg tudod oldani:- hozz létre saját mappát az adott filmnek pl.: Babylon (2022)
- letöltésnél csak az mkv fájlt pipáld be, semmi mást
- letöltésnél pipáld ki, hogy mappa nélkül töltsön le a torrent
- megkeresed a mappádat amit létrehoztál és oda mehet a letöltésSorozatoknál ugyanez.
Pl.: Breaking Bad (2008) >>> S01
ide mehet az összes mkv fájl minden más sallang nélkül -
devil-k
nagyúr
Hát skacok, nem tudom, hogy ti tapasztaltátok-e, de valami nagyon nem okés az Infuse-zal. Két perc filmnézés után teljesen kilép az applikációból, megszakad a film.
Amin próbáltam:
- LG OLED, Apple TV2021
- EPSON TW9400, Apple TV2022 -
devil-k
nagyúr
válasz
Imi1981 #5663 üzenetére
Hogy lehet a Kodit és az Infuset összehasonlítani? Ez egyeseknek mániája, főleg úgy, hogy ez a platform nem erről szól. Akinek a Kodihoz van kedve, az nagyon mellé fog lőni ha Apple TV-ben gondolkozik. Tudom, a Kodi az INGYENES, nem kell pengetni érte, dehát egy sz@r mert az “áráért” a stream szolgáltatások sem támogatottak normálisan.
-
-
devil-k
nagyúr
Nem teljes értékű az Apple TV és az LG távirányítója sem oda-vissza. Valamit tud az egyik, valamit a másik nem. Szóval nem tudsz kiváltani egy távirányítóval teljesen két eszközt.
masik: vodas kabeltv szolgaltatas van, vodanak letezik vmi appja a cuccra amivel a csatornak figitalisan nezhetoek az appletvrol ? (Arra a heti fel orara hoven eleg lenne addig sem kellene hdmirol kabelre atkattintani)
A Vodafone mit ír erről? Van? -
devil-k
nagyúr
Nem tudom, mivel szoktál letölteni, de én qBittorrent esetén a következőt csinálom egy torrent hozzáadásánál:
Előzőleg létrehozok egy mappát a filmnek. Pl.: The Taking of Pelham One Two Three (1974)
Aztán letöltésnél:- sample és minden más elől kiveszem a pipát
- tartalom elrendezése: ne hozzon létre almappát -
devil-k
nagyúr
válasz
Imi1981 #5154 üzenetére
Jesszus. Jogos a kérdés! Mit csinálsz a távirányítóval?
Olyan ez, mint egy nő, finoman kell bánni vele és nyomogatni. Én vettem rá szilikon tokot is, sőt a gyerekek miatt az a lejátszóra is vettem egyet, nehogy véletlen a legkissebb lesodorlja, lehúzza, megtapcsikolja (bár nem jellemző, de jobb félni... )
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #4932 üzenetére
Legyen igazad!
-
-
devil-k
nagyúr
válasz
Csabroncka #4305 üzenetére
Kemény az élet! Ettől függetlenül ahova lehet én kábelt húzok be és kábellel használom!
-
devil-k
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4297 üzenetére
Könnyűszerkezetes a ház vagy csupán szerencsefaktor?
-
devil-k
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4287 üzenetére
-
devil-k
nagyúr
Nem általánosítás ez, hanem tény.
Minden offense nélkül: te magad írtad le, hogy a tekergetés lassabb, ergo már nem lehetne jó annyira, mintha UTP kábelen keresztül menne a történet. Senki nem mondja, hogy mindenkinek UTP kábellal kell a lakását behúzni, de akkor lesz a felhasználási élmény, a kapcsolat 100%-os. Nyilván, ahol nincs ilyenre opció, ott nincs mit kezdeni. Én is ezt nyáron csináltattam meg, beköltözés előtt az új házban... később már nem lett volna idegrendszerem falat vésetni. -
devil-k
nagyúr
válasz
Elektrosokk #4255 üzenetére
Ha nincs elvárásod, akkor nincs gond, meg ha 300 MB-os filmeket nézel, de ha 50-120 GB-os filmeket pörgetsz, akkor a wifi az karcsú lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest