- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip3 5G - csiki-csuki állapot
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
OldAkita #1471 üzenetére
Akkor sem kéne állítani semmit (csak a szerveren) ha Plex vagy Emby szerverről etetnéd a MrMC-t vagy az Infuse-t. Központilag a szerverek egyike dolgozna és mindenhol ugyanaz lenne. Elsőre lehet, hogy nehéz megérteni a Kodi logikáját, de ha megérted akkor utána nem lesz semmi gond.
-
Sickboy25
addikt
válasz
OldAkita #1406 üzenetére
Azt amit írtam, hogy nézzél meg megcsináltad már??
Semmi extra nem volt. Nem kellett átneveznem, nem kellett könyvtárstruktúrát változtatnom, csak szerencsém volt mert két ilyen lejátszó van otthon és össze tudtam hasonlítani a beállításokat. És valóban egy apró kis hiba okozta...
-
blakey
titán
válasz
OldAkita #1406 üzenetére
Akkor egyáltalán nem ismered a Kodit. Universal Movie Scraper-t használd és ott állítsd be a dolgokat.
Kodi kezdőknek, olvasgasd. -
blakey
titán
válasz
OldAkita #1367 üzenetére
Csatolnod kell a mappákat majd a videó illetve audió résznél fel kell venned mint új forrás, amikor felveszed akkor kell beállítani, hogy mlyen scrapert használjon de előtte a scrapereket érdemes beállitani, hogy milyen nyelven, honnan és mit szedjen le. Ez LE/CE esetében is így volt, ha nem megy akkor Kodi wiki. Infuse is ugyanezt csinálja csak ott előre be van állitva 1 scraper és ennyi. Ha a Kodi szerint állitod be a szkennelést akkor lesz borítód, én 3 perc alatt beállítom ezeket a dolgokat, épp 3 napja telepítettem újra a MrMC-t.
-
Gomba
senior tag
válasz
OldAkita #1349 üzenetére
Itt jól leírják milyen licenszek vannak.
Itt pedig az In progress résznél vannak, hogy mik lesznek a 6-os verzióbanHa most veszel standalone (nem előfizetéses) 5 pro-t, akkor biztosan majd kedvezményesen lehet a 6-osra upgrade-elni.
Én személy szerint a 6-osig a havi 1 eur-os előfizuval kivárok és utána megveszem a 6 pro standalone-t.
Ingyenes nem lesz semmi -
Gomba
senior tag
válasz
OldAkita #1330 üzenetére
Belépés után hatalmas képekkel mutatja a filmeket...
Az Infuse tudja ezt (ahogy a netflix, hbo go stb is)
Próbáld ki. Nemsokára (2019 eleje) jön a 6-os ezért az 5 prot (ami nem frissül, de lifetime licensz) ne vedd meg.
Viszont ha mondjuk havi előfizusat veszel (1 eur / hó) akkor van 1 hét ingyenes időszak ameddig lemondhatod. -
blakey
titán
válasz
OldAkita #1330 üzenetére
Lehet hogy túlzásokról álmodom, de lehet hogy nem, lévén a 30 dolláros X96 2/16Gb gagyi kínai médialejátszó LibreElec-el Kodival ezt probléma nélkül teszi. Háta az Apple TV is tudja, csak én nem hogyan is kéne beállítani :-) - pont ahogy az LE esetében, MrMC (Kodi fork), arra van szükséged és ha az LE-ben be tudtad állítani akkor itt is, nálam ráadásul közös (MySQL) adatbázist használ a CE, LE, MrMC, szóval pont ugyanúgy működik.
-
Clemi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat a tvOS operációs rendszerrel és a játékokkal újítja meg az eredeti koncepciót.
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest