Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pozsoka #4020 üzenetére
2 napja fizettem elő Netflixre, de nem tetszik az olvasás. A betűket olvasom, és csak a periférián látom mi történik. Így ez kb. egy hangjáték, feliratozva. Nem szeretem. Plusz most meghallgattam az angol hangsávot, és jobbnak tűnt, nem voltak eszméletlen hangos effektek a szöveghez képest.
blakey
Ha megtennéd, azt megköszönném. Amúgy nem rossz film, egy vasárnap estét megér. -
cisco1982
csendes tag
válasz
pozsoka #3765 üzenetére
akkor ott azért volt jó, ha 4k-ban néztétek, mert azzal nincs gond.
A probléma akkor jelentekzik, ha applet tv 4k & 1080p sdr megjelenítő & 4k hdr forrású tartalmat nézünk, ami az elmúlt x évben kb az összes netflix saját tartalom, ergó irgalmatlanul sok cucc és minden olyan, ami majd még most kerül ki.
-
cisco1982
csendes tag
-
cisco1982
csendes tag
válasz
pozsoka #3721 üzenetére
Milyen megjelenítőn nézed? full hd vagy 4k hdr?
Nekem full hd sdr megjelenítőn ugyanúgy csak a netflix a problémás, viszont van olyan eszköz amivel meg jó ugyanazon a hálózaton.
egy 10 éves sony asztali bd lejátszón futó netflix appal
Érdekesség, hogy egy samsung 4k hdr tv-n tökéletes, viszont mac minin böngészőből is rossz.
A probléma csak olyan tartalmaknál jön elő, ahol 4k hdr verzió is elérhető belőle, a sima HD tartalmak jól jelennek meg!
-
Csabroncka
addikt
válasz
pozsoka #3735 üzenetére
Ezt a routert vedd digire:
https://www.arukereso.hu/router-c3144/asus/rt-ac65p-ac1750-p453826419/
A modemet a szolgáltatónál bridge módba kell állíttatni és a szokásos módon felhasználónév/jelszó-val a routert beállítani.Elmondom a hiba okát! A digi modemnek csak az egyik portja gigabites, a többi 100/100-as.
-
blakey
titán
válasz
pozsoka #3271 üzenetére
Az új Apple TV-nél állítólag más lesz a távirányító, ugye a SoC erősebb de a kérdés az, hogy hardveresen mit fognak engedélyezni, mert lejátszásra a mostani is bőven elég és még mindig nagyon erős. Azért én is várom, hogy milyen lesz, jobban örülnék egy fémházas kivitelnek és jó lenne ha vasszatérne az optikai kimenet, mert szükségem lenne rá.
-
-
-
kagzer
aktív tag
válasz
pozsoka #3260 üzenetére
Szia
Csak pletyka, kódokból gyanítva, de már tavaszra is ígérték.
Nem tartom valószínűnek, hogy idén vagy a közeljövőben lesz új ATV... 😕
A 10-i az inkább a Mac-ekről fog szólni.Én megvártam az októberi eventet és akkor azt mondtam, hogy nem fogom várni tovább mert nincs értelme és vettem egy ATV4K-t.
Eddig nem
Bántam meg -
IP1954
aktív tag
válasz
pozsoka #3195 üzenetére
A tévében nagy valószínűséggel nincs gigabites hálókártya.
Jó minőségű HDMI osztóval több készüléken is használhatod.
Megfelelő eszközökkel HDMI felvételt készíthetsz.
A távirányító Bluetooth technológiával, rálátás nélkül is működik.
Megismerkedhetsz a hálózatos médialejátszással. -
blakey
titán
válasz
pozsoka #1745 üzenetére
ha megveszem a teljes verziót, akkor jó lehet Plex nélkül is a fájlmegosztás? - teljesen jó de használható a Plex is adatbázisnak, nálam jelenleg az szolgálja a teljes adatbázist minden eszköznek, így mindegy, hogy hol néztem vagy hallgattam az anyagot egy teljesen másik eszközön folytatni tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest