Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
puticsricsi #2507 üzenetére
A jövőt tekintve jobb vétel a 4k, de ha nem tervezel 4k Tv-t venni a következő 1-2 évben akkor felesleges.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Csabroncka #2475 üzenetére
Milyen jó is az a Pana plazma!
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
galaxys80 #2255 üzenetére
Nem az ATV a gyenge láncszem hanem a tv! Az Apple tv annyi csatornán tolja ki a hangot magából amennyi a forráson van. A kérdés, hogy a Tv-d képes -e az ATV ből jövő jelet továbbítani az erősítőbe. Szerintem blakey arra céloz hogy a tv-d nem képes optikán a megkapott pcm 5.1 jelet tovább küldeni 5.1 csatornán csak 2.0-n! Remelem jól magyarázom blakey gondolatait. 😀
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
galaxys80 #2229 üzenetére
Megpróbálom a magam módján megfogalmazni mint laikus a laikusnak. Én most vettem ATV-t pár hete. Az ATV minden formátumot felismer és olyannal még nem találkoztam hogy ne szólaljanak meg a hangfalak miatta. Atmos és Sztereó kivételével bármilyen a hangformátum, az erősítő PCM-ként jeleníti meg. Ha a film hangja DD5.1 vagy DTS valóban PCM-ként jelenik meg az erősítőn mindjettő viszont a hang minősége határozottam jobb ha a forrás DTS. szóval nem az történik, hogy az ATV visszabutít hanem csak átalakít. Szerintem a DTS forrás legalább olyan minőségben jön ki az ATV-ből mintha átalakítás nélkül továbbküldené.
Ha tévedek vagy valaki másként gondolja majd kijavít! :-)
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
BossBoss #2093 üzenetére
Sajnos nem ajánlotta fel. Már a supportot hívtam. Ők sem tudták miért nem ajánlotta fel. Aztán megvilágosodtam! Kb 100x olvastam el az angol instrukciókat ami szabad fordításban így szól:
Kapcsold be az új eszközödet.
Figyelj oda hogy a legfrissebb szoftver legyen rajta.
Indítsd el az TV+ alkalmazást.
Fogadd el az 1 éves előfizetést!NA MI MARADT KI????? B******** hát a szoftverfrissítés!
Az a durva, hogy a supportnak is elkerülte a figyelmét. :-)
Szóval már működik!!! -
Jegesmaci81
aktív tag
Köszönöm a válaszod.
Teljesen megfelel így. Netflixet idáig xboxon néztem és az is maga kódolt. Ha mindent megeszik és nem ront a minőségen, nem érdekel, hogy mit ír ki az erősítő.Még 1 kérdésem lenne. Tudja valaki hogy hogyan kell aktiválni az 1 év ajándék TV+ -t? Hivatalos márka képviselettől vettem.
-
Jegesmaci81
aktív tag
Sziasztok!
Ma megvásároltam egy Apple TV 4K-t!
Minden nagyszerűen működik. Az egyetlen problémám, hogy bármelyik filmet indítom el NAS-ról Infuse6 alkalmazással a hangformátum ami megjelenik az erősítőn (Denon x1300) MULTI IN! Miért nem ismeri fel az erősítő a formátumot amit az ATV küld neki? Esetleg átkódolja az ATV az eredeti hanganyagot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest