- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
divan
őstag
válasz
Imogen Combe #7659 üzenetére
Én sem tapasztaltam ilyet, hogy az Infuse nehézkesen indulna el.
-
divan
őstag
Látogass át ide.
Olvasd el az összefoglalót, de segítséget is kérhetsz. -
divan
őstag
Gondolom ennek az egésznek van egy HDMI bemenete, ahol meghajtod a ledfalat. Ehhez kell egy külön processzor ami a címzést végzi, de az is lehet, hogy ez valami spéci saját eszközt használ erre, ez nem derül ki számomra. Ebbe a HDMI bemenetbe kell bedugni az AppleTV-t, és megjelenik a képe. Mondjuk Ipadet még nem tükröztem vele, csak Iphone-t, de gondolom ugyanúgy működik.
-
divan
őstag
válasz
Csabroncka #7228 üzenetére
Mondjuk mindkettő változni fog. Az árazás, és a kínálat is...
-
divan
őstag
válasz
Imogen Combe #7211 üzenetére
Egyébként seedben lévő anyagot is át tudsz nevezni a torrent kliensben. Továbbra is seedben marad,
-
divan
őstag
válasz
Imogen Combe #7162 üzenetére
Valahol én találkoztam olyan CEC beállítással, hogy elkapcsolás, vagy kikapcsolás esetén mi legyen a teendő. (lehet, hogy a Kodiban?
) Meg kellene nézni, hogy a TV beállításaiban nincsen e valami, ami segíthet.
-
divan
őstag
válasz
Csabi1984 #7113 üzenetére
Ha mondjuk az árukeresőre beírod, hogy bluetooth billentyűzet, kiad egy csomót:
https://billentyuzet-es-eger-szett.arukereso.hu/bluetooth-billentyuzet/?orderby=1 -
divan
őstag
De gondolom csak attól jön rá, hogy bekapcsolja a tévét is, amikor felébred, különben fel sem tűnne. Nem hiszem, hogy belefér bárkinek, hogy üljön előtte, és figyelje a kis ledet, hogy mikor gyullad ki. Én azért kikapcsolnám a CEC beállításaiban, hogy induláskor bekapcsolja a tévét.
-
divan
őstag
válasz
captainnemo #6065 üzenetére
Mert amúgy sok pluszt nem tesz hozzá, ha a GUI HDR-ben, vagy DV-ben van nem?
-
-
divan
őstag
válasz
galaxys80 #4001 üzenetére
Én is azt használom az Infuse-nél. A többin (S905X3, Coreeleccel 2 db, MrMC ) ott működik a MySQL adatbázisom. De gondolkodom a Plexben is egyre erősebben, mert amiatt nem frissítettem Mátrixra az egyik boxon, mert akkor ugrott a MySQL azon. Vagy a többin. Igaz futott már Plex az épített OMV-s szerveremen, de sok memóriát fogyasztott, és kilőttem. De ennek a csak adatbázisként használom dolognak utánanézek, mert nem tűnik rossznak.
-
divan
őstag
válasz
Imi1981 #3883 üzenetére
Szerintem nincs benne Keymap Editor. Mondjuk amennyi gomb van a távirányítón, és általában mind dedikált valamire, nem sok mindent lehetne átállítani.
Én azért használom a MrMC-t, mert az is tudja kezelni a MySQL adatbázis, amit a CE-s boxok is használnak a házban, így van szinkronban minden. Megvettem az Infuse-t is, de azzal ezt nem tudtam elérni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest