Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
A boltban tudták,hogy mikor vettem.Sőt...itt sem írtam,hogy akkor vettem amikor bementem.Azt is írtam,hogy "ha lenne jótállásom" (az pedig 1 év után megszűnik).
Régebben már írtam is a problémámról.
Egy töltéssel kb.8-9 hónapig ment és kb. 1.5 éves korában halt el az aksija. -
IP1954
aktív tag
Nem egyformák a szokásaink ...
Nincs szükségem az összes anyag állandó elérésére.
A 256 GB tárhelyből éppen 180 GB foglalt és ez 99 filmet és sorozat részt jelenet.
Egyedül használom, ezek a közeljövőben tervezett megnézendő anyagok.
Ennyi anyag nekem több napra elég.
Egyébként is tükör, a PC megosztásairól ugyanaz a tartalom szintén elérhető,
de így nincs szükségem a számítógép "felesleges" működtetésére.Olyanoknak szánom ötletként, akik nem akarnak kiépíteni hálózatot, és így mégis
képesek használni az Apple TV 4K médialejátszójukat minimális befektetéssel. -
-
blakey
titán
-
Imi1981
veterán
Na ez tényleg durva. Ha jól tudom 2017-ben jött ki és azért szép, hogy még jön rá frissítés. Őszintén eddig én nem érzem rajta, hogy ez egy régebbi tv box. Nagyon jól optimalizált ez a ios tv OS ( vagy mi) . Nincs röccenés, akadás vagy bármi! Persze a mecool km6 deluxe android tv os-t futtató tv boxom is fluid de az nemrég jött ki és elég erős hardverrel.
Egy valami hiányzik belőle a chromecast. Bár ritkán használom de néha jól jönne. De persze az a Googleé. -
Imi1981
veterán
Végülis csak full HD tévém van úgyhogy egyelőre jó (még pár évig). Ha 4k tévém lesz és tetszik az Apple tv úgyis megveszem az aktuálist. Utána nézek milyen ez a sima 4. Frekvencia váltást tudja és jól csinálja meg legyen rá plex, emby, netflix és infuse és youtube. Nekem ennyi elég csak mind jól fusson jó képminőségel.
blakey
Gondolom, hogy jobb mint a mi box s bár végre javították azon is a ghostingot. Így már egész jó kis tv box az is. Az a konyhába van a kis tévén arra meg jó.
Reménykedek azért, hogy apple tv 4k - t osztogatta akkor a telenor bár ahhoz meg drága, hogy csak úgy osztogassa. Nem emlékszem, hogy volt ez az akció akkor. Lehet csak olcsóbb volt és nem ingyen. -
Imi1981
veterán
Hát remélem emlékszik. Most nyaral úgyhogy nem zavarom ilyennel majd szombaton. Néztem már pár videót az Apple tv 4k - ról és nagyon tetszik. Remélem, hogy legalább az Apple tv 4 - et osztogatta akkor a telenor (kb 2018 - ban volt ez) . A sima apple tv 4 is tud 4k-t? Vagy csak az új a nevében is apple tv 4k tud 4k-t? A sima 4-ről nem is találtam videót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged