Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekop
senior tag
válasz
Imogen Combe #7703 üzenetére
Lefuttattam 5-6szor a tesztet, nagyjából ugyanezt az eredményt kaptam mindegyik alkalommal:
-
válasz
Imogen Combe #7703 üzenetére
Hááát, aki nem érti, az magyarázza... TÉNY: Cat5E minimum 1 Gbps-ra bőven jó, ha jól van szerelve. Az, hogy ezen kívül mi másban lehet még hiba, többen leírtuk. Sajnos távolról nehéz belenyúlni a dolgokba, ahhoz csak Gyurcsok értett...
-
Csabi1984
addikt
válasz
Imogen Combe #7698 üzenetére
Szia. Ott nálad valami probléma lehet. Főleg, hogy, emlitesz lassú reakciót és erre még lassab net sebességed is van. Simán bezavarhat valami.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Imogen Combe #7698 üzenetére
sőt a helyi hálózatban senki és semmi más nem végez adatforgalmat
940Mbps sebességet mér az Infuse a NAS és az AppleTV 4K között. A NAS-on torrent is fut. A hálózat erősen használva (HO-ban dolgozok). Cat5e kábel, 2.5Gbps link -
Imogen Combe
junior tag
válasz
Imogen Combe #7696 üzenetére
Ezek a kiváló értékek akkor jönnek ki, ha az Apple TV 4K és a számítógép semmi mást nem csinál csak a mérést és azt is természetesen nem egy időben , sőt a helyi hálózatban senki és semmi más nem végez adatforgalmat, azaz a gyakorlatban még ez is kevesebb lesz.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7696 üzenetére
Te mindig kötözködsz.
- csak kiigazítalak, a kötözködés másképp hangzana.Más az elmélet és a gyakorlat.
- a cat5e bőven elég, még sok is lehet. A gigabites hálózaton a 944 Mbps nem elmélet, mert ezt tudja, az elméleti a 1 Gbps, ezek tapasztalatok, méréseken alapulnak. A cat5e 100 méteren a 2,5 Gbps elméleti sebességet is tudja, valamint 45 méterig még az 5 Gbps is működni szokott, a 10 Gbps már nem biztos.az Infuse sebességmérés lehet "csak" 500 Mbps
. - akkor kábelezési, hálózati, eszköz probléma, vagy éppenséggel a kapcsolati protokoll kétirányú, az Infuse ugyanúgy tudja a gigabitet és megfelelő kapcsolat esetén azt is méri. -
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7694 üzenetére
Elméleteket te gyártasz, ismét. Légyszíves ne gyárts ilyeneket.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7691 üzenetére
1 Gigabites LAN kábelnél 500 Megabit.
- inkább 944 Mbps. Médialejátszás szempontjából mindenre elég.Ha CAT5E, akkor rövidnek kellene lennie
. - egy lakásban bármilyen hosszú lehet a cat5e, menni fog a gigabit, sőt a 2,5 Gbps is. -
válasz
Imogen Combe #7691 üzenetére
Cat5E esetén 100m-en - ha jó a kábel és a csatlakozók is rendben vannak - simán hozni kell az 1 Gbps-t. Ez meg elég bármire a témában.
-
válasz
Imogen Combe #7667 üzenetére
A megosztást adó eszközön rendben van(nak) a HDD(k) és a fájlrendszer? Mert ilyen problémát okozhat az is. Csak egy ötlet.
-
Imogen Combe
junior tag
válasz
Imogen Combe #7666 üzenetére
Annnyi változás történt, hogy már kizárólag a Windows és Linux alapú Samba biztonságos
verzióját használom, de a megosztásokat töröltem és újra felvettem.
Ezt azért is megtettem, hogy beállíthassam ne emelje ki az egyedülálló videó fájlokat. -
Csabi1984
addikt
válasz
Imogen Combe #7664 üzenetére
Nálam minden egyből megy. Nem tudom mi lehet nálad az oka ennek a jelenségnek. Próbáltál infuse eltávolítását majd újra telepítését?
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7661 üzenetére
Válassz, másik protokollt az adatbázis felépítéséhez, ellenőrizd az elérési útvonalat. Nagyon rövid ideig tart az a "karikázás". Használom MacBook-on, iPhone-on, Apple TV-n, gyors az adatbázis azonosítása, indexelése, ami nálam a Plex adatbázist jelenti.
-
divan
őstag
válasz
Imogen Combe #7659 üzenetére
Én sem tapasztaltam ilyet, hogy az Infuse nehézkesen indulna el.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7656 üzenetére
Az alkalmazás indítása azonnal történik, ha nem, akkor ott valami nagyon rosszul van beállítva, kiválasztva. Az adatbázis kezelése is gyors, a háttérben szokott frissíteni, a felület megjelenése után szokott indexelni, de az pár másodperc. Ha elindítok egy anyagot, akkor az azonnal elindul.
-
válasz
Nem lehet valamilyen hálozati kapcsolódási gond?
-
Sasi001
senior tag
válasz
Ezzel még nem találkoztam, pedig van bőven film a nas-on és sűrűn is változik az állomány.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7652 üzenetére
Streaming cache: Legacy
-
Semin
őstag
válasz
Imogen Combe #7650 üzenetére
Nálam sosem produkált ilyeneket az Infuse+ATV(2022) kombó pedig már 2 éve használom. Gyors, reszponzív és mindent le tudtam játszani amit csak elindítottam.
(jellemzően 4k DV anyagok).szerk.: most, hogy visszagondolok, talán 2x-3x volt “Hiba történt” üzenet ha valamit indítottam, de “ok” után -újbóli indításra- hiba nélkül ment. Az egész 3mp-ig tartott…
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7650 üzenetére
Rosszul használod az Infuse-t, semmit nem “köröz”, a megfelelő módot kell kiválasztani.
Ha a TV-d szuper, akkor neked nem kell Apple TV, Dune, mindenkinek jobb lenne.
-
Imogen Combe
junior tag
válasz
Imogen Combe #7649 üzenetére
A tévé érzékenységhez van még néhány érvem:
Az Infuse imád hosszasan körözni akkor is, ha semmi nem változott.
(A tévé azonnal hadra fogható.)
Az Infuse akadozott már az Apple módosításai miatt.
(A tévé saját lejátszóján ugyanaz nem akadozott.)
Az Infuse nem játszott le valamit, mert az Apple vagy az Infuse elszúrta.
(A tévével nincs gond ugyanazzal az anyaggal.)
Az Infuse simán azt hazudja, hogy nem érhető el valami.
(A tévén megy.)
. . .
HLG -
Csabi1984
addikt
válasz
Imogen Combe #7647 üzenetére
Szia
A tv-k medialejátszó képességeiről írtam, hogy érzékeny.
-
djnice
veterán
válasz
Imogen Combe #7635 üzenetére
Milyen TV az? Minden konténerből működik (mp4, mkv, ts, mov)? P7 FEL is működik?
Mi a helyzet a remuxokkal, amelyek 100 Mbit fölé is mennek? -
djnice
veterán
válasz
Imogen Combe #7631 üzenetére
Pont a TV saját lejátszója nem fogja a DV anyagokat jól kezelni.
-
chatran
őstag
válasz
Imogen Combe #7612 üzenetére
Nektek megy, ha korábban már előfizetők voltatok?
Én rámentem egy film lejátszásra, de csak annyit mutat, hogy renew subscription. Ha erre rányomok már szipkazná is le a 2790 Ft-ot.
Vagy később kellene próbálkozni amerikai idő szerint? -
Multibit
nagyúr
válasz
Imogen Combe #7612 üzenetére
Igaz, de offtopic
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7588 üzenetére
Már leírtuk néhányszor, hogy mi a különbség, érdemes visszaolvasni. Mint írtam, egy szóval letudható a dolog, hogy érdemes-e cserélni, nem. Ráadásul nekem volt 2021-es majd 2022-es és vissza a 2021-esre. Nem ok nélkül váltottam vissza. Az újra várok, hogy kipróbálhassam, de tologatják. abban reménykedem, hogy új házba kerül, de kicsi az esélye.
-
divan
őstag
válasz
Imogen Combe #7211 üzenetére
Egyébként seedben lévő anyagot is át tudsz nevezni a torrent kliensben. Továbbra is seedben marad,
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7211 üzenetére
Két dolgot kipróbálhatsz, manuálisan szerkeszted Infuse-ban a hozzátartozó metaadatokat, borítót, azaz simán rákeresel az adott filmre, vagy azt állítod be, hogy a helyi metaadatokat használja, ennek feltétele, hogy az nfo jól legyen kitöltve.
-
Imi1981
veterán
válasz
Imogen Combe #7206 üzenetére
Valószínű jól vált lefelé is de igazából nem próbáltam soha. De nem is ez volt a téma hanem az, hogy nincs semmi értelme és haszna. Nem értem miért jó. Azért mert ha dv filmet indítasz akkor nem kell váltania? Ez esetben egy kicsit megértem. Működik biztosan és használható úgy is ahogy te és arra amire használod. Mindegy így is túl sokat beszélgettünk erről aminek megint nincs értelme úgyhogy inkább ne szemeteljük tovább a fórumot.
-
válasz
Imogen Combe #7206 üzenetére
Ahogy már más is írta, mindenki úgy használja, ahogy szeretné.
Van egy általános javaslat, amit sokan elfogadnak - neked nem kell ezt követned és el sem kell fogadni.
Egy dolgot kell elfogadnod, lsd. első mondat.
Az Infuse kérdésed azért nem válaszolható meg, mert különböző megjelenítőket és AV komponenseket használunk, arra senki sem vállalkozik, hogy az összes variációt minden beállítással és forrásanyaggal kipróbálja.
Megírtad, hogy neked hogyan működik, ez hasznos lehet valakinek, köszönjük. De ne várd el, hogy mostantól mindenki úgy csinálja.
A legfontosabb: ha neked megfelel és jól működik, ne bolygasd.
Én tegnap állítgattam, mert valami friss tuti javaslatot olvastam, alig győztem visszaállítgatni, hogy úgy működjön, mint addig (ami nekem tökéletes volt). -
Imi1981
veterán
válasz
Imogen Combe #7204 üzenetére
Jólvan te tudod de nem nincs értelme ennek. Akkor is ki írja a tv a Dolby visiont feliratot ha olyan filmet indítasz. Nem szokott elállítódni magától ( nekem sosem állítodott el). Én semmi hasznosat nem látok a módszeredben de végülis te dolgod . Csak infuse-t használsz? Akkor vettél egy minőségi felsőkategoriás tv okosító boxot kb 70 ezerért csak infuse miatt? Pont streamingben igazán erős az Apple tv! Persze mindenben jó igazából.
Mindegy használd úgy ahogy akarod ha neked úgy kényelmes. Végülis ha csak infuse-val használod akkor mindegy.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7200 üzenetére
Visszakérdezek, mi értelme másra állítani, ha úgyis egyeztetnek? - mert a kiindulási pont az SDR, a menü, az ikonok, gyakorlatilag minden SDR-re készül. Nyilván agyári appok ikonjai úgy vannak megalkotva, hogy HDR/DV esetében sem rugaszkodjanak el a valódi színüktől, de a többi app fejlesztője gyakorlatilag sz@rik az ilyenekre.
Többször írtam már, hogy nem az a célom, hogy a csoda szép menüben gyönyörködjek. - akkor miért nem úgy állítod be, ahogy azt illik? Alapbeállításokra és mindenre tettem be videókat, képeket, többször is. A helyes és jó beállítás a 4K SDR (azon belül az yCbCr 444 vagy RGB). Képkockasebesség és dinamikatartomány egyeztetése legyenek bekapcsolva, így a helyes.
A menü kb. 3 másodpercig látszik bekapcsoláskor és kikapcsoláskor is. - lényegtelen, hogy meddig látod.
Ennyi idő alatt nem megy tönkre az Oled tévé. - nem volt szó a TV-dről, miért menne tönkre? Azt veszem észre, hogy a lényegtelen dolgokra figyelsz.
Nem használok olyan funkciót, ahol a DV mód beragadhatna. - ez értelmezhetetlen
Számomra az egy járulékos haszon, hogy bekapcsoláskor megjelenik a tévén a
Dolby Vision felirat pár másodpercre, amiről tudom, hogy nem állítódott el semmi, - tehát ez számít és semmi más. Mi a franctól állítódna el?Biztosan csodálkozol, de azt nem értem, mások miért SDR módot használnak. - mert az e helyes beállítás
Ilyen remek indokokat írtak:
1. Kímélik a tévét. - ettől senki nem kíméli a TV-t, nagyon rosszul értelmezel és pl. ilyet nem is írtam.
2. Nem vált lefelé rendesen, de még mindig nem derült ki, hogy mi és mikor nem vált. - mivel az alapbeállítás minden esetben az SDR és egyes alkalmazások nem váltanak fps-t és dinamikatartományt, úgy igen, nem jó, ha HDR-t állítunk be. -
Imi1981
veterán
válasz
Imogen Combe #7192 üzenetére
De mi értelme annak hogy DV -re állítod alapból a menüt? Mi az oka? Semmi értelme de komolyan. Még csak nem is szebb. Ha a dinamika tartomány egyeztetés be van kapcsolva akkor úgyis arra vált amire kell mikor elindítasz egy filmet akkor miért jó fix DV -re állítani a menüt? Nem értem.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7195 üzenetére
Kérek egy szabványos és helyesen paraméterezett közkézen forgó Mkv fájlt, aminek
a formátumát az Apple TV 4K + Infuse ismeri, felfelé jól vált, de lefelé nem. - ezt így nem fogod megnézni, mert az Infuse vált fps-t és dinamikatartományt is. Plusz ilyet miért kérsz? Gondolom nem érted a leírtakat, ebben az esetben lényegtelen, hogy mit írunk, használd és kész.
Nincs Yotube/SkyShowtime/játék, és nincs sírás ... - - ahogy hozzáértés sincs. Én pl egyáltalán nem "sírok", de én tudom használni és rengeteget tesztelek egyéb lejátszókat is. -
blakey
titán
válasz
Persze, nyugodtan hagyjon hidegen, engem nem zavar, de azt még nem árt tudnod, hogy olyan alkalmazások esetében, ahol nincs dinamikatartomány és/vagy képkockasebesség egyeztetés, ott a beállított képet fogod látni, pl. régebben a SkyShowtime-on vagy egy játékban elég "f@sul" nézett ki 1-1 anyag DV-ben, most nem tudom, de gondolom továbbra is rossz, mivel nincs fps-váltás. YT-on is sz@r. Te az Infuse-ra hagyatkozol én meg a többi 100-ra is, összeségében nem jó ráerőltetni olyan beállítást, ami nem arra való. Mindig a tartalomnak megfelelő dinamikatartomány az ideális és jó.
-
Semin
őstag
válasz
Az, hogy számodra nem releváns, nem befolyásolja a probléma meglétét.
Használd úgy, ahogy neked jól esik! A hozzászólásokat az triggerelte, hogy szerinted nem létezik egy ismert hiba.Részemről zártam a témát.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7185 üzenetére
Amit te használsz, az úgy nem helyes. A menürendszer 4K SDR, ha azt DV-ben használod, akkor ún. tónusáthelyezéssel (tone mapping) lesz megjelenítve, ami nézhető, de nem feltétlenül színhelyes. A logikádat követve, ha van egy 500LE-s autód, akkor azt mindig maximumon használod, mert van, de abba nem gondolsz bele, hogy ezt lehetne kiegyensúlyozottan is használni.
Használd, ahogy tetszik, de jobb, ha másoknak ezt nem ajánlod, mint helyes beállítást. -
Semin
őstag
válasz
Még egy elgondolkodtató dolog, a te gondolatmeneted követve:
Ha a menü is DV minőségű - ahogy mondtad - akkor SDR-re állítva is fel kellene váltania ahogy minden DV tartalom esetén teszi. De ugye ez nem történik meg, ergo nem DV a tartalom. -
Semin
őstag
válasz
A legtöbb reddites fórumban is ezt ajánlják, jól mondják a srácok. Visszafelé nem működik a dolog, a felfelé váltás csak a hibamentes. Olvass utána pontosan leírják milyen bug okozza. ( A beszélgetések alapján 2 évvel ezelőttig tökéletes volt ott romlott el valami..)
Ez a konkrét konklúzió:
(a 60Hz USA miatt van, nálunk ez ugye 50)A YouTube egyetlen videóban sem támogatja a Dolby Vision-t, kényszerítette az ATV menüben, és ez vonatkozik az alkalmazások felhasználói felületére is, és valószínűleg bekapcsolta a match frame rate & dynamic range ... így az ATV hibásan váltja a képkockasebességet és a dinamikatartományt videók nézésekor, a hirdetések rontanak rajta... a legjobb élmény érdekében állítsd az ATV-det 4K SDR 60Hz-re (nem 59,94Hz-re), amely megfelel a legtöbb SDR 60Hz-es videónak. Továbbra is megkapja a Dolby Vision technológiát, ha a tartalom támogatja.
Persze ettől még úgy használod, ahogy neked tetszik.
-
Semin
őstag
válasz
Imogen Combe #7183 üzenetére
Nálam az előző TV-n (LG) Dolby Visionban akart megjeleníteni minden youtube videót, és pl az ATV főmenüt is, pedig ezek egyértelműen nem DV anyagok.
Anno ezen problémával kerestem fel ezt a fórumot, és az lett a konklúzió, hogy SDR és vált ha kell. (hozzáteszem szépen működik azóta)Lehet hogy ez csak LG betegség, ha hazaértem a melóból majd megnézem a Philips hogy kezeli ezt.
-
Semin
őstag
válasz
Imogen Combe #7177 üzenetére
A "menü-n" értelmezhetetlen a DV. Ennél a beállításnál mindenre ráerőlteti ami nem jó.
Nekem maga az opció hiányzott, de már megoldottam.
-
djnice
veterán
válasz
Imogen Combe #7177 üzenetére
És az miért jó, hogy a menüvel így még jobban beégeted az OLED-et?
-
Csabi1984
addikt
válasz
Imogen Combe #7167 üzenetére
Erre voltam kíváncsi,hogy ez a funkció nem jó.e neked?
A TV nem "világit" de legalább kijelző nélkül tudsz hallgatni zenétDune Homaticsnak van telefonos applikációja amivel lehet navigálni a készülékbe tehát nem kell a TV hozzá.
-
divan
őstag
válasz
Imogen Combe #7162 üzenetére
Valahol én találkoztam olyan CEC beállítással, hogy elkapcsolás, vagy kikapcsolás esetén mi legyen a teendő. (lehet, hogy a Kodiban?
) Meg kellene nézni, hogy a TV beállításaiban nincsen e valami, ami segíthet.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Nincs olyan hogy kijelző kikapcsolása?
-
Csabroncka
addikt
válasz
Csak a fentit tudom ismételni a HDMI szinkron miatt ez így működik, más lejátszó pl Dune esetén megszakadt a hang amíg az újra szinkron megtörtént, csak nem állt le a lejátszás.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Imogen Combe #7154 üzenetére
A HDMI jel oda -v issza szinkronizál! Amikor kikapcsolom a TV-t nálam is leáll az éppen aktuális lejtászás. Ez nem hiba, ez így működik. Amikor zenét hallgatok spotin egyszerűen play-t nyomok.
-
válasz
Imogen Combe #7149 üzenetére
A leírtak szerint nem kell, ha jól értem.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7150 üzenetére
Olyat nem tudsz, hogy csak az Apple TV-t és a hangkeltőt kapcsolod be és az anyagot számítógépről, telefonról vagy tabletről küldöd át
-
válasz
Imogen Combe #7146 üzenetére
"a tévé lekapcsolása után pillanat stop módba kapcsol.
Vagyis a Pause/Play gomb segítségével a tévé kikapcsolása után is szól a hang.
Infuse és VLC applikációkkal is így működik."Ez van akinek bug, van akinek feature.
Amikor az autóból kiszállunk, (általában) leáll a medialejátszás a telefonról.
Gondolom itt is az volt a cél, hogy a felhasználó döntse el, mit szeretne. Nem érzem (lehet csak én) nagy dolognak a TV kikapcs gombja után még a play gombot is megnyomni. -
blakey
titán
válasz
Eddig arról volt szó, hogy leáll, pedig csak szünetelteti, mivel EDID infók alapján változás történt az eszközök állapotát illetően, azaz a TV által küldött EDID infók megszűnnek, ilyenkor minden folyamatban lévő lejátszás szünetel, nyomsz egy lejátszást és minden megy tovább
Ellenőriztem, egy régebbi Dune lejátszón ez gond nélkül működik.
Ott is megszűnik a hang pár másodperc után egy rövid időre,
de minden beavatkozás nélkül kb. 3 másodperc után már szól. - az még nem annyira fejlett, minél többet tud egy készülék, annál több kellemetlenséget is okozhat. Apple TV-n csak a filmeket, sorozatokat nézem TV-vel, ilyenkor természetesen be van kapcsolva, minden máshoz Airplay-en küldöm az anyagokat, a TV-t nem kapcsolom be.
Amikor a tévét visszakapcsolom az Infuse szintén pillanat stop módra áll . . . - a két készülék közötti kommunikáció miatt, azt mondom, hogy az ilyen apróságokkal meg kell barátkozni, ennél nagyobb problémád ne legyen.
Ha másmilyen felhasználási módot szeretnél, akkor TV-től független módot kell találnod a hang továbbítására, nálam pl. BT-on kommunikál egy DAC-kal. -
Csabi1984
addikt
válasz
Nem szeretnék belearcoskodni
De lehet jobban járnál Bluetoothon küldeni AVR-re a zenét vagy Soundbarra.Értem én, hogy jó lenne ha működne de ha ez nem megy nem Apple hiba
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7144 üzenetére
Akkor a megfelelő topikban érdeklődj. Ez nem kifejezetten Apple TV probléma. A bekötési sorrendet, valamint a prioritásra vonatkozó részeket kéne beállítani, mert úgy tűnik, hogy a TV és a hangkeltő között van némi kommunikáció, ami miatt kikapcsolás után megszűnik a hang. Az ARC is okozhat ilyen problémát.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7142 üzenetére
A hang a TV-ből megy a hangcuccba? Ha igen, akkor a TV-n kell megnézni, hogy miként oldható meg, hogy kikapcsolása után megmaradjon a hang. Szerintem sehogy. Két megoldás lehetséges, egyik, hogy a hangot közvetlenül az Apple TV-ből küldöd rá, a másik, hogy a TV-n csak a képernyőt kapcsolod ki, ilyenkor minden más aktív marad.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7140 üzenetére
Min szeretnéd megszólaltatni? TV-n? Akkor a TV-n keresd meg a képernyő kikapcsolása opciót.
-
blakey
titán
válasz
Imogen Combe #7138 üzenetére
Ennél azért több háttérinfóra van szükség, mert pl. én használom TV nélkül is és természetesen van hang. Ha CEC-t használsz, akkor úgy kell beállítani, hogy TV kikapcsolása után a készüléket ne kapcsolja ki. A CEC-re vonatkozó beállításokat át kell nézni a lejátszón és a TV-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat a tvOS operációs rendszerrel és a játékokkal újítja meg az eredeti koncepciót.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest