- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Nagy a gyanú, hogy a root okozza. Nyomok majd neki egy gyári visszaállítást, meglátjuk mi lesz. Az E9~re kötött apple tv két oldalú ragasztóval fixen áll az E9 hátsó részén, ezt nem tudtam kipróbálni a másik LG-mmel. Szerintem nem apple tv lejátszó hiba.
#7474djnice DV megy gond nélkül a natív appok esetében
netflix, apple tv+, beépített lejátszó, nas - DV anyag.
értem, nyomok egy factory resetet.
-
allein
addikt
Felugrik a Dolby Vision felírat de ilyen a kép. Igazából az egyik sorozat miatt szerettem volna váltani az apple tv lejátszóra, apple tv+ for all mankind esetében a felírat kicsi, amikor az apple tv lejátszóról nézem, szintén apple tv+, a felírat nagyobb. Nem találtam opciót hol lehet módosítani a felírat méretet amikor közvetlenül az apple tv+ nézem.
Amikor leállítom a filmet, a kép egy mp-re átvillan zöld színre.
-
allein
addikt
Sziasztok. Erre van valami ötletetek, lehet TV probléma:
DV képem egyik pillanatról a másikra hdmi-n lila. Hdmi ultra hd deep colour ha ON van, akkor a kép lila. Apple tv-m van mint lejátszó, csak hdmi-n jelentkezik a lila kép, legyen az apple tv+, netflix, infuse (hálózatról DV tartalom), 3 hdmi kábelt próbáltam ki, mindegyik porton. A tv beépített appok esetén, apple+, netflix, tv beépített lejátszóján, hálózatról lejátszás, a DV anyagtartalom rendben van. HDR hdmi-n rendben van. Mit javasoltok? LG E9 oled az alany.
Két apple tv lejátszóm van, mindkettővel jelentkezik a lila kép az E9 LG-n, a mésik LG-n nincs ilyen probléma. Az E9 rootolva lett az ambilight miatt, lehet ez az oka a mostani problémára? Az apple lejátszó kapott gyári visszaállítást, a lila kép fennáll.
Szerk; olvasom a netet, hogy nem egyedi eset
másnál is előfordult.
-
allein
addikt
Sziasztok. Tudok telepíteni bármilyen böngészőt az apple tv-re? Coresport app megvan telefonra, sajnos apple tv-re nem találom az app store-ban apple tv-re.
-
allein
addikt
Sziasztok. Apple TV 2021 modell, nem tudom mi történt de nem megy a tv hangerő az apple tv távkapcsolóról. Van erre valami beállítás a menüben? Meglett
Open Settings on Apple TV. Go to Remotes and Devices > Volume Control and choose Auto.
-
allein
addikt
Mindkettő on van. Volt egy gyári visszaállítás a tv-n, semmilyen extra beállítás nem volt előtte, pár alapdolog. Netflixen a DV film DV-ben indul el, a telefonos videók és a DV filmek a nas-on amik nem indulnak el DV-ben, korábban ugyanezek DV-ben indultak el. YT, szintén apple tv lejátszón keresztül, nincs hdr. TV yt ok, van hdr.
-
allein
addikt
Sziasztok. Az apple tv menüje 4K SDR, milyen beállítást kell elvégeznem annak érdekében, hogy a tv készülék a forrás szerint jelenítse meg a filmet: hdr, dv?
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott egy pack film, DV Transformers, mindkèt TV lejàtszója DV-ben indítja el, mindkèt Apple TV lejátszó pedig HDR-ban. Ez valami kompatibiltàs probléma?
-
allein
addikt
válasz
Csabroncka #4335 üzenetére
Offon van az energia takarékos mód. A sorozat DV, most màr a jelenség megjelent mindkèt TV esetében. Át fogom böngészni a beállításokat.
-
allein
addikt
Sziasztok. Infuse-t hasznàlok èn is, mi az annak, hogy egy bizonyos idő utàn filmnézès közben a képernyő besőtétedik?
-
-
allein
addikt
Sziasztok. Vásároltam egy 2021-es Apple TV-t és az a kérdésem, hogy milyen beállítást kell végrehajtani annak érdekében, hogy a lejátszó meg tudja jeleníteni a Dolby Vision anyagot? A TV kèszülék tudja.
-
allein
addikt
Sziasztok, szeretnék kérni egy kis segítséget, tanácsot.
Apple Tv 4K, amikor nagyobb méretű filmet nézek ami 40-60GB szemmel láthatóan a kép nem mindig akadásmentes. Éppen, hogy érzékelhetó a jelenség, de engem zavar. Tehát nem olyan smooth a lejátszás, mint például a CXUHD-n (eladtam időközben). A CA BD azért jobb de nem nézek egyáltalán filmet lemezről ezért megváltam tőle.
Gigabites a belső hálózatom is. Van valami beállítás amit esetleg a NAS-on vagy a Apple lejátszón kellene néznem?TV LG E9. Infuset használom.
Megosztanátok, hogy nálatok mik a tapasztalatok a lejátszással kapcsolatosan?
-
allein
addikt
Sziasztok. Seed szerverről, hogyan tudok filmet streamelni apple tv-re?
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott egy Apple Tv 4K és egy C8 LG készülék. Forrás egy NAS, Apple tv beállításain belül Dolby Vision 50-60hz, teljesen mindegy. Mintha azt érzékelném, hogy nagyon finoman szaggat a kép. Tehát éppen, hogy észrevehető, de feltűnik. Lehet ezzel csinálni valamit, szoftveres probléma lesz? NAS egy Synology 916+(8 gb rammal). TV-n is volt nem rég szoftver frissítés, viszont még nem történt képernyő kalibrálás.
-
allein
addikt
válasz
Csabroncka #1510 üzenetére
Köszi az infót, marad az Infuse PRO
Egy kérdésem van még: Video&Audio format, mire érdemes állítani? TV - LG B7. mert a korábban linkelt videóban, a csávó azt mondja 4K SDR 60HZ. De nem értettem pontosan miért.
Az interrface SDR-ban marad, említi még a napfényt de nem tudom összerakni
-
allein
addikt
válasz
Snoop-y #1507 üzenetére
Synology NAS van, DS video alkalmazásban indexelve az a mappa amiben a filmjeim vannak. Apple TV alatt letöltve a DS video, belépek a szerverre és nem tudom lejátszani a filmeket. Mi lehet a gond? Nyilván valami beállítás lesz.
The format of this video is not supported. Mindegy, hogy FHD BD remux vagy UHD 2160 remux, nem indul semmi.
Szerk: Infuse PRO lejátssza
-
allein
addikt
Sziasztok. Vásároltam egy apple tv 4k 32gb készüléket. Van bármi amit be kell állítani a beüzemelés után?
Jól tudom, hogy hálózatról is tudok lejátszani anyagokat? ITT lehet látni ahogy elvégez egy pár beállítást.
(#1506) Snoop-y - köszi, az már van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest