Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
koncsik
üzenetére
Erre a kommentre mióta megírtad, akartam válaszolni, de nagyon nem értem rá az elmúlt napokban. De ez nekem annyira hasznos infó volt, hogy még mindig emlékeztem rá, hogy ne felejtsem el megköszönni!!
Szóval, Köszönöm!Azt tudni kell, hogy viszonylag friss Apple user vagyok. Ezért ezzel az Airplay-jel sem vagyok még teljesen tisztában. De ez a kommented akkora változást hozott az életemben, hogy el sem hittem (és te sem hinnéd ha tudnád)!

Rohadt jó dolog, hogy simán telefontról mennek a tévéműsorok. Nekünk nincs tévé előfizetésünk sok éve. Édesapám Telekom TV Go-s hozzáférését használom. És csak sportot szoktam nézni TV-ből.És most ment az MLB döntő, és a meccseket így, Airplay-jel néztem. Még a Sport TV Selekt appja is megy airplay-en.
Korábban a PC volt hdmi-vel összekötve, és böngészőből néztem a Telekom TV Go-t. De mióta megvan az új PC, lusta voltam újra rákötni a hdmi-t. (nagy feladat...
). És most már nem is kell! Örök hálám! 
-
zacci
aktív tag
válasz
koncsik
üzenetére
En jobban orulnek annak, ha egy atv kepes lenne a passtrough-ra (direkt t nelkul csak neked csak most
), de 100% h elobb lesz uj shield (tuti nem lesz), mint hogy az apple megoldana ezt. Tipikus apple idiotizmus
Atkodolt, lebutitott hangot meg nem szeretnek. Ahhoz tul jo a rendszerem, pedig nem is csoda high-end 
Anthem+Dynaudioval mellett draga a zidoo ? Nem maaar
Nem mindig toleralom a magasfoku inkompetenciat. Altalaban mosolyogni szoktam az ilyesmin

A jelenlegi 2019-es shield pro a mai napig tokeletesen tudja azt, amit az ember elvarna egy plex klienstol. A gond az, h nem nagyon van aletrnativa es ha leallitjak a gyartasat, akkor szerintem bajba kerul sok plexet hasznalo es minosegi mozit hallgato. A stream persze jo, de sajnos kozel sem hozza azt a minoseget, amire egy eredeti bluray kepes.
-
Imogen Combe
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Az Infuse 500 Megabit feletti stabil kapcsolatot mér a fájl olvasási tesztnél.
Az internetkapcsolat 900 Megabit fölötti a Speedtest szerint.
Hiába kapcsolom ki az Infuse automatikus frissítését.
Kikapcsolás után azonnal visszakapcsolva nem jelentkezik.
Természetesen bekapcsolás után az Infuse indításával várok egy kicsit,
hogy biztosan felépüljenek a hálózati kapcsolatok.
Ha jól sejtem, a "wifi szerű ikon" eltűnése után már biztosan van kapcsolata.
Néha még az Infuse frissítést is ellenőrzőm az áruházban,
de ez után is várakoztat akár egy percen túl is.Amikor azt mondja az Infuse, hogy nem érhető el valami, az általában akkor fordul
elő, ha pillanat állj módban marad, majd egy idő után automatikusan lekapcsol.
Ilyen esetekben is előfordul, hogy később problémamentesen képes folytatni.
Többnyire rendesen kilépek a főképernyőn. -
tomp
félisten
válasz
koncsik
üzenetére
Csak 4K SDR.
Film indítás: buffernél ""HDR jel" üzenet a TV-től, majd mikor ténylegesen elindul a film már SDR.
Amúgy Android TV-n is vicces. 4K-s sorozatnál minden epizód a legkisebb SD minőségben indul. Akkor is ha már 6órán keresztül az megy. Ennyire kókány streaming appot még nem láttam... -
blakey
titán
válasz
koncsik
üzenetére
Önmagával a SkyShowtime-mal van gond, ugyanis a Google licensszel rendelkező eszközök sem 100%-osan támogatottak, nagyon furcsán kezelik a támogatott eszközöket. Támogatják a Fire OS-t, de az app nem elérhető az áruházban, támogatják az Android TV, Google TV-t, de nem megy a 4K HDR, nincs fps-váltás, támogatott a tvOS, de egyelőre nincs HDR, van 4K és fps-váltás, támogatja a webOS-t, van 4K HDR, nincs fps-váltás. De majd jó lesz. Mivel nekem volt előfizetésem, ami ugye 1399 Ft volt, így az 1999 Ft-ot még megéri.
-
blakey
titán
válasz
koncsik
üzenetére
A mai lehetőségeket nem ismerem. Akár egy használt is megfelelő lehet, aprón nézz körül. A DAC topikot olvasgasd.
-
blakey
titán
válasz
koncsik
üzenetére
Ezt nem igazán értem, én használom iPhone-ról az Aiplayt és a CC-t is, attól függ, hogy milyen eszközre küldöm a jelet, viszont előfizetéssel még nem találkoztam. Nem értem, hogy ezt mire írod. Egyes appok már úgy vannak megírva, hogy tudják a Chromecast-et is, az Airplay mellett, pl. Infuse., de ez nem általános, viszont Airplay-t minden app esetében működik.
-
-
Imogen Combe
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Azért akartam ennek utána járni, mert már többször felvetődött a probléma.
Ha a játékok, Youtube videók vagy streaming szolgáltatók nem tudnak DV-ről SDR-re visszaváltani, az nem érint, mert ezeket nem használom.
Egyre inkább az derül ki, hogy a helyi hálózatos médialejátszást az Infuse alkalmazással ez a probléma egyáltalán nem érinti.
Alapelvem: Ha valaki rám hallgat, azt tesz amit jónak lát. -
magicbox
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Teljesen jogos amit írsz. De kettő ember ne állítsa már azt alapból, hogy a 2022 rossz, ha meg neked jó, akkor vagy nem értesz hozzá és rosszul állítod be, vagy nem megfelelő a tv-d, mert ezzel a 2022-vel elégedett felhasználókat degradálják. Az ő általuk leírt hibákból egyedül a dv8-infuse hiba valid nálam. Ami nem jelenti azt, hogy nem hiszem el, hogy az általuk felvetett hibák, náluk jelentkeztek.
-
Snoop-y
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Rosszul olvastad vagy felreertetted

Actual Blu-ray menus are not currently supported (2017 ota konyorgunk erte
)Lejatszani lejatsza mind a DVD es Blu-ray iso-kat de menu nelkul. A default main video es audio tracket inditja el majd azutan tudsz navigalni kozottuk manualisan de nem az eredeti menubol.
Az MrMc az reszlegesen tamogatja disc fuggo, hogy eppen mukodik-e?
-
válasz
koncsik
üzenetére
Még1x köszönöm a segítséget, úgy néz ki klasszul megy a dolog
(Infuse Pro 1 évre előfizetve, 5999 HUF volt, Dolby Audio, DTS-HD megigényelve - Pro tartalmazza). Eddig minden vágyam működik
- hát legyen egy kérdés még...
Anthem MRX-510 AV receiver-em van, nem friss darab, de szeretem. Sajnos emiatt:
Lehet-e bármi problémám a 4k/30fps miatt, ha ide dugnám az apple TV-t? (most az oppo HDMI bemenetén van, onnan megy az erősítőbe) (tudom, dugjak, majd meglátom...
de jó lenne tudni a véleményeteket)
(Az oppo képe és hangja külön megy a TV-be és az AVR-be) -
válasz
koncsik
üzenetére
Elméletben igen, szerintem a mai routerek már jobban bírják hardverrel. Régen próbálkoztam ilyennel, sőt az USB-be TV-tunert dugtam és a TV stream-et is a routerről néztem. Nekem régebben a router topikban segített sokat Vargalex fórumtárs. Lehet a routeres topikokban jobban tudják a választ.
-
blakey
titán
válasz
koncsik
üzenetére
Az Apple távokon soha nem volt visszajelző led, régen az iMac-hez is adtak távot, pontosan ilyen volt, de a rácsatlakoztatott kontrollerek sem jeleznek vissza, a illetve de, csak későn, viszont az Apple TV jelzi, hogy ideje tölteni. Én annyit teszek, hogy nagy ritkán ránézek a töltöttségre, illetve a CEC be van kapcsolva, valamint a Logitech Harmony is fel van programozva, tehát nem lesz olyan, hogy nem távirányítható, CEC-cel a TV távját használom, Harmony-val meg infrán vezérlem, valamint van egy BT-os billentyűzetem, ha netán azt használnám, ráadásul azon van visszajelző led. )
-
bala6120
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Lehet, hogy félreérthető voltam, bár blakey egyből értette.
Nem a Prime volt zöld, csak ott néztem sorozatot.
A tvOS háttere volt zöld a főképernyőn, menüben.
Azóta ismét jelentkezett alaphelyzetbe állítás után is.
2021 viszont tökéletesen teszi a dolgát.
Prime sajnos sokszor pocsék minőség. -
válasz
koncsik
üzenetére
Szóval… sötét módban megy első pillanattól nálam is, leszedtem a prime-ot (azt a fire max-on szoktam nézni), aminek a háttere sötétzöldesszürke, legalábbis a sötét mód középszürkéjéhez képest. A Fire max-on a prime háttere teljesen fekete.
Az apple tv az oppon keresztül hdr-ben adja a képet, a fire max közvetlenül a tvbe van dugva és DV-ben adja a képet. A tv saját prime appja is fekete hátterű (DV).
A lejátszott tartalommal az atv-n nincs gond szerintem. -
IP1954
aktív tag
válasz
koncsik
üzenetére
A HDR és a DV lekszoktat a tévé állítgatásáról.
Úgyis beállítja az adott fájlnak megfelelően, azaz felülírja a saját beállításaimat.Végre pár éve az elérhető anyagok minősége is közel azonos a tévék képességeivel.
Semmi szükség életlen, színtelen, homályos képre,
ami elfedné a nagyon takarékos szolgáltató ügyködéseit.( Éppen így nem érdekel a felkonvertálás sem, mivel nincs mit felkonvertálni ... )
-
blakey
titán
válasz
koncsik
üzenetére
Jó lenne, ha valamilyen módon megoldanák, mert vennék még egyet. Nem értem, hogy mi és hol ment félre. Én pl. semmilyen módon nem tudtam normálisan életre kelteni a teljes RGB-t, vagy az YCbCr 444-et, ha sikerült, akkor egyes DV anyagok esetében fekete volt a kép, utána nem jött vissza. Nem hardveresen hibás, szerintem, hanem valami a szoftverben van elcseszve ami a 2022-est érinti, mert a 2021-esnél nincsenek ilyen anomáliák.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Amazon Kindle
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Dobozos Új HP Envy 17 i7-1260P 16 GB RAM 1 TB SSD FHD IPS garancia
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Szép! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval, Köszönöm!
). És most már nem is kell! Örök hálám! 
Atkodolt, lebutitott hangot meg nem szeretnek. Ahhoz tul jo a rendszerem, pedig nem is csoda high-end 
- hát legyen egy kérdés még...