- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
V.Stryker #1678 üzenetére
Az OK alatt a tapipados kapcsolót értjük? - igen, h középen nyomod meg akkor OK.
Escape a Menü gomb? Az egyet vissza gomb.
- igen
Siri mód az Apple TV beállításoknál legyen bekapcsolva? Nem lehet, mert Magyarországi lokalizációval használom és itt nem engedélyezték.
- Beállítások/Rendszer/Beviteli eszközök és az Enable Siri Expert módot kapcsold be.
-
blakey
titán
válasz
V.Stryker #1676 üzenetére
Még nem találkoztam ilyennel, használtam SMB-n MySQL, Emby és Plex szervereket, egyikkel sem volt gond. Most is jól működik, jelenleg Plex adatbázist használok.
Tabletről vezérlem yatse app-al, ott van stop gomb. Böngészőből is vezérelhető vagy Kore (Kodi) app-al is.
Táv esetében meg megnyomod az OK-t és rámész a stopra de az escape is leállítja. Siri mód legyen bekapcsolva a beállításoknál.
-
-
-
blakey
titán
válasz
V.Stryker #1667 üzenetére
Ikon rendezés megvan. MRMCnel a forrast hogy szerkesztem vagy tavolitom el? - ahogy Kodiban. Nem tudom milyen forrász szeretnél szerkeszteni de lehet, hogy másik felszínt kell hozzá választanod.
Mintha a felbontas filmlejatszasnal nem lenne az igazi. Van erre megoldas? - erre nem lehet válaszolni, mivel nem pontos a megfogalmazás. Felbontást az ATV beállításainál lehet állítani.
Illetve hogy lehet altatmi az eszközt? - A Home gombot hosszan kell nyomni.
A menüben megvan, de akkor kikapcsol a tv,miközben én csak a másik ji-n a tv-t akarom nezni. Akkor meg visszakapcsol az apple tv. - CEC-t ki kell kapcsolni a készülékekben.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker #1666 üzenetére
Ikon rendezés megvan. MRMCnel a forrast hogy szerkesztem vagy tavolitom el? Kodi után is nagyon szokni kell. Mintha a felbontas filmlejatszasnal nem lenne az igazi. Van erre megoldas?
Illetve hogy lehet altatmi az eszközt? A menüben megvan, de akkor kikapcsol a tv,miközben én csak a másik ji-n a tv-t akarom nezni. Akkor meg visszakapcsol az apple tv.
-
blakey
titán
válasz
V.Stryker #1655 üzenetére
Van benne Siri, a táv mikrofonos. MrMC-t ha megveszed akkor azon a platformon telepíthető, tehát ha tvOS-en veszed meg akkor iOS-en is meg kell venned ha használni szeretnéd, Infuse-t elég egyik platformon megvenni.
Mint írtam, játszom is rajta, nem rossz egyáltalán, ahhoz képest, hogy egy "streambox". -
-
blakey
titán
válasz
V.Stryker #1650 üzenetére
Nem jól nézed, azaz az 5-ös már nem lehet előfizus mivel már fejlesztés sincs rá, a 6-osra van havi, évi és lifetime is. A havi/évi és a lifetime az aktuális mindenkori verzióra érvényes. Lassan én is kukázom, mostanság elég sok az elégedetlen felhasználó, ennyi pénzért sokkal jobbnak kéne lennie.
-
Alex91
félisten
válasz
V.Stryker #1628 üzenetére
Szerintem valami idokorlat van az infuse-ban, de mar nem emlekszem, szioval fizetes nelkul azt hiszem hasznalhatatlan.
A jatekok teren nem az igazi. Amikor megvettem ugy gondoltam, hogy lesz ra program dogivel a telefonos felhozatalbol gondolva, de sajnos nem igy lett. Talan az elofizeteses konstrukciojuk bevezetesevel lesz tobb es minosegibb tartalom ra. De nem veszesek az arak, es sokat eleg mondjuk iphone-ra megvenni, es kapod automatikusan apple tv-re is.Azt mondom, hogy amit jelenleg hasznalok rajta azt egy mai okosteven is siman meg tudom csinalni. Hbo go, media lejatszas, youtube, de meg a kepernyo tukrozes is menne nelkule. Sot Spotify nincs ra, mig a TV-m ezt is tudja...
Szoval lehet, hogy ma mar nem vennem meg... es neked is azt mondom, hogy lehet, hogy jobbna jarnal egy uj tv-vel.
-
blakey
titán
válasz
V.Stryker #1626 üzenetére
Igen, bármilyen megosztással láthatód a NAS-t, NFS-el is, ehhez kell egy MrMC ha már Kodit használsz, de az Infuse is látja.
Az erősen zsebbe nyúlós az Infuse-ra vonatkozik, irreálisan drága, MrMC sokkal olcsóbb és bizonyos szempontból jobb is, csak a felülete nem annyira almás. A többi app sem vészesen drága, ha van iPhoneod vagy iPaded akkor nagyjából képben lehetsz. Játékra is nagyon jó, 1-2 játékkal szoktam játszani és azok nagyon jók de a többi is jól ment. Érdemes venni ha a hiányosságaival tisztában vagy, HD hangokat RAW módban nem küldi tovább, PCM-be küldi tovább a megfelelő csatornaszámmal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest