- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Van valami szög egyszerű app Apple tv-re amivel a NAS-on levő régi szkennelt képeimet elérném? Nem kell semmi csicsa csak lássam őket. Infuse sajnos ezt nem tudja.
-
galaxys80
veterán
Akkor jó eséllyel a NAS (régebbi Zyxel) nem tud az SMB 3.1.1-el tökéletesen működni nálam.
Mindegy , akkor marad az SMB2. -
galaxys80
veterán
Nem tudom mi a változott az Infuse-ban, de észrevettem, hogy a hálózati sebességem jelentősen lecsökkent.
Csináltam egy mérést az Infuse-ban és 100-120 mega a max amennyit mért.
SMB automatikus és SMB3 esetén is ennyi.
Áttettem SMB2-re és egyből 500 körüli értékeket mért.
Korábban az automatikus beállítással is megvolt ennyi -
galaxys80
veterán
A 4k DV vagy HDR-hez meg elég a gen 1-es ATV?
Most, ha én 1080p SDR-e állítom alapból, akkor egy 4K-s film 4k-ban vagy 1080p-ben fog elindulni?
Mert nekem mondjuk nem lenne létszükség, hogy az ATV felskálázza az 1080-at 4K-ra. Főleg, úgy, hogy ezt még a TV is megteszi alapból. -
galaxys80
veterán
válasz
Csabroncka #7710 üzenetére
Leteszteltem. Nálam nem hozott változást .
-
-
-
galaxys80
veterán
Ez azért jó, mert nálam viszont kb 1 hete lett ramaty az Infuse. Legalábbis néhány film esetén. Brutálisan akadozva, bufferelve játszik le néhány filmet. Jellemzően 1080p, 265, DV, HDR , Atmos filmek. Ami érdekes, hogy a remux, 4K HDR 130 GB- os Gyűrűk ura viszont hibátlan. Szóval a sávszélesség hiba kizárható.
Ami szinten érdekes, hogy miután a streaming gyorsítótárnál autóról hagyományosra állítottam, megszűnt a buffer és az akadozás.
Nem tudom mi lehet az oka nálam.
Ja és MrMc -ben szintén nincsen ilyen gond. -
galaxys80
veterán
Más nem találkozott még olyannal, hogy bizonyos filmeknél egyszerűen eltűnt a magyar hang választási lehetősége az Infuseban?
Természetesen korábban volt ilyen.
MrMc-ben teszteltem és ott nincs gond. -
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
Sziasztok. Lett új tv-m ami HDR képes. Tulajdonképpen melyik felbontást is kellene nekem választani az Apple tv-ben?
Mert a 4K/HDR-t állítva rettentő színtelen a kép. Minden egyeztetés bekapcsolva.
Ha 1080/SDR-re állítom akkor tökéletes. HDR filmet elindítva az kiírja a tv, hogy HDR az infióba. -
galaxys80
veterán
Az új 8-as Infuse -ban csak én nem találom a feliratok időzítésenek lehetőséget vagy tényleg eltűnt?
-
galaxys80
veterán
válasz
TowMater #6544 üzenetére
Nem bántásból, de nem lett volna célszerű mindezeknek utánakérdezni vásárlás előtt?
Az az eszköz amire kitalálták tökéletesen megfelel. (Hálózati lejátszás, streaming, zene stb).
Amire te szeretnéd használni arra nem ez a megfelelő eszköz. Nem is teljesen értem, hogy miért gondoltad, hogy majd amerikai tv csatornákat fogsz rajta nézni. -
galaxys80
veterán
Nálatok nincs gond az Infuse-al? Nálam ma estére teljesen megbolondult. Szinte mindegyik korábban tökéletesen szkennelt filmet és sorozatot összekeverte. Teljesen mást mutat, mint valójában. A következő percében meg megint máshogy keveri. Ilyet még nem láttam eddig.
-
galaxys80
veterán
válasz
Andras.Imre #3952 üzenetére
Uh. Köszönöm. Akkor jó, hogy nem tettem fel.
-
galaxys80
veterán
Feltette már valaki az új tvos-ot? Van valami érdemi változás?
-
galaxys80
veterán
válasz
nylontacsko #3782 üzenetére
Ha valaki játszik is vele.
-
galaxys80
veterán
Persze, hogy nem arra. De ezzel az erővel bármelyik zene lejátszó program is szürke.
Szerintem ezen csak te akadsz fent.
A filmek tekintetében, akkor sem lenne meg a fele nekem, ha az összes stream szolgáltatónál előfizetnék.
A minőséget meg meg sem említem.
Messze nem fedi le a kínálat, úgy az igényeket, mint egy zenei stream esetén. -
galaxys80
veterán
válasz
nylontacsko #3580 üzenetére
Az Infuse egy lejátszó nem dlna.
Úgy kapcsolódsz hozzá, ahogy akarsz. (Smb, NFS, FTP, dlna stb)
Smb vagy NFS legyen leginkább. -
galaxys80
veterán
Ingyenes 1 éves tagság Infuse 6 pro-ra váltás esetén. [link]
Közeleg az Infuse 7. -
galaxys80
veterán
Infuse-ban nálam úgy néz ki a, hogy egyszer megvan a sorozat a torrent mappában(amíg megy a seed), egyszer pedig átmásolva a sorozatok mappába ( kodi miatt). Ilyenkor viszont minden epizód duplán jelenik meg a tvshows-nál.(médiatár) Van erre valami megoldás? Vagy ez ilyen amíg nem törlöm az eredeti letöltött fájlokat?
-
galaxys80
veterán
Kipróbáltam most a netflix-el. Ott tökéletesen jó a pozíció.
Ami fura, hogy a netflix webes felületen hiába állítom àt a felirat betűtípusát, nem változik az ATV-n nézve. -
galaxys80
veterán
Persze, hogy szerintem. Nem más nevében beszéltem.Én tv-n nézem és baromi zavaró, hogy szélesvásznú filmnél annyira fent van a felirat.
Vegigbogarásztam mindent az adott menüben. Valóban kismillió dolgot be lehet állítani. Ami viszont nekem a gondom azon semmi nem változtat.
Mindegy hamarosan úgyis lejár az 1 éves ingyenes tagság. -
galaxys80
veterán
Értem. És gondolom a felirat mérete is ehhez igazodik.
Elég hülye megoldás szerintem.
Szerencsére minimális a stream használatom.Igazából csak az ingyenessége miatt kezdtem el nézni néhány dolgot az ATV-n.
Egyéni felirat alatt a stílus 1-2-3 stb érted?
Mert a felirat pozícióját ott sem lehetett állítani.
Vagy külső feliratra értetted? -
galaxys80
veterán
válasz
Csabroncka #3225 üzenetére
Mint írtam is, ott állítottam be mindent.
-
galaxys80
veterán
Elkezdtem nézni néhány sorozatot az Apple tv +-on.
A feliratokon egyszerűen nem igazodok el. Ugyanazzal a felirat beállítással különböző képaránynál, különböző méretűek a feliratok. 2:35-nél kisebb a mérete és az alsó fekete csík fölé helyezi el. 1:85-nél pedig jóval nagyobb a felirat mérete és a képernyő alján helyezi el.
Nem lehet ezzel valamit kezdeni?
Gondolom netflix és HBO esetén is ez lehet a helyzet.
Minden létező beállítást megpróbáltam már. -
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
Van valaki aki használja a Trakt.tv [link]?
Jól értelmezem, hogy ha beregisztrálok itt, akkor több eszközöm (ATV - Infuse/MrMc és X96 max+ - Kodi) is teljes szinkronba kerül? Tehát, ha egyiken megnézek valamit, akkor a másikon és nézettnek jelöli. Ha egyiken törlök valamit, akkor a másikból is eltűnik, közös lesz a médiatár stb.
-
galaxys80
veterán
Az adott könyvtáron eleve az online metaadat az aktív. Ha nem az lenne , akkor semmi leírás nem lenne jelen.
Félre értjük egymást. A home videoknál a helyi meraadat van bekapcsolva. Ott nem is akar letölteni semmit. Ez így is van jól.
Itt egy mesék mappáról van szó, ahol a nas-on a mesék mellett van egy borító is (másik lejátszó miatt). Itt online metaadat van bekapcsolva. Mégis a nas-on levő borító jelenik meg a leírással együtt. -
galaxys80
veterán
Köszönöm. Este majd ránézek, hogy így milyen beállítási lehetőségek nyílnak meg. Alapvetően nem gond, ha az általam odatett borítókat jeleníti meg. De, ha van rá lehetőség, hogy az Infuse által letöltött jelenjen meg inkább, akkor beállítom majd. MrMc-ben mindig a sajátja jelent meg és nem a manuálisan oda helyezett.
-
galaxys80
veterán
Ha valakit érdekel a MrMc Touchpad lagg-ra ideiglenes megoldás, ha az Apple TV-ben be van kapcsolva a mozgás csökkentése.
Ettől függetlenül én most egy ideig az Infuse-t fogom használni. Aztán majd meglátom. Tegnap este teljesen belaktam. Működik minden ahogy kell rajta.
Egy dolog van ami érdekelhet még. Nekem a gyerek meséi mellett mindig van egy azonos nevű borító is, mert a gyerekszobában lévő lejátszón (med8er) csak így látszanak a képek.
Azt vettem észre, hogy ilyenkor az Infuse nem a saját, általa letöltöttet használja, hanem amit én tettem oda. Ez így normális? Nem lehet beállítani, hogy általa letöltöttet használja? Igazából így is tökéletes. Inkább csak kíváncsiság. -
galaxys80
veterán
Délelőtt volt pár percem belenézni az infuse-ba.
Azt megtaláltam, hogy a mappáimat (filmek, mesék, házi videók stb), hogyan lehet kitenni a kedvencek sávba.
Olyat nem lehet, hogy létrehozok egy kedvencek mappát és oda dobálom be a megfelelő mappákat? Kicsit átláthatatlan most nekem ez a sáv a rengeteg mappa miatt. Vagy túl sokat akarok?Illetve írtad, hogy be lehet állítani, hogy ne szkenneljen be egy mappát. Nálam van, olyan, hogy a gyerek meséi mappa. Azon belül még egy mappa ahol néhány kis válogatott mesék vannak. Na én itt hosszam nyomva a távot nem láttam olyat, hogy a helyi adatokat vegye figyelembe.
-
galaxys80
veterán
Fura, hogy van akinél megvan ez a hiba van akinél meg nem jelentkezik.
Mindegy itt az idő, hogy tegyek egy próbát az infuse-al.
Arra van benne lehetőség, hogy egy-egy mappát ne szkenneljen be, hanem a helyi adatok legyenek csak?
Gyerek meséi között vannak olyan mappák amikben csak bele vannak szólva néhány sorozat rész mesék. Ezeket nyilván nem fogja megtalálni. Ide én csak egy folder nevű borítót tettem eddig bele. -
galaxys80
veterán
Le frissült a MrMc. Azóta nalam az Apple tv irányányítójával vagy nem reagál a menüben jobbra-balra lépkedésnél vagy egyszerre többet is ugrik. Megnézné valaki, hogy nála is ez-e a helyzet?
-
galaxys80
veterán
válasz
Csabroncka #2976 üzenetére
Jeleztem a
MrMc készítőinek a hibát. Már vissza is írtak, hogy köszönik a jelzést és következő verzióban javítani fogják. -
galaxys80
veterán
válasz
Csabroncka #2976 üzenetére
Köszönöm. Szerintem nincsen jelentősége, hogy melyik távval csinálod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Zyxel NAS326
- Minecraft
- Dell notebook topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Autószerelők, autószerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest