Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #7351 üzenetére
Nem adtam indokot, hogy ingerült legyél. Nem arról van szó, hogy nem értem, amit írtál, hanem arról, hogy nem érzem ezt a problémát, illetve nem értem, hogy miért jönne elő. 5 Apple TV-t használtam, több regisztráción vagyok túl, soha nem dobott fel olyat, hogy csak iOS-en tudom hitelesíteni. Mac-re nem SMS-t küld, hanem iCloud fiókon belül egy kódot küld, hogy valaki csatlakozna a fiókomhoz, beírom a kódot és OK.
Egyébként ez korábban téma volt, teljes félrevezetés (hibás UX megjelenítés volt, ha nem tévedek). Az Apple TV-t független eszközként tudod használni, nincs szükség semmilyen másik Apple termékre, csak egy iCloud fiókra. A kép egy régi, pletykából induló kép, de az sem arra kényszerít, hogy iOS-ed legyen. A felhasználási feltételeket, meg csak egyszerűen elfogadod. A másik megoldás, hogy használod a böngészőt (nem kell Apple), belépsz az iCloud fiókodba és elfogadod a feltételeket)
Egyébként nem tudom miket olvasol, de ez nem így működik, viszont nem zárja ki azt, hogy ne fordulna elő. Nálad most előjött egy ilyen helyzet?
Itt van a hivatalos tájékoztatás és a lehetséges megoldások, lassan 1,5 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Airsoft
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Acer notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest