- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
TazLeacher #4527 üzenetére
Képernyővédő videók amiket automatikusan letölt! Nálam volt egyszer ilyen és csak gyári alapra állítással tudtam a tárhelyet üríteni. Azóta kikapcsoltam az automatikus képernyővédő videók letöltését.
-
blakey
titán
válasz
TazLeacher #4527 üzenetére
Tegnap jött erre egy javítás, 7.3.9-es, elvileg javítja a problémát. Nem tudom megerősíteni, hogy jó-e vagy sem, mert Plex adatbázist használok.
-
blakey
titán
válasz
TazLeacher #2606 üzenetére
Még soha nem próbáltam, mert be van állítva, hgy hány perc után menjen alvóba de elképzelhető, hogy megtudod tanítani a Harmony-t a hosszannyomásra és akkor mehet Harmonyval is az alvó mód.
-
blakey
titán
válasz
TazLeacher #2601 üzenetére
Használok Harmonyt, jól működik. Az ATV-t kikapcsolni nem lehet csak alvóba tenni.
-
aujjobba
addikt
válasz
TazLeacher #2601 üzenetére
A gyári távval se lehet kikapcsolni.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #2346 üzenetére
Sorozatok tömeges átnevezésére ajánlom a filebot-ot.
-
Csabroncka
addikt
válasz
TazLeacher #2350 üzenetére
DLNA helyett NFS-t használj. A DLNA mind a hálózatot, mind a szerver erőforrásai felzabálja és egy csomó mindenben korlátokat szab!
-
Alex91
félisten
válasz
TazLeacher #2350 üzenetére
TV se rakja be dlna-bol a feliratot?
-
MasterMark
titán
válasz
TazLeacher #2341 üzenetére
Maga a DLNA szabvány nem engedi a külső feliratot egyébként.
-
blakey
titán
válasz
TazLeacher #2341 üzenetére
Alap, hogy nem DLNA-t használunk komolyabb médialejátszásra, ezt nem is feltételeztem, ez nem az Infuse hibája hanem a DLNA kiszolgálóé. De ha egyszerűsíteni akarsz az életeden akkor használd a Plex-et adatbázisnak, kapcsold ki a DLNA funkcióját és az Infuse tudja kezelni a Plex-et. Amúgy SMB vagy NFS. DLNA-t maximum Blu-ray lejátszóval használok.
-
blakey
titán
válasz
TazLeacher #2332 üzenetére
Szerintem valamit mégis rosszul csinálhatsz. Vannak filmek amit nem talál meg, de azokat ki lehet javítani. Nem kell minden filmnek külön mappa, a sorozatoknál fontosabb, gondolj egy saját könyvtárra ahol a könyveket tárolod, ott sem teszel minden könyvet külön dobozba csak a sorozatokat, így kell eljárni a filmekkel, sorozatokkal is. Valamint két heélyen tudod megnézni a beszkennelt tartalmakat, egyik a mappa amit felveszel és azt fogja "betárazni", ott a mappákat fogod látni általában borító nélkül majd a ha belépsz akkor látod a borítókat. Illetve van az Infuse által létrehozott Filmek és Sorozatok (TV-műsorok, nem emlékszem) rész a foldalon, ott viszont egyből jukeboxként jelenik meg minden. Megmutatni és megcsinálni könnyebb, mint leírni. Nem bonyollt csak valamiért úgy indítottál és ez lehet a gond.
-
Alex91
félisten
válasz
TazLeacher #2332 üzenetére
Ne legyen tul nagy a mappa melyseg, es a filmet tartalmazo mappaban ne legyen belul lehetoleg masik mappa...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #2329 üzenetére
Kezdem feladni... ha külön mappába teszem a filmeket egydnként, akkor se jó, sőt odarak egy borító nélküli mappát (amit ugye én hoztam létre), és abba rakja a filmet ugyan azzal a borítóval, amivel lescannelte, és nem vesz tudomást a mellé rakott jpg-ről. Ugyan ez a helyzet a sorozatoknál is. Ha külön mappázom őket, akkor a sorozatok listázásánal megjeleníti az áktalam létrehozott mappát...
-
Snoop-y
veterán
válasz
TazLeacher #2329 üzenetére
"ez a távirányító egy katasztrófa. Nagyon olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy a dizájn és a "mindenképp csináljunk valami szokatlant" oltárán feláldozták a használhatóságot, DE ez annyira nem zavar, mert kb. 10 éve Logitech Harmony-t használok. Ellenben viszont ezzel kapcsolatban akadt egy kis kellemetlenségem: a távirányító nem tudja kikapcsolni az ATV-t, mert ugye az eredeti távon sincs erre gomb"
Nalunk ezt megoldottak mert az emberek nem szerettek igy svajci tudosok kifejlesztettek a sajat Apple tavkapcsot
Annyira bevallt, hogy Apple support is van ra
-
Snoop-y
veterán
válasz
TazLeacher #2319 üzenetére
Az srt fileokat mappabol nem kezeli az infuse. Ha elinditod a filmet akkor ranyomsz a keresesre a sub menuben. Ha szerencsed van talal feliratot.
-
blakey
titán
válasz
TazLeacher #2319 üzenetére
Blakeyjr@gmail.com Valószínűleg alapjaiban rossz az elrendezés, megnevezés. Bár az Infuse is hibázik de azért mindent megtalál és normálisan rendszerez. Filmek külön mappába legyenek, sorozatok szintén, itt fontos, hogy az évadok is normálisan legyenek elnevezve, én azokat is külön mappába teszem. Az adatbázis szkennelés egy picit érdekesen működik Infuse-nál, főleg a sorozatoknál. Akkor lesz teljes a szkennelés ha belépsz az adott mappába mert akkor elkezdi azt gyorsan beszkennelni és pár másodperc alatt végez. Minden sorozatnak külön mappája lesz és az évadok is külön fognak megjelenni, sőt a speciális részek is külön mappát kapnak. Amikor egy évadot nézel akkor a speciális rész is megjelenik ha oda tartozik.
Feliratokat is jól kezeli, ha nem akarsz problémát akkor ua. legyen a neve illetve ha szeretnéd latni, hogy milyen nyelvű a felirat akkor tedd a név után pl. a . hu-t és akkor magyarnak írja ki. Kodi leírásai tökéletesek minden programhoz igy ehhez is. -
devil-k
nagyúr
válasz
TazLeacher #2316 üzenetére
[link] Ezt nézted már?
-
aujjobba
addikt
válasz
TazLeacher #2302 üzenetére
Szerintem a Plex szerver a legjobb megoldás, utána az smb, a dlna-t nem tudom.
Az első kettőt simán kezeli az Infuse szépen. -
Csabroncka
addikt
válasz
TazLeacher #1990 üzenetére
Én talán pont egy éve váltottam, szintén Dune-ről. Csak+ tudok mondani róla. Mostanság kicsit elfoglalt vagyok, de írj privátot és a hétvégén megválaszolom!
-
aujjobba
addikt
válasz
TazLeacher #1990 üzenetére
Ha a Mese mappa egy megosztott smb mappa, akkor ki tudod tenni a kezdőoldalra, és belépve csak az ottani tartalom látszik.
Másik lehetőség hogy használod a beépített kategóriákat, például az Animációs kategóriát, bár az nem feltétlenül csak mese, de azt hiszem van gyerek kategória is.
Tudja melyik film/epizód volt megnézve, továbbá a főoldalon is van egy “legutóbb megnézett” szekció. Ha egy filmet félbehagytál, akkor legközelebb elindítva megkérdezi hogy onnan folytassa, vagy elölről kezdje.
Ha nem lesz rajta játék akkor elég a legkisebb tárhely is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik
- Konteó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- Drón topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest