- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imogen Combe
junior tag
Mp4, Mkv, Ts, Mov Ok!
A DV P7 lejátszását az Apple nem támogatja és a tévém se.
Mivel tévén USB 3-ról történik a direkt lejátszás a 100 Megabit jelentéktelen feltétel.Az Infuse szerint a helyi hálózatról is megvan a stabil 500 Megabit.
Nem várom el minden létező formátum lejátszhatóságát.
DV P7 helyett a tartalék HDR réteg megy, amikor valami véletlenül csak így érhető el,
és mindenképpen szeretném megnézni a számomra fontos tartalma miatt,
de ilyen esetekben kivételesen fekete fehér alacsony bitrátás SD anyagot is megnéznék.Legalább 5 évig van mit néznem, akkor is, ha soha többé nem jutok újabb anyagokhoz.
Ahogy már említettem az Infuse az alap.
Ha valami azzal nem megy, akkor jön a tévé saját lejátszója.
Az utóbbi 4-6 hónapban nem volt Infuse által lejátszhatatlan anyag.Panasonic 55HZ980E + Apple Tv 4K 3. generációs (van régebbi is)
+
Vannak 75-100 GB méretű anyagaim.
Főleg számomra fontos filmeket töltök le ilyen méretben.
A 25-50 GB közöttiek általában már megfelelnek. -
Csabi1984
addikt
Az is lehet, hogy nem "találkozott" olyannal amit ne játszott volna le. Biztos nem szedett le olyan anyagot ami nagy méretű és nem ütközött hibába.
Nem vagyunk egyformák de jómagam is azt mondom ha egy TV alkalmas médialejátszásra attól még nem médialejátszó. A TV csak egy megjelenítő "okos" funkciókkal?
-
Imogen Combe
junior tag
Feleslegesen aggódsz a „még jobban beégő” (jelentsen ez akármit is) Oled tévé miatt.
Annyit használom az eszközeimet, amennyire szerintem szükség van.
Nem a menüt nézem, és nem is felejtem ott.
Ha a DV műsor alatt beég, lelke rajta, az Oled tévé van értem, és nem fordítva. -
Csabi1984
addikt
Szia
Az ég világon semmi baj részemről az ilyen észrevételeknek az már egy más kérdés ki látja és ki nem. Aki megveszi mert inkább bízik a megítélésére akkor ha nem válik be eladja. Lehet, hogy egy másik felhasználó nem is látja. Valahol olvastam, hogy a Firestick 4K-hoz képest a 4KMax gyengébb. Nem tudok viszonyítani mert nem volt sima 4K változatom. Lehet, hogyha Apple 2021 és 2022 egymás mellett lenne használva ugyanazon kijelzőn akkor látható lenne az eltérés két adott típus között.
Részemről semmi baj a tapasztalat megoszlással
-
magicbox
senior tag
Minden normálisan van beállítva nálam ("nem engedélyezik a HDMi kiterjesztett módot, nincs dinamikatartomány vagy fps-váltlás"), és nincs semmi HDMI eldobálás az én tévémen. Milyen TV-d van, ha meglehet kérdezni?
Különben emlékszem rád, te osztottad a "okosságot" mindenhol (Kodi, Plex, UHD topik), hogy mindenre elég egy "Amlogic S905 + CoreELEC"... és itt vagy az ATV topikban
Akkor mégsem elég?
-
blakey
titán
Ezek szerint még mindig problémás a 2022-es.
Azt nem is említettem, hogy sokan nem a megfelelő beállításokkal használják eszközeiket, pl. úgy hagyják, ahogy első indításnál a lejátszó felajánlja, vagy nem engedélyezik a HDMi kiterjesztett módot, nincs dinamikatartomány vagy fps-váltlás, ezekben az esetekben többnyire nem jön elő a probléma, mivel nincs munkára kényszerítve a lejátszó, az OS. -
contaxg
veterán
Közben kiokosodtam. Azt írja az Apple...
Ahhoz, hogy az Apple TV 4K automatikusan beállítsa a HDR10, a HDR10+ vagy a Dolby Vision megjelenítési formátumot, a televíziónak meg kell tudnia jeleníteni a HDR10, a HDR10+ vagy a Dolby Vision formátumú videókat 60 Hz-en (Európában 50 Hz-en). Az Apple TV 4K meg tudja jeleníteni ezeket a formátumokat 30 Hz-en (Európában 25 Hz-en), viszont aktiválnia kell a Dinamikatartomány egyeztetése funkciót a Beállítások > Videó és hang > Tartalmak egyeztetése menüpontban. Ha nem tudja, hogy a televízió mely formátumokat támogatja, nézze meg a készülék használati útmutatóját.
Működik rendesen, de szerintem így rosszabb a kép minőség mint amikor a YT SD anyagok Dolby Visionban voltak nézve. -
-
tothl
addikt
Elhiszem, mégis nekem ez volt az egyik első dolog, ami feltűnt. Több színárnyalat, és mintha nagyobb lenne a felbontás, pásztázáskor is nyugodtabban mozog, több a részlet. De majd még összehasonlítom. Természetesen a beállításokra kínosan ügyelek bemeneteken sőt bemenetenként a tartalmaknál is.
Szóval engem meglep, hogy a teszt szerint amit én jobbnak látok az valójában rosszabb. -
Az, hogy bizonyított tény, miszerint a HDMI capture-t elemezve rosszabb a képe, mint akármelyik másik lejátszónak, nem oszt-nem szoroz abban a tekintetben, hogy normál módon használva az eszközt ebből a legtöbb esetben semmit nem fogsz észrevenni. Szóval én ezeket a "bizonyított tény"-ekkel úgy vagyok, hogy nem érdekelnek, mert a gyakorlatban ebből semmit nem fogok észrevenni. És ezzel a felhasználók 99%-a is így van vélhetően. Nem flémet akarok nyitni ezzel, csak szokszor érzem azt (bármiről is legyen szó ilyen esetben), hogy picit túl van ez erőltetve. Ha olyan szinten szar valaminek a képe, hogy az már befolyásolja a napi szintű használtban az élményfaktort, az oké, fel kell rá hívni a figyelmet. Ez esetben sztem erről nincs szó.
-
nOvOp
senior tag
Most visszahoztam a TV-re kipróbálni és valóban vált. Ahogy látom Disney+-on pont nem és valóban, DV anyagnál jó a kép. Azt nem mondanám hogy jobb, mert különbséget én nem láttam DV esetén ATV és GTV között. Mindegy, az ATV nekem több szempontból jobb, a GTV-nek meg örült a lányom
köszi az infót!
-
zelikocc
senior tag
Köszi! Tényleg ez a gond.
Amúgy még mindig érdekel, hogy:
Egyébként van valami hátránya ha pl. folyamatosan Dolby Vision HDR-ben van az Apple TV kimeneti jele tartalom egyeztetés kikapcsolással? Vagy miért írjátok hogy SDR-re kell állítani az alap jelet?
Csak mert kicsit zavaró ez a sötét kép minden tartalom megnyitásakor és bezárásakor… persze ha így jobb valami miatt akkor megtudom szokni, csak olyan ehh’ -
tomp
félisten
Átállítottam. Érdekes, hogy ha nincs menüben DV akkor az Infuse se vált DV-re egyik forrásnál se.
Minden más app(streaming appok, Plex) továbbra is átvált DV-re.
Érdekes ez az Infuse.blakey
Akkor hülyén van megoldva ez a DV képmód.
Homatics-re már nem emlékszem de a Shield és Ugoos nem indult úgy.A képet megnézve valóban látom a sávosodást de film alatt még nem vettem észre. Lehet ha kifejezetten ezt keresném akkor megtalálnám.
-
blakey
titán
Az RGB-re állítás haszontalan, ugyanis amint lehetősége van, átvált YCbCr-re, a menüt felesleges "pontosan" látni, + az eltérést tesztek után veszi észre az, aki egyáltalán eszreveszi. Sokkal látványosabb probléma a 2022-esen a kissé sávos megjelenítés és a DV-nél előforduló fekete képernyő.
-
Félreértesz, STB-t nem akarok, felőlem 50i jöhetne, de STB-t jobban nem akarok, min 50i-t igen
sony89: értem, hogy miért mondod
Sweet tv nekem feleslegesen sok és így drága is. Mediaklikknek nincs appletv kliense.
blakey: volt már velük regisztrációm, de töröltem. Regisztrálni próbáltam, erre közlik, hogy: nah nem úgy van az, te már voltál korábban ügyfél és törölve lettél. Tessék felvenni velünk a kapcsolatot
Árban az ittott TV van legközelebb a szándékaimhoz.
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
blakey
titán
Mint írtam, nem tökéletes, de jobb. A tökéletes és a jobb között az a különbség, hogy előbbiben nincs hiba, utóbbi meg viszonyítás egy masikhoz képest. Soroljam, hogy miben sz@r a Kodi, vagy te is tudod? Szerintem jól tudod, hogy miben sz@r. Ahogy te is mindig találsz valamiben hibát, úgy én is. A leírtak csak értelmezés kérdése.
-
captainnemo
aktív tag
Én a kép részletezettség szempontjából mondtam, a plex old, plex new, infuse hármasból, nekem az infuse a legjobb. Ha a nagy tesztet nézzük, ott is, számomra az élvonalban van. Mindezek ellenére, én azért továbbra is úgy gondolom itt van egy ízlésbeli szempont is, továbbá nem mindegy az sem honnan nézed és mekkora méretben.
A dvd korszakban amikor htpc-t használtam, avisynth scripteket használtunk átméretezésre, és hitviták voltak arról melyik algoritmus a jobb, milyen sharpen filter az ami még természetes stb. A mai jó minőségű 4K tartalmak vagy akár jó minőségű HD források esetében már kezd irreleváns lenni az egész.
-
captainnemo
aktív tag
Látványosan az infuse tűnik a legjobbnak, ugyanakkor az is kérdés, hogy az algoritmus mennyi "sharpen" filtert használ, mert lehet attól tűnik élesebbnek. Igaz ez a lényeg, csak eléggé felhasználó függő ki melyik képet kedveli jobban.
Megnézem majd a tv-n is.
Köszi a tesztet!
-
blakey
titán
Igen, viszont lassan jutnak el a problémák lényege a fejlesztők agyáig. A 2.0 -5.1 konverziót is nehezen értették meg, szerencsére találtak valamit, így már az is javításra került, legalábbis Infuse részéről.
Jut eszembe, a HDR metaadat problémával kapcsolatban is volt kérésük, tőled is kértek olyan anyagot, amit hibásan küld tovább, állítólag ott is találhattak valamit.
-
blakey
titán
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a 2022-esnél javítják-e a kiterjesztett HDMI-t, azaz, elérhető lesz-e a jobb képminőség, mert valami nagyon félre sikerült. Lehet, hogy a HDR20+ kavart be, vagy hardveres probléma és soha nem fogják javítani. Így is használható, de egyelőre visszalépés a 2021-eshez képest.
#5317devil-k
3 eszköz (2 nem elég), nálam pl. van az Apple TV, egy BuzzTV X5 + CoreELEC és a lemezekhez egy UBP-X700-as. így minden igény kielégít szem és fül szempontjából, tudok minőségi zenét hallgatni, minőségi lemezeket, "streameket" és saját tartalmakat nézni. Ha csak egyet választhatnék, akkor mindent figyelembe véve, az Apple TV-t választanám. Szerencsére egyelőre nem kell választanom. -
blakey
titán
"Streaming", saját NAS-tartalom 99%-ban SDR, a HDR-ek lemezeken vannak, bár nincs sok. Tesztfájlból meg begyűjtöttem minden DV profilt, ami lehetséges, a teszteken kívül, már nem foglalkozom, hogy milyen profil vagy mennyire pontos, a lényeg, hogy jó legyen, ne legyenek zavaró hibák. Nincs olyan lejátszó, TV, AVR, sztereó erősítő, DAC, stb, ami egyszerű felhasználónak, minden szinten a profi, tökéletes minőséget nyújtaná, viszont olyan van amivel maradéktalanul "boldog" lehet.
Sok mindent kipróbáltam, de már nem érdekel, ha valaki azt írja, hogy nem alkalmas pl. a Plex Dolby Visionre, vagy nem sztenderd szerinti pontos a HDR10 megjelenítése, mert manapság kb. semmi sem tökéletes (100%-ban mindenben tökéletes) az elérhető kategeriában, de még felette sem. Nincsenek sz@r eszközeim, sima 2.1-es sztereó hangrendszerem van, DAC-al, a cuccok értéke kb. 1,7 millió, és nem tökéletesek, egyik sem, pedig van néhány CE-t futtató Amlogic box, Apple TV, UHD Blu-ray lejátszó, OLED TV, erős középkategóriás szubláda, középkategóriás polcsugárzók, viszonylag olcsó kábelek, középkategóriás NAS, felsőkategóriás router, stb.
Tehát ha valami jó, akkor már "elég" a boldogsághoz, és nálam a jó azt jelenti, hogy nem csíkoz, nem villog, nem foltos, tehát bőven megfelelő, viszont az már nem zavar, ha 6000 nit helyett csak 4000 niten fénylik a nap abban a 3 másodpercben. -
blakey
titán
HDR esetén viszont mindig 4:2:2 12 bit lesz a kimenet.
Amúgy a HDR-nél vannak egyéb bajok is a chroma-n kívül, összességében rosszabb a képe mint a 2021-nek: [link] - A héten próbáltam rájönni a miértre, és talán megvan. Nálam első perctől fogva nem lehet kiválasztani az SDR 4K 60Hz 444-et, csak a 420-t, hibába fut. Ennek az az eredménye, hogy a széles dinamikatartományú videókat "szűkebb" keretek között tudja lejátszani, olyasmi, mintha a TV-n nem lenne engedélyezett a széles dinamikatartomány, vagy nem nagy sebességű HDMI kábel van csatlakoztatva, persze ez nem igaz, mert a 2021-es modellel hibátlanul ment és a többi eszközzel is hibátlan. Sebaj, gondoltam, csinálok egy gyári visszaállítást a lejátszón és a TV-n is, mindent beállítottam és az eredmény ua., tehát az Apple TV 4K 2022 nem tud "nagy sebességű" módba kapcsolni, azaz nem tud átváltani széles dinamikatartományba, és ezért lehet az, hogy a HDR mindig 12bit/422. A kábelteszt is többnyire hibába fut. Remélem ezt javítják, mert ha nem, akkor megbántam a váltást. Persze így sincs orbitálisan nagy probléma, de vannak anyagok amik eddig DV-ben mentek, most "csak" HDR-ben, jelen pillanatban, lejátszás szempontjából a 2021-es modell jobb eredményt tud "felmutatni". -
blakey
titán
Na megnéztem. 4K SDR-ben 4:2:0 csak és kizárólag 50/59.94/60 Hz esetén megy ki. Ahogy frekit vált 30/29.97/24/23.976-ra, máris 4:4:4 lesz a kimenet. - mindig is így volt, a 2021-es is pontosan így vált, hiába állítod be pl. az RGB-t, lesz ami YCbCr 444-ben fog menni. Amúgy, ahogy írtam, egyik lejátszó sem követi tűpontosan a szabályokat, CE is eltérően viselkedik, a Blu-ray lejátszó is, úh. én kibékültem a 12/420 vagy 12/422-vel, a TV-k úgyis inkább a 422-t kedvelik illetve nincs szükség 420-nál jobbra, minden anyag ebben készül.
HDR esetén viszont mindig 4:2:2 12 bit lesz a kimenet. - igen, de ez már CE-és a Blu-ray lejátszómnál is így van. -
blakey
titán
Ahogy a CoreELEC-nél is, ott is 12/422 megy ki, de számomra nem gond. CE 20 alatt pl. nem működik a 420, egyszerűen nincs kép. A CE/Kodi is úgy módosult, hogy bizonyos esetekben más jelet küld, mint korábban, ha Auto- van, akkor korábban 4K HDR10 60 fps esetén 10/420-ra váltott, most 12/422-re. Össze -vissza variálnak a fejlesztők, szerencsére nem vészes a dolog
-
blakey
titán
Ha lehetőséged van rá, akkor megnéznéd a következőket?
Videobeállítások alaphelyzetbe állítása, majd az SDR 420-án hagyd, vagy tedd arra, nézd meg HDMI capture-rel, hogy mi a helyzet, majd ha van iPhone-od akkor kalibráld és úgy is nézd meg. A lényeg, hogy a 444-et ne próbáld ki.
-
blakey
titán
SDR-nél csak RGB High módban pontos a kép - már alakul a tvOS 16.1-gyel, javult, nagyon sokat.
HDR-nél fixen rossz metaadatokat küld ki (MaxFALL, MaxCLL, MDL) - nem feltétlenül rossz, csak egyes TV-k nem szerethetik
DV-nél csak a Profile 5 megy - a streaming szempontjából irreleváns.
HBO Max-nál és Prime Video-nál minden SDR-ben megy - ez konkrétan f@xság, megy a Dolby Vision 4K és Dolby Atmos, ez nem tudom honnan jön. Most néztem A Sárkányok házát, minden rendben volt és előtte jópár filmet is megnéztem amik 4K DV-ben voltak fent, jók voltak.
HDR10+ nem megy kb sehol sem, hiába írják hogy van - megy, Apple TV+-on vannak olyan tartalmak, pl. Blade Runner 2049, a többi meg később érkezik. -
IP1954
aktív tag
Egy Youtuber szerint Anne Winters hátán is van egy öt forintos méretű anyajegy, a tavaszi nap-éj egyenlőség éjjelén halovány UV lámpa fénynél nagyon odafigyelve (ha az ember tudja, hogy mit nézzen, és hétpecsétes igazolása van az éleslátásáról) valamennyire kivehető vagy odaképzelhető. Címlaplánynak tényleg jó, de minőségi feleségnek nem.
Lesznek újabb tesztek a közelmúltban megjelent médialejátszók varázslóképességéről (a legrosszabb képből melyik adja a legjobbat)?
-
Imi1981
veterán
Nem lehet állítani infuse-ba semmit ami képpel kapcsolatos. Pont a kisebb bitrátás filmnél látszik jobban, hogy jobb az mrmc. Egyszerűen tisztább! Infuse kicsit maszatol. Itt nem élesség meg szín különbségről beszélek hanem kép tisztaság. Infuse mintha zajt képzajt akarna csökkenteni de nem jól csinálja. Ezt látni kell mert nem tudom jobban elmagyarázni. Jó minőségű nagy bitrátás anyagoknál az infuse is ugyan olyannak látszik ( ezeknél nem látok különbséget).
Na majd ha hazaérek megint kipróbálom pár anyaggal.
Napokban mrmc jobbnak tűnt képminőségen. -
-
djnice
veterán
James @Infuse válasza:
This is a first pass at native Profile 8 support. The main goal was to fully support the DV present in videos shot on the iPhone 12/13 (in 7.3 we added proper handling of the HLG layer).
It’s yet not clear if all versions of Profile 8 are going to be supported or if perhaps special handling is required for some variations. More to come. -
blakey
titán
Az elmúlt (majdnem) 2 hónapban semmilyen Infuse frissítés nem jött, minden héten ránézek az oldalukra, látom, hogy nagyon sok javítás, stb lesz, de tegnap még a 7.3 sem volt kint, gondolom ma vagy 1-2 napon belül érkezik a 7.3 és akkor talán a 7.3.1 is meglesz 2 héten belül.
-
Imi1981
veterán
Nekem Apple-TV 4 hd van nem 4k. Szóval annál tutira jobb mindenben. Amúgy mrmc és infuse - t használok plexre /emby-re. Nagyon tetszik az os működése és stabilitása! A távirányító borzasztó de a 2021 verziónak már olyan ami szerintem jó. Még full HD tévém van addig szerintem nem veszek (van egy nvidia shield tv - m is ami nagyon tetszik de os működésileg az Apple tv jobban tetszik) de akarok venni egy kicsit jobb 4k hdr tévét és utána meglátom.
-
Imi1981
veterán
Ja az lehet. A kedvenc filmek mappába lévő filmeim szerintem a legtöbb letölthető 4k-ban vagy 2k ban.. Újak meg tuti mind van 4k-ban. Akkor amúgy vennék egy apple tv 4k - t mert megtetszett az Apple tv . Amúgy felkonvertálásban a dune lejátszók jók úgy olvastam régebben.
Ja meg már infuse lejátszót használom (ez nem tudom mennyire jó felkonvertálásban) és már ez tetszik legjobban mert rájöttem (ez hiányzott nekem eddig) hogy máshogy is lehet zoomolni nem csak teljes 16:9-re! Ha erre előbb rájövök nem veszem meg az mrmc-t de már mindegy. Úgyhogy most infuse - t használom inkább. Tökéletes kandenciahelyes lejátszás és szép kép és már tudok úgy zoomolni ha kell ahogy akarok. -
Imi1981
veterán
Ha 4k tévém lesz (nem mostanában mert amíg megy ez ami most van nem cserélek) akkor 4k anyagaim lennének és 4k lejatszóim. Közvetlen lejátszással plexel és nem kell felkonvertálni. Vagy nem értem mire írtad a felkonvertálást. Az csak 720P és 1080p - ből kéne de ugye akkor 4k anyagaim lennének.
-
-
blakey
titán
Az a baj, hogy a lejátszók, megjelenítők gyártói nem úgy gondolkodnk, hogy minden az alaphoz legyen kalibráva, jól látod te is, hogy veszek egy TV-t és nem olyan, mint az előző volt, teljesen más értékeket mutat a műszer. A lejátszók gyártói is ilyenek csak ott általában a felhasználó nem tudja korrigálni csak a megjelenítő kalibrálásával. Mindegyik lejátszóm eltér a másiktól, az igazán "vájtszemű" profik minden forráshoz külön profilt használnak, tehát külön kalibrálják az összes lejátszóra és más-más lesz érvényes pl. az Apple TV-re és egy Blu-ra lejátszóra. Én ezekről már letettem, ilyen szinten már nem megyek bele, mert bele lehet zavarodni a sok értékbe, évekkel ezelőtt eldöntőttem, hogy ilyen mélységekbe már nem fogok kalibrálni, nagyon fárasztó. Megpróbálok mindig egy kompromisszumos beállítást alkalmazni, leginkább a legtöbbször használt eszközömön állítom be a megjelenítőt majd a többinél leellenörzőm és szép lassan beállítok egy olyan értéket amelyik mindegyiknél olyan eredményt mutat ami már elfogadható. A sok hiba keresése őrületbe kergethet, nem egészséges, azóta sokkal nyugodtabban nézem a filmeket, sorozatokat, persze néha előjön, hogy valami nem jó, most melyik frissítés változtatott a színeken, a lejátszónál vagy a TV-nél, utóbbinál már előfordult 2 alkalommal, egyszer a színek arányain változtattak, később meg a gammát is eltolták, persze jó lett csak ehhez újra kellett állítgatni a TV-t. Lejátszónál is volt, hogy egy frissítés ami tönkretette a gammát, aztán gyorsan javították. Az elmúlt néhány év erről szól. Túlságosan is közel került hozzánk a profi megjelenítés, emlékszem, 20 évvel ezelőtt kijött a Sony szervízes, beállította a színeket (műszerrel) és utána már csak én állítottam tetszés szerint és minden oké volt, most meg olyan szinten belemerülünk a dolgokba, hogy néha más sok is, túl jók lettek a lejátszók, a megjelenítők a megjelenítési mód.
Egyébként az Amlgic box is láthatóan eltér, a monitoromon mindhárom kép eltér egymástól és mindegyik mondható közelinek a másikhoz, nem látom vészesnek egyik eltérést sem. -
blakey
titán
Persze lehet kalibrálni hozzá a kijelzőt, de miért kell eltérni színben az eredetitől? - Mert ez így működik
Amúgy az összes lejátszó képe színhelyes az eredetihez képest - ebben most tévedsz, kalibrált kijelzőn elemeztem, mindegyik eltér valamilyen módon az eredetihez képest és hiába magyaráznám el, hogy miben, úgysem fogod látni ha nem kalibrált a megjelenítőd vagy nem látod, hogy pontosan mit mutatok, ahoz itt kéne állnod, hogy megmutassam.
Pl. Amlogic box képe világosabb, pont annyival amennyivel az Apple TV képe melegebb.
A fényerő különbség itt most nem releváns, azt a YUV<->RGB konverzió okozza. - na ezt azért nem kéne, mert ha erre ez a válasz akkor az egész összehasonlítás érvényét veszti. Mindegyik eszköz képe rendben van, a megjelenítőt kell kalibrálni és nem lesz eltérés. -
Csabroncka
addikt
Értem, de ezek alapján nem értem - pontosan emiatt írtam, hogy az AVR-en látom hogy aktív az LFE csatorna, tehát nem beállítási kérdés lesz és a hangzás alapján sem kevert, hanem valódi sokcsatornás.
blakey: na ezt is megszülték magukból (végre), gondolom idő kérdése és android is frissül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- 24 Hours of Le Mans
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest