- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Szép tokok de azt mondják toptál bumszli lesz tőle a telefon,meg elméletileg sérülékeny üveg a hátulja meg mintha már olyat is láttam volna,hogy széthullott vagy ilyesmi ilyen tok.
Én mindig ilyet használok nekem ez a legtutibb befutó -
zodo
nagyúr
válasz
fradi81 #10596 üzenetére
Köszi de közben megtaláltam a korábbi linkeidet és ez a tokod valahogy szimpatikusabb mint ezek a szilikon tokok.
-
zodo
nagyúr
válasz
fradi81 #10584 üzenetére
Köszi az infót és nem szeretném ha kilógna sem a kamera sem az üveg.
Jelenleg a note 4-hez anno több tokot próbáltam de egyik oldala sem nyúlt túl a kijelző szélén de végül találtam egy flip tokot amit szétkapva mentettem ki az inkább gumi hatású tokot aminek oldala olyan magas hogy plusz üveg fóliával van egy síkban az éle.Viszont rákerestem a nevedre hogy megtaláljam a linket tokjaid de nincs találat csak a fóliádra. Linkelnéd újra?
Szarvasos tokot már láttam de még nem néztem meg tüzetesen, jó lenne valami áttetsző tok. -
azimut
aktív tag
-
darkmann
őstag
-
pimi50
aktív tag
Tudom, hogy off, de azért megkérdezem, hogy vírus ügyben mi az álláspont, ha igen, akkor melyiK
-
novoszath
senior tag
segitsegre lenne szuksegem mert frissult a miui eu rom orange fox reco van fent es ha be akarok lepni a recomenube v.mi kodot ker mert a data particiot nem tudja fel mountolni ezzel mit lehet csinalni hogy ne keljen full resetet nyomnom a telon? azt irja ki hogy data partition encrypted plase enter password ide mit kellene be irni?
-
barnam_
nagyúr
MIUI11 20.3.5 beta (xiaomi.eu)
Még nem raktam fel, de pont tegnap kerestem új verziót, akkor még csak a 20.1.21 verzió volt elérhető.Note7 Pro-ra is frissült Android10-re (a heti bétában):
"Android 10 update for Redmi Note 7 Pro - TWRP will be updated during ROM install." -
Mercutio_
félisten
válasz
Pityu. #10580 üzenetére
Átlag felhasználó szempontjából azért a fáradságnál Szvsz kicsit több mire eljut oda, hogy lesz egy használható gcam a telón. (Konkrétan megugorhatatlan
)
Emlékeim szerint az alap képek (zaj, részletek, vonalélesség, CA, színhelyesség) tekintetében jobb a 7 szenzora, de raw esetén kisebb a difi (de kb annyian. raw-oznak mint BL-t nyitnak
) de lehet rosszul emlékszem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
miqlas #10567 üzenetére
Szerintem a legtöbbnél így van,hogy a főkamera ér valamit lehet az RN8/8T vagy RN8 Pro
És tuti,hogy az RN9 vagy RN9 Pro se lesz nagy durranásSzerintem meg nem volt akkora előre lépés ha valaki vette a fáradságot,hogy az RN5-re felpakolja vagy felvarázsolja a google camerát az is nagyon jó képeket csinált.
-
tbc2
tag
válasz
gabor9991 #10576 üzenetére
Ilyet IDŐNKÉNT a Note4-em is csinált. A Note4 csoportban Crok azt fejtette meg a battery historian logjaimat elemezgetve, hogy nem tud elmenni deep sleepbe a telefon valami miatt. De nem tudtuk egy bizonyos ROM verzióhoz kötni (én nagyon régi ROM-ot használtam, és másnak is volt, aki viszont up-to-date-en tartotta a saját telefonját). Az egyetlen ötlet az, hogy valamelyik app, vagy valamelyik appok folyamatosan wakelock-olják a telefont, és nem tud deep doze-ba elmenni. Aztán anélkül, hogy bármi is változott volna, megjavult. És ezt több alkalommal is. Persze azt nem zárom ki, hogy a play store automatikusan frissített egy bugos verzióra, majd újra frissített egy már nem bugos verzióra valamelyik appon, sőt, ez az egyik leglogikusabb magyarázat, de miután ezek szépen csöndben a háttérben történnek, én csak azt vettem észre, hogy jött és ment a probléma.
Note7-en az elmúlt 1 hónapban még nem volt bajom az akksival.
-
zodo
nagyúr
Köszi a beszámolót!
Sajna még is úgy alakul hogy várok mert 60k felett vagy kétes helyről nem vásárolók és 1 db volt készleten ahol vettem volna, mikor lementem a kutyával de 1 óra múlva elfogyott.
Egyelőre tuti befutó a Note 7 a 8-kal szemben az én igényeimnek, tok és üveg pedig alap.Dobozba lévő szilikon tényleg gagyi vagy (mivel kéket szeretnék akkor nem rejteném olyan tokba amiben nem látni a gyári színét) használható?
-
-
tbc2
tag
Hasonló utat jártam be egy hónappal ezelőtt (Note4 --> Note7). Nem bántam meg.
Én is a 8T és a 7 közül tudatosan választottam a Note7-et, nincs olyan a 8T-ben, ami miatt számomra jobb lett volna, viszont vannak olyan dolgai, ami miatt számomra rosszabb. Nincs benne hívásrögzítés, nincs benne értesítési led.
A Note7 előnyei a Note4-hez képest:
- fényévekkel szebb kijelző
- gyorsabb, főleg egy régóta használatban lévő Note4-nél
- abszolút más ligában játszó kamera, kifejezetten szép képeket csinál
- akksi nagyon jól bírjaA Note7-ben is vannak bugok, nem tudom, hogy a mostani 11.0.6.0 frissítés javított-e bármit, mert még nem települt:
- automata fényerő szabályzás bugos, gyakran kézzel kell beállítani, mert túl sötét marad (egyébként a 8T-ben is bugos)
- videó hangfelvétel nagyon hangos zenénél használhatatlan. Open Camera unprocessed sounddal _állítólag_ megoldja (keress vissza). Normál napi használatban egyáltalán nem érzed ezt a problémát. A Note4 hangfelvétele a videó alatt is egy kalap ..... egyébként.
- néhány példánynál rossz a wifi és a GPS térerő. Az újaknál szerintem már nem.
Egyéb zavaró bug most nem ugrik be, abszolút együtt lehet élni vele, szeretni fogod.
Amire felhívnám a figyelmet, hogy kiáll a hátsó kamerasziget, könnyű megkarcolni. Csak tokkal használd (szarvasos tok pl. kifejezetten frankó!).
-
Mercutio_
félisten
válasz
aprokaroka87 #10564 üzenetére
Ha olyan lesz a 4 kamera mint a Note 8 típusokban az pont nulla előre lépés
Kamera szempontból a Note 5 után a 7 érezhető fejlődés volt
ugyanezt még egy Mi 9-nél se érzem a tesztek alapján...
Nálam ami lényeges: kamera, akku, értesítési LED, automatikus hangrögzítés, normális GPS
-
zodo
nagyúr
válasz
miqlas #10567 üzenetére
Igen a kamera képességet is figyelembe véve gondoltam az azonosságra.
RN9 nem tudom mit hoz de biztos nem lesz olcsó és mivel nálam max. 50-60k a lélektani határ egy telefonnál ezért az szóba se jöhet.
Korábbi típusok ár esésében sem vagyok túlságosan biztos hogy megérné ezért várni.
60k bolti árból csekély -5% kuponommal 57k lenne, szerintem jó ár a teszt videók alapján. -
zodo
nagyúr
válasz
Joker88 #10561 üzenetére
Nem sürgős csak 'ha fejembe veszek valamit akkor azonnal kell' típus vagyok.
Ahogy néztem szépen tartja az árát ahogy a Note 4-em is szóval nem hiszek túlságos leárazásban.aprokaroka87
Néztem a 8T-t de valahogy nem tetszik a camera sziget és nincs értesítési led, nfc nem feltétel és minden másban kb. ugyanaz a két telefon.
-
zodo
nagyúr
Üdv!
Note 4 3/32-t cserélnék Note 7 4/64-re.
Hazai vásárlást tervezek, bl nyitás és egyéb romok telepítését nem szeretnék.
Napi szinten csak pár e-mail, messenger, face használat és néha online-offline zenét hallgatók.
Kameráról olvastam hogy még mindig küzd a régebbi bugos felvétel hanggal de talán egyéb app (open vagy google camera) teszteléssel lehet sikerül elfogadhatóbbá tenni.Jó döntés 60k környékén ez a telefon vásárlás vagy van valami nyűgje amiről nem tudok?
-
Joker88
őstag
Az új frissítésel nálam megjelent a témák parancsikon régióváltás nélkül..
-
deske76
csendes tag
válasz
lacentos #10547 üzenetére
Szia!
Természetesen lehet, amióta megvan a teló (1 év) nálam 4 külön fiók van, mindhez más értesítési hang van rendelve és remekül kezeli, így tudom, épp melyik emilkére jött valami
Beállítások-->Alkalmazáskezelés-->kikeresed a Gmail appot-->Értesítések-->
itt lejebb görgetsz és megtalálod az általad felvett fiókokat, értelemszerűen a jobbre mutató nyílra nyomva, már garázdálkodhatsz is, melyiknek milyen hanga legyen, stb.. -
aprokaroka87
nagyúr
-
-
aprokaroka87
nagyúr
-
tbc2
tag
válasz
aprokaroka87 #10549 üzenetére
Ez jó hír! Mit ír a changelog?
Ami a legfontosabb kérdés, hogy a hívásfelvétel megmaradt-e, vagy google tárcsázó lett. Illetve milyen bugok kerültek javításra? Pl. a hangfelvétel torzít még a nagyon hangos környezetben? Vagy a fényerőszabályzás megjavult? Milyen bugok voltak még, amik zavaróak voltak a mindennapi életben?
-
aelod
veterán
Nálam is felsírt a frissítés.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
aprokaroka87 #10542 üzenetére
Most dobta fel.
Van valami változás vagy csak a security patch 681 megas?
-
lacentos
tag
Kérdezném, hogy a beérkező e-mail értesítési hangját lehet változtatni fiókok szerint vagy csak egyet az összesre.
-
darkmann
őstag
válasz
Nekem is gyün má' a drágaszág!
-
Zsoltpeter
tag
válasz
Köszönjük....!
-
miqlas
őstag
válasz
... nekem még nem jelzett, de bíztató hír!
-
szergely86
csendes tag
válasz
Már kaparom is le, köszi h szóltál
-
aprokaroka87
nagyúr
EEA esetében van frissítés.
11.0.6Ez még mindig a 9-es Droid.
Nekem ota is feldobta.
Kicsit megkésve... de legalább nem felejtették el az EEA-t
-
eron009
tag
Budapesten személyesen hol lehet kapni a telefonta üvegfóliát? 1200ft-ig, lehetőleg Mamut-Mom-allee-Corvin pláza környékén
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Erre a telefonra van-e letölthető android 10 hivatalos? Nem custom rom, hanem olyan amit ha bemegyek a beállításokba >telefon>rendszerfrissítés>frissítő csomag kiválasztása menüből fel tudnék rakni. ☺️😎 -
polcsa
aktív tag
Sziasztok,
bluetooth kihangosító került az autómba, de sajna az én hangom (mikrofon) nem hallatszik a túloldalon.
3 másik telóval (1 iphone, 2 android) próbálva hibátlanul működik a szerkezet.
crDroidom van.
Van valami ide vonatkozó beállítás? Vagy egyéb ötlet esetleg? -
miqlas
őstag
válasz
aprokaroka87 #10535 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
Majd csak eszükbe jut hogy van EEA-is
" Redmi Note 7 – China Stable ROM
Lstest
V11.0.6.0.PFGCNXM(History)
MIUI
11
Android
9.0
Update at
2020-03-03 16:58:07 "Ez még Android 9
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok, hol lehet állítani azt hogy egy bizonyos fájltípust melyik alkalmazás nyissa meg?
Köszönöm a válaszokat! -
Joker88
őstag
a lezárási képernyőre szeretnék kitenni egy képet. Mekkora méretű,hány pixeles kell legyen hogy ne kelljen levágni / bele nagyítani a képbe , hanem hogy pont méretes legyen ?
-
aelod
veterán
válasz
Zsoltpeter #10527 üzenetére
Én nem tudom mi a gyík van. Hnap felhívom az ügyfélszolgálatot.
-
aelod
veterán
Miui global 11en VoLTE egyáltalán nem megy. Telenorban új SIM kártyát kértem, tiltás nincs rajta.
Összefoglaló alapján működnie kéne. -
Erre majd válaszol valamelyik hozzáértőbb.
De nincs olyan, hogy vowifi képes. Mindegyik router wifi hívásképes. Itt minden a router beállításán múlik. Illetve az alkalmazott tűzfalon. Bármelyik router alkalmas a vowifire, a lényeg, hogy te ne állíts be olyat, hogy aztán ne menjen ki a wifihívás. Pl olyan tűzfalat, vagy a router beállításaiban ne állíts el olyat, ami akadályozhatja. Hogy pontosan milyen beállításokról beszélünk, azt nem tudom, ennek nekem is utána kellene néznem. -
Tudna. Ha csak nincs letiltva a vowifi funkció a routerben.
Elméletileg ha pl egy okostelefonon lévő mobilnetet megosztasz wifin keresztül és ahhoz csatlakozol vowifiképes másik okostelefonnal, akkor lesz wifi hívásod. A lényeg, hogy valahogy legyen neted, amin keresztül fel tud épülni a hívás. Ez csak akkor nem lehetséges, ha a routerben, vagy a hálózatban más eszközben le van tiltva a wifihívás lehetősége. Vagy esetleg tűzfal akadályozza a vowifi funkciót. Ha ilyen nem áll fenn, használható a wifi hívás bárhol, bármikor, ha van net wifin keresztül. -
aelod
veterán
Elméleti kérdésem lenne:
Egy LTE mobil router esetén a telefon tudna VoWifin bejövő hanghívást fogadni? Vagy itt nem a telefon a kérdés hanem maga a router? -
azimut
aktív tag
Jelentés az alternatív vonalról, nálam ez a variáció működik, legnagyobb megelégedésemre:
CrDroid 6.3, egyelőre 02.09-i kiadás, szerintem érik a következő build.
Firmware: V11.0.5.0.PFGMIXM
Kernel: Predator-v5.5-Stable.zip
Gapps: NikgappsHa most nyitnék bl-t, kipróbálnám ezt a meghekkelt Instant Unlock Bootloadert (0 várakozási idő). Ezt a Telegramon találtam, azért csak óvatosan!
Fw és kernel OF-ban, adatvesztés nincs, most pakolgattam fel, több, mint másfél perc időpazarlással járt.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Zsoltpeter #10500 üzenetére
hang felvétel xiaomi betegség. főleg koncerten vagy ami hangos, túl van erősítve a mikrofon. ez van gyári-n is meg a családban lévő redmi S2-n is.
Amúgy az utolsó gcam a 7.3-as amikt makoj társ linkelt ide szintén nincs kibékülve a slow motionnal. felvétel közbe kiírja hogy lehetséges a videó egy része nem került mentésre bla bla, de a felvétel számol folyamatosan. a végén meg vagy meg lesz a videó vagy nem, de általában semmit nem rögzített. meg volt más baja is nálam, arra már nem emlékszem, nem szenvedtem vele töröltem is le, ment vissza a 7es V13 HDR verzió. az jó.
-
togvau
senior tag
válasz
aprokaroka87 #10511 üzenetére
hogy nézzem meg? Próbálnám.
-
Z.É.T.
őstag
Búcsúzom, feljebb léptem off telefonra, további problémamentes használatot minden tulajnak!
Félszemmel azért figyelem majd tovább a topikot, mert családban vált egy Samsung J3 2016-ot.Lehet, hogy írok majd egy összevetést az új telóval, annak a topikjába, ha igen, majd ide linkelem esetleg, vannak előnyök pro és kontra.
-
togvau
senior tag
válasz
aprokaroka87 #10504 üzenetére
FR ki van zárva
-
azimut
aktív tag
válasz
Milestone2 #10443 üzenetére
Marad-e még Crdroid fordító?
Köszönöm a segítséget.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Milestone2 #10443 üzenetére
Sok sikert, jó egészséget neked!
-
tbc2
tag
válasz
Zsoltpeter #10500 üzenetére
Helló!
Keress vissza a nevem alatt található postokra, van pár, amiben ezt a jelenséget járom/járjuk körbe. Ha nem akarsz sok időt rászánni, akkor röviden: igen, ez így van. Nem csak GCAM, hanem a gyári szoftver is ezt csinálja. Mindenki szerint bug, Xiaomi szerint nem az, hanem feature... Van viszont rá egy workaround: Open Camerával kell felvenni, és a beállításokban be kell állítani, hogy unprocessed sound-ot vegyen fel. Akkor már nem 1/10, hanem 5-8/10 lesz a hang.
-
tomy86
addikt
válasz
A_Papa #10496 üzenetére
40-80% között használd? Szerintem hülyeség. Ugyanannyi véleményt olvashatsz pro és kontra. 24 éve vannak mobiljaim, akkor teszem töltőre, ha jelez és akkor veszem le, amikor eszembe jut. Nem vagyok hardcore user, így 2-3 naponta töltöm a telefonjaimat és 5-6 évet mindegyik kibírt. Nem szakmai vélemény: az állandó töltőre dugdosással hamarabb kinyírod az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest