- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
A_Papa #14002 üzenetére
igen a fókusz az idegbeteg. arra nem tudok megoldást a gyári szoftverrel, annyi hogy próbálok nem mozogni akkor talán nem kezd fókuszálni, vagy az egyik sikeres fókusz után azonnal exponálok.
vagy vannak fényképező appok pl Open Camera, amivel fixre lehet állítani a fókuszt, több módban (infinity, macro, stb.), és nem mozdul. -
tomy86
addikt
válasz
A_Papa #10496 üzenetére
40-80% között használd? Szerintem hülyeség. Ugyanannyi véleményt olvashatsz pro és kontra. 24 éve vannak mobiljaim, akkor teszem töltőre, ha jelez és akkor veszem le, amikor eszembe jut. Nem vagyok hardcore user, így 2-3 naponta töltöm a telefonjaimat és 5-6 évet mindegyik kibírt. Nem szakmai vélemény: az állandó töltőre dugdosással hamarabb kinyírod az akkut.
-
törölt tag
-
-
Gloob
addikt
Hogy miért így van? Mert a xiaomi így álmodta meg. Láttál már iPhone-t? Ott sincs ez másképp, a xiaomi-ra meg azt szokták mondani, hogy a kínai iPhone. 😀. Egyébként nem tudom, de mintha lenne már lehetőség választani a lancherben, hogy a hagyományos, vagy az app drawer-es megoldás legyen. Én Xiaomi.eu Dev rom-ot használok, ott van rá lehetőség. A gyári romban nem tudom. Viszont ennek ellenére én is a Poco-t használom. Aztán meg lehet mappázni is. Sokan összegyűjtik mappákban az appokat valami rendszer szerint. Azokat elpakolják egy hátsó asztalra, és így a főképernyőn marad az, ami nekik kell.
Azért nem ment végig, mert először minta, jelszó, vagy pin kód kell, és miután az meg van adva, csak utána lehet ujjlenyomatot hozzáadni. -
Gloob
addikt
Tedd fel a play áruházból a Poco Launcher-t. Ott már van app drawer, de mégis xiaomi. Azon kívül ott már van dupla koppos altatás is. Ja, és ne felejtsd el alapértelmezett indítónal beállítani. Erre figyelmeztet is!
Az meg természetes, hogy újraindítás után még nincs ujjlenyomat. Miért, honnan is tudná akkor még ellenőrizni, hogy helyes, avagy nem az az ujjlenyomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest