- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave987
aktív tag
Quick Shortcut Maker appal előlehet varázsolni az app drawer beállitását,valamit rendszerszinten lehet mindennek a méretét állitani.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #10198 üzenetére
Nyilván, hiszen a rendszernyelvhez alkalmazkodik...ha lengyelre állítanád a rendszernyelvet a miui launcher is változna vele.
Nem, a kínaiban csak angol, kínai és néhány keleti nyelv választható.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Milestone2 #10197 üzenetére
ahogy bele pillantottam, teljesen magyar nyelvű benne minden.
Én nova launcher-t használok, csak belenéztem.
Amúgy abban a kinai verzióban van magyar nyelvű forditás?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #10196 üzenetére
Kínaiban már az az alapértelmezett, az app draweres.
A global emlékeim szerint engedi frissíteni a miui kezdőképrnyőt. ...csak nézd meg jól a verziószámot...1414-est ajánlja fel az apkmirror (ha jól emlékszem) de 1427-es a friss.Globálon én mindig feltelepítettem az Alfát...soha nem volt bajom vele.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Milestone2 #10195 üzenetére
Igaz.
De pl a kezdőképernyő meg az, ám ha jól láttam elérhető egy release változat változat belőle az apk mirror-on.Amiben már pl benne van az app drawer opció, persze mivel ez még nem végleges kiadás, így lehetnek hibák benne.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #10194 üzenetére
Mi community-t nyugodtan frissítheted, ahogy te is írod, az nem rendszeralkalmazás.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Milestone2 #10192 üzenetére
Most itt olyanra gondolok hogy mi commumity app frissitése, amiben van már dark mode kapcsoló, ha gond lenne le szedném, mivel ilyenkor már végülis nem teljesen lesz rendszer app, vagyis inkább a rendszer és felhasználói appok közt levitál
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #10192 üzenetére
Nem csak fagyás,hanem nem müködö APP is az eredmény.....
-
Milestone2
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #10191 üzenetére
A kínai nem enged külső forrásból rendszeralkalmazást frissíteni.
A globál rom van, hogy megengedi...ám néha full fagyás a vége, ha nem tudod, hogy az épp telepített apk-ból van-e külön 'g' (mint global) verzió vagy sem... -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Rendszer appok frissitése ügyében mennyire érdemes várni arra hogy azt feldobja értesítés-ként?Mert ahogy nézek apkmirror-on is fent vannak a frissitések.
-
Sziasztok!
témákon belül tárcsázókat lehet valahol keresi avagy telepíteni? Eddig csak egy témánál (valamelyik ios-esnél) találtam pluszban tárcsázót is, de jó lenne még 1-2 egyéb lehetőség is. Köszi!
-
Bl.Gyo.
őstag
egy messengeres kérdés:
amikor mást csinál az ember a telefonon de közbe jön egy üzenet akkor nektek megjelenik felül pár másodpercre egy lebegő ablak? Mert nekem egyáltalán nem mióta a miui 11 van, pedig be van kapcsolva a lebegő értesítések meg átnéztem őket. más telefonon működik, akkor ez valami készülék beállítás lehet. ötlet hogy mit kéne megnézni/beállítani? -
Pityu.
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #10176 üzenetére
Google fiókba is veszteség mentes ha be van állítva és plussz 10gb-vel többet tudsz feltölteni.
-
trebrona
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #10176 üzenetére
Veszteségmentesen, eredeti méretben.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Milestone2 #10180 üzenetére
Nem neked szólt a kérdésem.
Azt, hogy Te mindent megteszel a hiba helyrehozása érdekében, ahogy mondod, jól tudom.
Ave &Peace!
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #10177 üzenetére
Köszi.
Speciális karakterek helyett lehet ékezetek nélküli fordítás a későbbiekben? Hogy megszünjön a téglalap hiba
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Milestone2 #10177 üzenetére
Két hete?
Sokkal régebbi ez a probléma, ne mond hogy csak most ért el hozzá ez az infó.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#07282432 #10175 üzenetére
Orangefoxxal vigyázni!
Kb két hete szólt a fejlesztő, hogy a magyar nyelvben minden arrébb van csúszva
(ad absurdum mondjuk 'mégse'-t nyomsz és 'format' hajtódok végre)
Egy hete javítottam ki a fordítást, elküldtem neki a javítást, beépítette...visszaküldte, akkor már minden jó volt, csak a speciális karakterek helyett [] (téglalap) látszik.
Szóval csak óvatosan, inkább angol nyelven!link ez a javított, csak nem tudom minden funkciót berakott-e Jabba úr...
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Xiaomi cloud-ba a képeket veszteségmentesen szinkronizálja fel a miui? Vagy van tömörítés? -
törölt tag
-
junkpod
veterán
Az infrared egység csak adásra képes vagy vételre is esetleg?
-
NemMo
őstag
Sziasztok! Apukám vett egy ilyen telefont 2 simmel használja és az első sim kártyát nem lehet kikapcsolni, mert az az alapértelmezett. Hogy lehetne azt is kikapcsolni, hogy csak a második simen lehessen elérni?
-
törölt tag
Valaki tud arra megoldást hogy CrDroid alatt miért dobálja a Wifit? Gyári ROM alatt ez a gond nincs.
-
rebla
aktív tag
válasz
Pityu. #10111 üzenetére
Eddig ne is figyeltem Gcamnál, (most V13 ),hogy melóba fénycsöves lámpatestek vannak, és hagyományos fojtóval, 1fázísról.Szóval villog,50Hz en. Amit a szem annyira nem észlel. A Gcam videónál főleg villog. Ezt valahol lehet állítani? Nem mint ha sokat fogom ott használni,csak érdekesség képen írom. A gyári kamera alkalmazásnál meg nem tapasztalok ilyet.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #10159 üzenetére
Minimálisak a külónbségek...
-
azimut
aktív tag
A Crdroid gazdája jegyzi a Derpfest-et is. Erről tapasztalat? Valaki?
-
barnam_
nagyúr
Nem tudom, hogy van-e a Pixel Experience-el tapasztalat, de nagyjából egy hete használom a PixelExperience_lavender-10.0-20200116-1221-OFFICIAL.zip változatot, és nagyon bevált. Fagyás, lassulás, vagy akármilyen hibával eddig nem találkoztam. Alapból a Google Camera 7.2-es stabil változata van benne (részletesen nem próbálgattam még).
-
törölt tag
-
amadeus11
senior tag
Xiaomi.eu weekly ROM-ot használok jelenleg Android 10-el és az a tapasztalat, hogy kevésbé merül, mint a Pie ROM. Ha lesz stabil átállok arra. Romolgatással nekem az a tapasztalat, hogy a gyári ROM kiherélt változatai futnak a legjobban és a legkevesebb hibával. Ez volt eddig minden kínai telómnál. Root kell nekem a reklámok miatt (szerintem teljesen élvezhetetlen az android rendszer reklámblokkoló nélkül). Link2SD alkalmazással még legyalulom a számomra felesleges cuccokat, a Vibert és a Gmailt rendszeralkalmazássá szoktam konvertálni ugyanezzel a programmal, biztos ami biztos alapon a rendszer ki ne lője. Itt egy videó Miui vs Pixel Experience teljesítmény teszt: [link]
-
törölt tag
Én frissiteném a Routert a legújabb FW-re+játszadoznék a csatornákkal is. (2.4Ghz)
Más: CrDroid tökéletes,nincsenek akadások,Gcam is jól megy,Google Play hiba se jött még elő....
-
-
darkmann
őstag
válasz
Truman #10137 üzenetére
Nekem itthon egy Xiaomi Mi Router 3 ossza a Wifi-t, de még nem tapasztaltam hogy gyenge lenne a jel, még betonfödémen keresztül és a kertvégében is van megfelelő erősségű jel netezéshez. Pedig egy csomó eszközöm van rákötve, Xiaomi okosotthonos cuccok is.
-
Truman
senior tag
válasz
Oldman2 #10128 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Ha minden igaz, akkor olyankor ki van kapcsolva a BT.
Van itthol egy TP-Link 1043ND V2, azt beüzemeltem nekik, hátha a tréhomos cucc a xar.
Ha viszont azzal se jó, akkor kénytelenek lesznek együtt élni a problémával. Gondolom gyenge Wi-Fi miatt nem gariztatnak. -
törölt tag
CrDroid alatt a Vulkan leképezőt hogy tudom beállítani,ha nincs a fejlesztői beállításokban?
Egyáltalán hogy tudom megnézni milyen leképezőt használ a rendszer?
-
azimut
aktív tag
válasz
#07282432 #10125 üzenetére
Ha ismét crdroidozol, 2 megjegyzés:
1. Nekem az opengapps nem jó, a varázslóját NEM TUDOM végigvinni
. Fiók, play, meg a többi OK, majd állandóan értesítéssel zaklat: a beállításokat fejezzem be. Megpróbálom, majd összeomlik, értesítés megint, stb. Nikgappsot használok.
2. A januári kiadások idegesítő bugja: telepítés/frissítés után állandóan feléleszti a telefont. Többször újrahúztam, majd xda-n megjelent a megoldás: crdroid beállítások --> Navigáció --> vezérlőmozdulatok a rendszerhez --> ellenőrzés felemeléssel, ezt ki kell kapcsolni.
A legutóbbi frissítés óta mintha többet zabálna az akksiból. Pl.: este 10.00, 100%, éjszakai tétlenség, reggel 7.00-kor 92%, csak wifi van bekapcsolva. Ez korábban 2-3% volt, talán javít rajta az akkubeállításokban az energiatakarékos üzemmód bekapcsolása. Egyelőre kernelcserével nem foglalkoznék.
-
Fall-N
veterán
válasz
vargalex #10130 üzenetére
Így van. Már ezerszer leírtam máshol is meg itt is, hogy a 2,4 GHz-s BT és a szintén ugyanezt a sávot használó n-es Wifi interferál egymással. Ezért kell venni ac-s Wi-Fit, ami 5 GHz-s. Nekem is az van otthon így nincs is ilyen "hiba". Egyszerre fut az Amazfit Bip, a Nillkin GO TWS füles és a WiFi, mégsincs gondom CoD Mobile alatt.
Egyébként is érdemes áttérni a másik sávra, mert általában majd' mindenki n-es Wi-Fit használ, meg sok a BT eszköz így egymás jelét zavarják.
-
vargalex
félisten
válasz
Milestone2 #10129 üzenetére
Kétlem, hogy ez spórolás lenne, hiszen elvileg mind a wifi, mind a Bluetooth a SoC-ba integrált...
Inkább arról lehet szó, hogy a Bluetooth által használt frekvencia beleesik a 2,4 GHz-es wifi által használt frekvenciába.Én nem tapasztalok ilyen zavarást, igaz jellemzően 5 GHz-en csatlakozom a wifi-re.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Ezeknek a telefonoknak tényleg ilyen gyenge Wi-Fi -je van, vagy más a probléma?
Tesóm gyerekeinek Xiaomi telefonjuk van, az egyiknek sima Redmi 7 van a másiknak Redmi Note 7, a Wi-Fi -t a telekomos optikai terminál biztosítja (Huawei HG8245H). Egy szobában vannak vele, mégis már az is elég ha nem úgy fogja meg a telefont. Pl ha Youtube -ozik, és oldalra fordított pozícióban van a telefon, már ha tetejét is fogja a telefonnak, szakadozik a video, pedig tudtommal nem ólomból van a kezük a srácoknak. Főleg a Note 7 csinálja, de a másikkal se nagyon vannak megelégedve ilyen szempontból.
-
Ermac
tag
Valaki tudna tanácsot adni abban, hogy videóhívásnál (messenger) a másik fél zajokat hall éles hangokat ha kicsit is csinálok közbe valamit, zavarja őket az éles hang, a hívott fél állandóan panaszkodik és alig hallanak, nemtudom mit lehetne csinálni ez ellen elég idegesítő, nekem pro verzió van, asszonynak sima de neki is ugyanez a helyzet, külső mikrofonon gondolkodtam már... hátha jobb lenne
-
törölt tag
Szombat vagy vasárnap ismét crdroid függő leszek. Remélem addig lesz új gcam is.
-
junkpod
veterán
válasz
aprokaroka87 #10083 üzenetére
2 fajta hevc decoder van, Az egyik támogatja a hw gyorsítást másik nem. Van egy harmadik is, az secure decoder.
-
junkpod
veterán
válasz
aprokaroka87 #10083 üzenetére
Tuti kell, hogy legyen. Egyrészt a kamera is tud h265-ben menteni, másrészt egy másik h265 film jól ment hw dekoderrel is.
-
rebla
aktív tag
Köszi Srácok! Esetleg az nem lehet hogy csak simán frissítettem? Előtte nem töröltem...
Nekem tényleg elfordul a kép az éjszakainál... Majd felveszem ha tudom. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest