- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
válasz
gabor9991 #10576 üzenetére
Ilyet IDŐNKÉNT a Note4-em is csinált. A Note4 csoportban Crok azt fejtette meg a battery historian logjaimat elemezgetve, hogy nem tud elmenni deep sleepbe a telefon valami miatt. De nem tudtuk egy bizonyos ROM verzióhoz kötni (én nagyon régi ROM-ot használtam, és másnak is volt, aki viszont up-to-date-en tartotta a saját telefonját). Az egyetlen ötlet az, hogy valamelyik app, vagy valamelyik appok folyamatosan wakelock-olják a telefont, és nem tud deep doze-ba elmenni. Aztán anélkül, hogy bármi is változott volna, megjavult. És ezt több alkalommal is. Persze azt nem zárom ki, hogy a play store automatikusan frissített egy bugos verzióra, majd újra frissített egy már nem bugos verzióra valamelyik appon, sőt, ez az egyik leglogikusabb magyarázat, de miután ezek szépen csöndben a háttérben történnek, én csak azt vettem észre, hogy jött és ment a probléma.
Note7-en az elmúlt 1 hónapban még nem volt bajom az akksival.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
gabor9991 #5944 üzenetére
Nekem ilyen sosem volt,mindig automatikusan be van kapcsolva a stabilizátor és 60fps re van véve a videó.Most kipróbáltam vissza raktam a jól bevált verziót MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk (BSG, 2019-06-05, changelog) És az pl nem zoomolgat semmit sem.
Fura a fentebbi általam említett verziónál csak az van írva stabilizáció és semmi más,be van kapcsolva de semmi zoom,eme verziónál meg a stabilizáció alá van írva valami a zoommal kapcsolatban.Bár nem tudom,hogy ha az egyik meg tudta oldani a zoomolás dolog nélkül a másik meg miért nem? -
rebla
aktív tag
válasz
gabor9991 #5874 üzenetére
Jó reggelt!
Nem oltottam le senkit csak leírtam a véleményem. Mit kellene tenni.
A szoftverre és a hardverre is van garancia.
Gondolom ezzel tisztába vagy. Az hogy nem lehet bekalibrálni a proximityszenzort, meg hogy fagyogat a telefon és te ezzel együtt tudsz élni nem semmi. ÉN biztos visszaküldeném. Nehogy má ennek így kell működnie. Ott valami gebasz van. Persze ha csájna vétel, akkor az szívás... bár ott is van gari gondolom...
Volt samsung telonk csinált ilyesmit. Eldobta a hálozatot kisseb fagyások. Hardreset,sim, antenna csere, nem javult. Másodszorra alaplapcsere volt garanciába! De használd így akkor tovább ha neked jó. Én tényleg nem védem a márkát de ilyen jó telefonom rég volt ennyi pénzért. És más ismerősömnek is ez a véleménye. Szóval azért tűnik hihetetlennek amiket néhányan leírnak. Biztos vagyok benne azok hibás termékek. Mint az a melegedő telefon, a végén meg kigyulladt. Magyarul szervíz. Részemről befejeztem. -
válasz
gabor9991 #2206 üzenetére
Ez nem szórakozás és nem kell rá figyelni. Én az a fajta vagyok aki fél tenknál már meg meg látogatja a kutat.
Csak újabb példa, hogy máshogy ketyegek.Minél többet olvasok itt dolgokat annál jobban érzem, hogy a ph úgy elmúlt mint sok más korábbról. De ez már nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest