- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Nekem mindig beégett. Első ami beégett az az értesítési sáv. Nem is kellett sok idő hozzá 3 hét múlva már látszott. Ezenkívül összes rokon és ismerős telefonját megnéztem és bár ők nem veszik észre, mind be van égve. Én sajnos rögtön kiszúrom és zavar a dolog. IPS-sel nincs bajom, nem érdekel hogy van-e valódi fekete. Viszont Mi Band 5-ön nem zavar, ott mondjuk nem fog tudni beégni, mert sosem megy annyi ideig a kijelző.
Ismerősöm is mutatta a két éves Poco F1-es telefonját nemrég, ott meg a játék menüje égett be.
-
vlevi
nagyúr
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem volt. Mégpedig az hogy "ébresztett", de hang nélkül. Nem állítottam rajta semmit, előtte jó volt, soha nem volt ilyen! Szerencsére felébredtem magamtól hajnali 4kor, az ébresztő 10 percel előbbre volt beállítva, ránézek kijelző világít, ébresztő app ment, de semmi jelzés, kinyomom, és egy elmulasztott ébresztést is láttam még az értesítésekben! Ez elég volt ahoz hogy onnantól egy márkás karórát használjak ébresztésre! Most már nem bízok benne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest