- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kormi0312
senior tag
-
pimi50
aktív tag
Egyébként az ilyen "egygombos" appokra vetődik az FBI.
-
boaa
újonc
Hali.
Egyetlen applikáció futtatására keresnék telefont, így igyekeznék minél olcsóbban megúszni.
Kinéztem ezt: Xiaomi Redmi 7A 16GB 2GB RAM
Ha van valakinek pontosan ugyanilyen, nem tenne nekem gyorsan egy próbát kompatibilis lesz-e adott programmal? Köszönöm. -
miqlas
őstag
Mi a búbánat az a Xiaomi Service Framework? Az akksi kapacitás 60%-át ez szoppantja le!
-
szgy71
csendes tag
Hát..hát..nem törlöm a kérdésem, mert kíváncsi vagyok, kinek hogyan oldódott meg a probléma, ha volt ilyen lasítottvideónemműködik esete, de a kérdésem elküldése után megnéztem ismét a telefont, és most csont nélkül működik, mindhárom felbontásban..ki érti..
-
szgy71
csendes tag
Sziasztok,
olyat tapasztalt már valaki, hogy a lassított videófelvétel nem működik a telefonján? Korábban gond nélkül ment, most ha elindítom, felvillan a másodpercszámláló, 0:00-val, aztán el is tűnik, s nem indul el a felvétel. Normál módban vesz fel a telefon, gyorsítottban is, csak a lassított nem megy..Ötlet, tipp? Köszi.
Sziasztok. -
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Mi fiókról hogyan lehet leválasztani a telót?
Barátnőmé lesz, nekem meg jön egy note9, és amikor ujra raktam az Oprendszert kérte a Mi kódom. Szóval most bnöm telója az én Mi fiókommal megy -
Gloob
addikt
válasz
aprokaroka87 #11681 üzenetére
Én is azt használok. Nálam megy. Xiaomi.eu Dev rom. Az igaz, hogy lassú, no meg ma egy ideig nem is töltötte be. Az is lehet, hogy az oldal hibája volt. Böngészőből nem néztem.
-
tomy86
addikt
válasz
aprokaroka87 #11681 üzenetére
Működik, most is arról írok. Szintén global 11.0.8, PH app verzió 3.0.1.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Használ itt valaki PH! appot?3.0.1 verzió nem megy.
A 2.3.6 verzió meg a mai ph! oldal lassulás óta szintén leáll.Bármit csinálok.
Global rom EEA 11.0.8
-
fradi81
veterán
Itt belépsz a böngészőben, teló kiválaszt, erase data, lost mode, ezek vannak.
-
brugo
aktív tag
Ha ellopnák vagy elhagynám a telómat, hogyan kell letiltani ,használhatatlanná tenni a tólvaj számára ? MiAccountom van de nem tudom ott mit kell tennem ?
-
vlevi
nagyúr
Hát, sajnos továbbra is vacakol a GPS jelem :(
Automatikus idő, és időzóna kikapcsolva. Próbáltam repülő módban, mobilnettel, mindenhogy, telefont újraindítva, és ilyen hasznalhatatlan logot rogzitett :(
[kép]
Szerencsére vittem magammal az előző Alcatel Idol3 telómat, és azt tudtam használni. -
zorzy4
addikt
Te vagy az én emberem. Én is pont 18 éve úgy használom (előtte nm-hi akkut ugye mindig kisütöttem, fullra töltöttem). Szóval a li-ion akku se szereti az össze vissza töltést. használom amíg bírja és ha este van bedugom, úgy 0-20% között és megy 100ra.Általában így 4 nap a note7. Egy év alatt semmi teljesítmény romlást nem tapasztaltam, de a 2 éves note 5 nél sem. Éjszaka csak egy amperessel, de persze ha napközben véletlenül kell, akkor 3.0 gyors-töltővel. Ez a 20-80 az utóbbi 10 évben terjed el. Gondolom, hogy a gyakoribb töltéssel használd szét az akkut.
-
barabbas
kezdő
Akinek az akkumulátor ennyire gyengélkedik 1-1,5 év után, le tudná írni, hogy nagyjából egy nap hány százalékot merítette/töltötte és milyen értékek között tartotta (pl. 50% felett és 90% alatt használta)?
(Csak azért, mert egy erősen igénybe vett, 3,5 éves akkumulátor még mindig gyári kapacitásának 87%-át hozza.)
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #11649 üzenetére
Csak Stable Beta van az XDA szerint a Globalra mlg, de az MIUI/11 és Android 10. Nem hiszem hogy kiadják így külön a MIUI 12 előtt. Majd később jöhet a MIUI 12/Android 10.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Zsoltpeter #11654 üzenetére
Whois-zal ránézel látszik, hogy egy 28 napja Franciaországban bejegyzett domain aminek a technikai kapcsolattartója Panamában van
-
Zsoltpeter
tag
válasz
Zsoltpeter #11653 üzenetére
titanuzlet.com
-
Zsoltpeter
tag
Sziasztok ! Erről a shopról van valami infótok ? Több mint gyanús..
titanbolt.com -
szabacsik
őstag
Helló! Ha rádugom a töltőre villog a led. Mitől lehet? Tölteni nem tölt, bekapcsolni nem akar.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha jól láttam az Indiai kiadás megkapta az Android 10-et.
-
aelod
veterán
Hol tudom megnézni MIUI11 alatt, hogy mennyi adatforgalmat generált egy bizonyos app?
-
vlevi
nagyúr
válasz
wanted5 #11643 üzenetére
"ha ennyire fontos és ilyen gyakran is használod"
Igaz, nem nekem szól a válasz, de részben mégis.
Nem használom nagyon gyakran, és nem is ennyire fontos, de pl. a múltkor volt olyan igény, hogy a telóval készült képekben benne legyen a pontos GPS koordináta.
Az még oké, ha 10, 20, vagy 50m a pontosság, de amikor km-ekkel arrébb lerohad a GPS vevő, és emiatt Gyöngyös helyett egri koordinátákat rögzít, az már nagyon nem fér bele. Nálam hétvégén ui. pont ez volt a helyzet. -
azimut
aktív tag
Ezzel a Satstat-tal most ismerkedek, letöltöttem hozzá egy offline térképet. Beltérben (hivatali épület, beton, tégla) félretájékoztatott, aztán kisétáltam a szabadba, igen pontosnak bizonyult (nagyjából centiméter pontos). Ha a rom-nak és a firmware-nek köze van hozzá (szerintem igen) egész jól kezeli a gps-t a crdroid a korábban leírt fw-el.
-
vlevi
nagyúr
válasz
azimut #11638 üzenetére
XDA-n, miui fórumon is tálaltam problémákat a gps-el kapcsolatban, de megoldást nem nagyon.
Amikor újra indítottam a telefont, akkor egy ideig mintha jó lett volna (kisebb volt a kör, és a pozíciómat is jól mutatta), de aztán nemsokára megint olyan lett, mint a képeken. -
azimut
aktív tag
Crdroid 6.8-ra frissült, klassz
Volt egy kis zavar az Erőben: 11.0.6-ra váltottam a firmware-t, rom frissítés után elfelejtett időt és dátumot számlálni, és a gps sem volt a topon. Visszatettem a 11.0.5-öt (egyébként ez global, a cn, india és eu és weekly fw-kkel nem is kísérleteztem), azóta rendben van, gps esetén hemzsegnek a látható műholdak. Tehát 11.0.5 a jó!
Az a baj, hogy a gps-t élesben nem teszteltem, eddig csak olyan helyekre utaztam, amiket ismerek.
-
vlevi
nagyúr
válasz
bagkri01 #11634 üzenetére
Sajnos nem ilyen egyértelmű, mert bekapcsolt kijelzővel is csinálta. Az, hogy van-e GPS jel vagy sem, szerintem független a kijelző be/ki kapcsolt állapotától.
Elindítom a google térképet, és percekig nézem a GPS keresése... feliratot. Aztán valamikor észhez tér, de az egyik kanyarban beragad
Ezzel szembe hazafelé mérbemben behajítottam a táskába, és egyszercsak rámszólt (mert a BT füles be volt kapcsolva), és onnantól kezdve százvalahány km-en keresztül tökéletesen navigált hazáig, pedig nem a tervezett útvonalon jöttem, és hibátlanul újratervezte az útvonalat többször is.
Egyébként sem lenne szabad holmi energiatakarékos dolgokra hivatkozva a MIUI-nak korlátoznia a telefon alap működését. Ilyen alapon pl. a készülékkereső sem működne GPS-el, kikapcsolt kijelzővel.
Időközben csináltam pár képet, az EXIF adatokat megnézve, van, amelyiknek a GPS poziciója km-ekkel arréb van, mint a valóságban. -
vlevi
nagyúr
Még annyit a dologhoz, hogy korábban a Strava is csinált olyat, hogy működés közben kilépett.Ez úgy történt, hogy biciklizés közben a táskában volt a teló, és, amikor hazaértem, akkor ránéztem volna a Strava logra, és akkor láttam, hogy nem fut, és elindításkor írta, hogy sajnos a futás megszakadt, a log persze hiányos volt.
Elképzelhetőnek tartom, hogy akkor is hasonló történhetett, mint az IGO esetében, hogy nem viselte jól, hogy hosszabb ideig nincs GPS jel.
Elő fogom venni a régi Alcatel telómat, annak sajnos pontatlanabb a GPS-e, vagyis, pl. amikor gyalog megyek, akkor jóval nagyobb oldal irányú "kilengések" vannak a rögzített poziciókban, de nem emlékszem, hogy abban ilyen kihagyások lettek volna. -
vlevi
nagyúr
válasz
trebrona #11630 üzenetére
Az se rögzített tökéletesen. Nézd meg, hogy mátraháza környéken olyan nyílegyenes szakaszok vannak, mintha sílifttel mentem volna fel kékestetőre
Egyébként a Track log 30 másodpercenként rögzített, ezért látszik darabosnak, az nem gond. De vannak benne kilométeres egyenesek is, na az a baj. -
vlevi
nagyúr
Ma egy kicsit elszomorított a GPS minősége:(
Egész nap motoroztam, időnként tolton volt a telefon, de csak azért, hogy ne merüljön le.
És azt vettem eszre, hogy a google navigáció többször megállt, és amikor ment, akkor is időnként teljesen irreális pozíciót mutatott, pl Kékestető felé összevissza, pedig ot csak 1db út van.
Amikor megálltam, akkor a navigációs kör, ami a GPS pontosságát mutatja, többszáz méter átmérőjű volt :(
Az IGO pedig egy ideig tűrte, hogy a GPS jelhez képest látszólag összevissza forgolódtok, de aztán kilépett.
Néztem a telefonnal készült képeket, és az is olyan volt, az egy helyről készült képek helye, amit elmentett a kepbe, azok között látszólag nagy távoliságok vannak, pedog 1-2 mp idokulonbseggel keszultek.
Nem tudom mi volt ma a telefonnal, de nem tetszett a mai előadása.
Gyári ROM, PFGXEUM 11.0.8 van rajta, és amióta pár hete kapott egy adattorlest (a BL nyitás miatt), azóta semmit sem állítottam át rajta, minden gyári értekén van. Energiabeallitasokat sem. De ezzel nincs gond, mert egész nap futott a háttérben az RBiker, ami tracklogot rögzít, és azt nem lőtte ki.
[link] -
aprokaroka87
nagyúr
Hmm, egyre érdekesebb ez az frissités dolog, a két testvér modell megkapta a droid 10-et, ami kicsit furcsa, mert ugyebár mindkettő a Note 7 alatt van pozíciónálva.
Illetve bocsi, csak a Redmi 7a, a sima 7-es még nem
-
sepsi0
őstag
Elvileg mivel nem kivehető az akksi, így annyi gari van rá mint a telefonra.
A kivehető akksis telefonokra igaz a 6 hó.
Nekem is egyre rosszabb az aksi idő. Pedig kb fél éves teló. Lehet az oprendszer meríti. Megvárom mire juttok. -
barnam_
nagyúr
Pont a múltkor figyeltem én is az akku időt, mert a xiaomi.eu MIUI12-nél azt figyeltem meg, hogy gyenge az akku.
Visszaraktam a gyári MIUI11-et, ezzel 2 nap készenlét alatt 4 óra 24 perc kijelzőidő, és még 26% maradt az akkuban. Igaz, otthon voltam hétvégén, se telefonálás, se navigáció nem volt.
Tavaly augusztus végén vettem.
Joker88: a 10 óra készenlét elég sovány valóban.
-
Joker88
őstag
nálam is kezd sovány lenni az akkuidő,szerintem az akku kezd meghalni. 10 órát készenlétben nem bír ki. (mobilnet,wifi,bluetotth kilőve) Már próbáltam újratelepítést is, meg varázsszavakat is mormolni felette,de egyik sem segített eddig.
épp most lesz egy éves a telefon.. -
Croft-21
őstag
Amúgy mit jelent az a cikkben, hogy nota bene?
-
aelod
veterán
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de drasztikusan lecsökkent az akkuidőm. Lehet, hogy farad az akksi? Garanciális csere játszik ilyenkor? Ha nem akkor hol lehet beszerezni eredeti gyári akkut hozzá?
-
Roxkex
senior tag
Nos hát kicsit használgattam a 2020-06-23as LineageOS-t (official).
Azt kell, hogy mondjam, nem rossz nem rossz. Azért van még mit fejlődnie !
Néhány általam észrevett bugocska / kényelmetlenség:
1. HDR mód a "gyári" kamera appban van, hogy ment van, hogy nem ment.
2. "Gyári" kamera app nem tud menteni sd kártyára (ez számomra elég nagy gond)
3. Elég nehéz működő GCamot találni, bár sikerült ! [GCam_5betaFinal.200510.2111build-7.3.020]
4. A hálózati sebesség jelzése az állapot sávon elég tré helyen van: konkrétan a kamera cseppen ... Szal kb csak a "mb/s" látszik....
5. Időközben frissítettem 2020-06-30-ra és itt meg a WiFi-re nem igazán akar csatlakozni, bár ez lehet csak a dirty flash miatt.2020-06-30 a 1-4 gondokat nem oldotta meg.
Szó mi szó ! Ezek láttán kompromiszumokkal használva elég jó kis ROMocska, számomra veszett gyors
Ami baró :3 - De van még 1 nagyon nagy vessző paripám ! Az egykezes mód ami sajnos (tudtam !) nincs ebben :\ - Szóval emiatt megy fel vissza az utolsó MIUI 11 stable ami android 9en nyugszik.
Ha kilép nightly stádiumból béta / stable stádiumba veszett baró lesz !- Pláne (remény hal megy utoljára) ha megáldják egy kis single handed modeal
Akkor a legjobb ! (számomra!)
Mondjuk nekem már eleve az is fura, hogy az android natívan nem támogatja az egy kezes módot, ha már a telefonok alap mérete a tepsi
(Tudom van még olyan ami nem, csak az "annyit is ér".)
-
betegphiu
senior tag
Nekem úgy tűnik,mintha belenyúltak volna a képernyő fényerőbe.
Vagy csak én haluzom ezt? Kb 2 hete mintha sötétebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Horgász topik
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest