- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunyaMacs
aktív tag
Én nem mondanám biztosra az akksit, csak ha a közepétől egy kicsit lentebb (felül van az alaplap, ami elég sok helyet foglal és lent van egy kisebb daughterboard, ami nem annyira magas) tényleg púposodik. A gyári vastagsága 7.4mm lenne, ezt egy tolómérővel lehetne megnézni.
Amúgy a "oneplus 3(t) screen separating" keresésre viszonylag sok találatot ad a Google. -
PistiSan
addikt
Tökéletesen működik az oprendszer és a recovery frissítés, viszont a Magisk-et minden frissítés után manuálisan, számítógép segítségével kell felraknom, (frissítéskor törlődik a root jog), kicsit kényelmetlennek érzem, hogy a havi frissítéskor mindig össze kell dugnom a számítógéppel, és a recovery-ben adb sideload-al felrakni a magisket, nem értem miért nem tudnak bele rakni a LineageOS-es srácok a recovery-be egy tallózható telepítőt.
-
PistiSan
addikt
Felraktam én is a 17.1-re a 18.1-es LineageOS-t, Leszedtem a legújabb ZIP-et mindenből amit használok, és a következő sorrendben telepítettem azokat.
lineage-18.1-20210426-nightly-oneplus3-signed.zip
MindTheGapps-11.0.0-arm64-20210412_124247.zip
Magisk-v22.1.zipAmi fura volt, az xda-ról szedtem le az ADB-t, az első fájl telepítésénél folyton hibát kaptam, ekkor azért kivert a víz, hogy majd mindent kezdhetek a 0-ról vissza rakni, aztán leszedtem a "15 seconds ADB Installer v1.4.3"-t, azzal már felment gond nélkül minden, eseménytelen telepítés volt.
Nálad van valami, ami olyan újdonság a 11-es androidban, amit hasznosnak találsz?
(Én a biztonsági frissítések miatt raktam fel leginkább az új LOS-t.) -
snyper990
őstag
Gondolom még nem frissítették a leírást. Az xda LOS 17.1 topikjában TWRP-ből is valami módosított verziót ajánlanak.
Én a LOS-féle recoveryt raktam fel. Abban pont annyi funkció van, ami a telepítéshez kell, de semmi több (pl. nincs backup, bár én recoveryből soha nem készítettem backup-ot amúgy sem). Viszont teljes mértékben problémamentes volt a telepítés a LOS wiki-s leírás alapján. Még az OTA frissítésekre leszek kíváncsi, mert anyukám Redmi 4x-én az párszor elrontotta a google szolgáltatásokat TWRP recoveryvel, valamelyik mindig leállt és folyamatosan írta kifele a hibaüzeneteket, használhatatlanná téve a telefont. Mondjuk az is megoldódott az OrangeFox recovery használatával. De azért remélem, hogy a saját recoveryjével csak kompatibilis, még encrypted telefonnal is.
Ha Google alkalmazásokat is telepítene valaki, openGApps-ből egyelőre a micro a legnagyobb elérhető csomag 10-es androidhoz, de úgy látom, ez is bőven elég. Ami abban nincs benne, azt kb. mindet le lehet tölteni Play Áruházból/valamelyik APK oldalról. -
snyper990
őstag
Felraktam az OpenGApps-szel együtt (micro), eddig nem merül jobban így sem (mármint google alkalmazásokkal együtt), mint a gyári rendszerrel. Bár nekem még az eredeti akksi van a telefonomban, legutóbbi OOS-en 4-4,5 órás SOT-ok jöttek ki (bár éjszaka repülőmódban szokott lenni, meg nem sokat telefonálok)
Eddig nagyon pozitív az összkép. Sokkal következetesebben van meg mindenhol a sötét mód például.
Ami hiányozni fog, az a lezárt képernyőn V-t rajzolva bekapcsolható vaku.
Nem leltem "görgetős" screenshot-ot, bár azt összesen kb 2X használtam, mióta elérhető lett.
Továbbá a Telekom alkalmazás szerint rootolt a telefon, ezért nem akar elindulni. Pedig nem is rootoltam, és nem is áll szándékomban csak azért rootolni, hogy aztán elrejtsem a root-ot a Telekom alkalmazás elől... Inkább intézem az ügyeimet böngészőből -
-
-
-
ricsi0307
senior tag
Na de az az abszolút csúcs kiszerelés a palettán. Én 2 éve 136-ért vettem a 6/64-es 3T most a 6/128-as 6T 177000 mai árfolyamon tehát 40000ft-al lett drágább a legkisebb kiszerelés ennyi idő alatt és a tárhely is duplázódott ami a konkurenciára nem igaz. Azt mindenki belátja, hogy emeltek az árakon de közel se annyit mint a többiek. Szerintem ár-érték arányban még mindig ők a legjobbak, a 2 éves háztól házig gari az alert slider és az OOS nagyon sokat nyom nálam a latba.
-
-
AcCEsS
senior tag
Kedd 12:44 Ticket megnyitása, majd utána pár dolog tisztázása a weboldalon
Kedd 14:13 Visszaigazolás, hogy elfogadták a reklamációt
Kedd 15:12 Értesítés az UPS-től, hogy jönni fognak + nyomkövetési szám + tájékoztatásSzerda kb. 09:30 Az UPS felveszi a csomagot
Csütörtök 09:42 Megérkezett a telefon Lengyelországba a szervizbe
Csütörtök 18:36 Javítás megkezdése
Csütörtök 20:32 A javítás kész
Csütörtök 20:33 Értesítés az UPS-től + nyomkövetési számPéntek 17:13 Az UPS felveszi a csomagot
Hétvége...
Hétfő kb. 10:30 Kézhez kaptam a telefont
-
Heroldg18
tag
Azt csináltam, de valahogy úgy sem működött. (egy másik Samsung készüléken ugyanaz az apk fájl gond nélkül elindult, míg egy Honor telefonon ugyanazt a hibát adta)
Most úgy sikerült megoldani, hogy a Google Play Services-t frissítettem egy újabb verzióra az APKmirrorról. Aztán egy cache törlés, és ezután már elindult.
Köszi a segítséget! -
-
stegonstage
újonc
Hát nekem ma 15% akksi 2óra 10perc SOT. Ez minden csak nem kielégítő
Van aki egyébként váltani fog 6-ra? Én elgyengültem egy kicsit, azt rebesgetik idén nem lesz "T" váltotat így kicsit jobb supportot kapna szoftveresen, ugyan akkor jövőre meg valószínűleg már lesz notch mentes széltől szélig kijelző. Úgy érzem most a 6 olyan mint annak idején a 3T volt.
-
andyTM
őstag
-
-
-
snyper990
őstag
Nekem a kettővel ezelőtti rommal volt ilyen ota frissítés után. Akkor rászántam az időt, és sideload-dal újraraktam a teljes romot. Azóta nagyon meg vagyok vele elégedve (jelenleg 4.5.1-en 3ó45p sot és 1 nap 16 óra készenlétnél tartok úgy, hogy az akksi 48%-on van.) Egy próbát megérne szerintem
-
-=Jam=-
őstag
Arról csinálj mentést az SMS Backup & Restore alkalmazással, tud híváselőzményt is.
Tud GDrive-re is menteni, és lehet beállítani időzített mentést is, nagyon jó app és régóta ezt használom.
-
-
csipuka
senior tag
-
Pszihonaranc
senior tag
Kösz, hogy alászálottál az égből, és megbékélést hoztál közénk.
Az én részemről ennyi: harangszom az androidra az ügy miatt, legyalultam mindent, bootloadert nyitottam, twrp fel, root, mostmár ha történik is hasonló, meg tudom oldani adatvesztés nélkül.
Azt meg hogy etikus-e eféle biztonsági protokol vagy sem, döntse el ki-ki maga.
-
Tarokk79
aktív tag
-
twollah1976
őstag
A Topikgazda tevékenysége szent és sérthetetlen.
Örülünk neki, hogy nincsen minden hozzászólás moderálva, törölve és a hozzászólók hozzászólási joga n+1 napra korlátozva, extrém esetben azonnal kitiltva a fórumról a fórum szabályainak megsértése miatt (van olyan gumiszabály amivel bárkit, bármikor örökre ki lehet tiltani a fórumról).
A fórumhoz, topikokhoz való hozzászólás lehetősége a regisztráció után nem kötelező, sőt inkább nem is javalott, mert azzal az egyén csak koptatja a szerverek hardverét.A tesztben minden le lett írva, minden másra ott az XDA, aki nem tud angolul az tanuljon meg vagy használja a Google fordítót, a kiegészítők megrendelhető a szokásos helyekről, ha nem tudod akkor a Google a barátod.
Szerintem a topik nyugodtan zárható!
-
-
darkpower
aktív tag
Ha végig is olvasod, kiderül, hogy nem egyszerű performance beállítást használ, ilyen opcióval csak a tesztek futnak. ezt a "performance" beállítást egy normális app esetén se kapod meg.
Ráadásul mindezt olyan kicsi előnyért, amivel semmire se mennek, ellenben ciki amikor kiderül. -
_X10Dead_
aktív tag
Elvileg igazatok van, de
- A 1+ fórumot böngészve az esetem nem egyedi, a telefon kifejezetten sérülékeny, van, akinél 15 cm-es esést sem élt túl
- Biztosítást max a vásárlást követő 15 napon belül tudsz kötni. A novemberi-decemberi rendeléseket, meg csak most, év elején postázták...
- A Oneplus Care app nem elérhető M.O.-n
- Én használni vettem a telefont, nem babusgatni, vagy a vitrinbe. Megb@ssza a ló, ha a 440 eurós telónál egyből el kell költeni +15%-ot biztosításra és/vagy
- 10-15%-ot armorra, hogy egy átlagos napot különösebb para nélkül át lehessen vészelni. És különben is, ha becsomagolom, oda az összes reklámozott dizájn elem és a hűtés is.Nem vitatom, az én hibám, hogy leesett, de tényleg alig koppant. Ismétlem: guggoltam, mikor kicsúszott a zsebemből.
Stronger and sleeker? Max szlogennek jó. Az előlapi üveg sarkait, éleit konkrétan semmi nem védi és az oldalak lekerekítése miatt szinte ordít érte, hogy odaverjék valahova.És csak a jegyzőkönyv kedvéért: Az OPO-t 260 euróért vettem, ütöttem vertem, de túlélt 2 évet.
Ez a fos 70%-kal többe került és mintha kifejezetten arra tervezték volna, hogy sokat legyen szervízben... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest