- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
Bocsánat a kérdésért, de ez a rootolás óta ez az első updatem.
Ha most fel akarom rakni az 5.0.3-at, akkor a TWRP alól mindenképpen csináljak egy wipe-ot? Akkor nem vesznek el az adataim?
A végén újra kell rootolnom a készüléket? -
Tarokk79
aktív tag
Ma visszaérkezett a telefonom. 8 napon belül újra a kezemben volt. A kijelzőcsere összesen 88.5 Euró volt. Pozitív élmény volt összességében.
Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan root (Magisk működik-e), amely alatt megy az 5.0-s Oxigén, és megy az OTP-s Simple alkalmazás is.
[ Szerkesztve ]
-
Tarokk79
aktív tag
válasz Macika66 #5683 üzenetére
Meggyőztetek. Szereztem csere telefont. Viszont most nincs rootolva a készülékem, hogyan tudom legjobban lementeni a beállításaimat (értem ezalatt főként a telefonbeállításait illetve az applikációkat, appok beállításait és a hívás, sms történetet)?
Ha visszajön, akkor majd rootolám, ha ez nem okozna nekem gondot. Pl. az OTP Simple működik a magiskkel a 8-as androiddal?
-
Tarokk79
aktív tag
Betört a kijelzője a telefonomnak. Olvastam, hogy 98 Euro a javítás költsége. Ez még mindig reális? Kb. mennyi idő mire visszakerül a telefonom? Adatokat lementsem előtte? Csináljak hard resetet?
[ Szerkesztve ]
-
Tarokk79
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a következő tokkal:
http://www.ebay.com/itm/Sandstone-Hard-Slim-Back-Skin-Case-Cover-For-Oneplus-3T-Three-Screen-Protector-/232031001859?hash=item3606201d03:g:3eIAAOSwARZXmr6e
és fóliával:
http://www.ebay.com/itm/272351573988?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=571251455450&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&autorefresh=true
Vagy tud valaki most ajánlani valami jót?
-
Tarokk79
aktív tag
[Ez] az ami bevált nektek? Ezt nem lehet itthon megvenni, csak rendelni lehet külföldről?
Előre is kösz
[ Szerkesztve ]
-
Tarokk79
aktív tag
A napokban beütöttem a *#808# - ot a telefonon és játszottam pár teszttel.
Ma azt vettem észre, hogy az opencameraban és a teszteken a vízszintesre kb. 6° eltérést mutat a telefonom. Valamit én állíthattam el? -
Tarokk79
aktív tag
Sajnos amikor megvettem nem rootoltam egyből, de most már neki állnék, mert pár dolog zavar, amihez root kellene. Viszont nem világos, hogy milyen lépéseken kellene végig mennem. OTP smart bankot használok, így magisk-re lenne szükségem, és a gyári 4.1.3-as rom-ot szeretném használni. Most tippelgethetnék, hogy mit csináljak mi után, de ha valaki leírná, vagy küldene egy linket, akár angolul, azt nagyon megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Tarokk79
aktív tag
válasz adamfriday #2828 üzenetére
Ha ezek frissülnek, akkor kell valamit csinálnom, hogy a készülékemen is frissüljön?
-
Tarokk79
aktív tag
Ha már szóba került, akkor:
Vettem egy Xprotector-os TG-t, ami nagyon kicsi volt. Ezután vettem két Orzly TG-t, amiből felraktam az egyiket, de nagyon szivárványosodott. Írtam nekik, hogy ez oké-e, erre kértek képet róla és azt mondták küldenek még kettőt nekem. Kb. 2 hétre rá meg is kaptam őket, de addigra az elsőn az üveg a szélén megtört, úgyhogy ráraktam a 2. Orzly-s üveget is, ami szintén szivárványosodott és kb. 2 hét után a széle megint betört. Most még van kettőm ebből, de még nem tudom mit fogok csinálni, de engem zavar, hogy nem tudok rá jó üveget venni .Korábban volt problémám, hogy a tracker programokat a telefon lelőtte, ha lezáródott a képernyő. No, most úgy nézem, hogy a 7.1.1-gyel, mintha ez gyógyult volna.ennek nagyon örülök.
Nexus 5-ön, nagyon tetszett, hogy híváskor a partner képét mutatta teljes képernyőben. Erre van valakinek valami megoldási javaslata?
[ Szerkesztve ]
-
Tarokk79
aktív tag
-
Tarokk79
aktív tag
Köszi, valami ilyen probléma lesz. Már sikerült fellépnem ezek állításával egyszer, de net nem lett belőle. Most pl. dobott egy IP-konfigurációs hibát ...
Kezdem sajnálni, hogy 3T-t vettem, mert mindig bele szaladok valamibe, amibe nem kellene. Engem nagyon zavar, hogy nem tudok tracker alkalmazést futtatni a hivatalos 4.0.3 alatt sem a korábbi verziók alatt sem. Néha nincs Wifi, mert nem szereti a routert, sem az újlenyomatolvasó sem a némító gombról nem lehet leszedni a rezgést .
[ Szerkesztve ]
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok, Eljöttem síelni és a helyi wifivel gondja van a telefonomnak. A többieknek nincs, meg nekem is a Nexus 5 és a laptop is jól működik. Eddig ilyet nem tapasztaltam. Van ötlet, hogy mi lehet a baj? Kb. az IP cím lekérés környékén áll le.
Előre is kösz -
Tarokk79
aktív tag
Meg vettem az Orzly Prémium Tempered Glass-t és fel is raktam. Viszont a közepe eléggé szivárványos. Ez így van másoknál is, vagy én basztam el valamit?
-
Tarokk79
aktív tag
válasz Avicularia #2122 üzenetére
Én Ausztriában használtam egy SPAR-os adatkártyával, meg az itthoni Vodafonos kártyámmal és minden oké volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tarokk79
aktív tag
Nekem egy olyan problémám akadt, hogy a tracker applikációk állandóan leállnak a háttérben. A síelés alatt az iSki tracker, edzés alatt meg az endomondo. Az endomondo mondja is, hogy az energia beállításokkalvan gond, de sajnos a honlapjukon a Oneplusra nem találtam semmi tanácsot . Valakinek ötlete?
-
Tarokk79
aktív tag
válasz twollah1976 #1948 üzenetére
Elsősorban szélességében hiányzik pár miniméter, ami amiatt zavaró, mert megtörik a fény ott és jól látszik, hogy ez nem ér végig. Már bánom, hogy a gyári műanyagot levettem, de az meg karcos volt, azért szerettem volna üveget.
Most igazából azt szeretnék, hogy legyen egy olyan takaró fóliám, ami, ha lehet nem karcolódik, de ami a legfontosabb, hogy végig lefedje a képernyőt. -
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen kijelzővédőt:
http://www.xprotector.hu/termekeink/mobiltelefonok/oneplus/oneplus-3/tempered-glass-0-33-296/
De sajnos csak utána olvastam el a tapasztalatokat, hogy nem kellett volna, mert nagyon nagy részét nem fedi le kijelzőnek és a szélein meg jön fel. Most néztem, hogy van egy ilyen a honlapjukon:
https://oneplus.net/hu/oneplus-3-3t-curved-tempered-glass-screen-protector
Ez megéri? Vagy mi az ami még nem rossz és megfizethető?
Kösz,
Tarokk -
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Ötlet, hogy hogyan tudom megszüntetni a vibrálást az ujjlenyomat beolvasáskor és az oldalcsúszkánál, amikor némítani akarom a telefont? Ha root kell hozzá, akkor valahol van egy jó leírás a rootolás menetéről?
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 15 Pro 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- iPhone 6S - 64GB független, hibátlan
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest