Kicsomagolást röptében? Vadászgépen dobozolták ki a OnePlus 3T-t

A OnePlus eddig sem riadt vissza a szokatlan, néha kicsit már erős kampányoktól. Most a levegőben csomagolja ki a legújabb készüléket egy vadászpilóta.

Hirdetés

Ha elárulhatunk egy titkot, már készül OnePlus 3T elemzésünk, persze hátra van még nem kevés tesztelni való, például a jelenleg hűvös, ámde napos időben a fotózgatás. Hamar megkapta a OnePlus 3 a ráncfelvarrásnak is tekinthető utódot, és ugyanakkora házba lényegesen nagyobb, 3400 milliamperórás akkumulátor került, ami pont az egyik kevésbé előnyös tulajdonságot hivatott kijavítani, és eddig pozitívak a jelek.

Természetesen nekünk is lesz kicsomagolós videónk, azonban nem ígérjük, hogy a fenti, OnePlus által közölt bemutatóval felvesszük majd a versenyt, ugyanis (hacsak nem egy nagyon ügyes trükkfelvételről van szó), akkor a 3T-t egy vadászgéppilóta dobozolja ki, méghozzá „út közben”. Kapcsolódó hír, hogy a napokban elindult a 6 gigabájt RAM-mal szerint mobil értékesítése, amely némileg ugyan drágult az elődmodellhez képest, a 64 gigabájtos alapkiszerelés mellett ugyanakkor megjelent a 128-as kivitel is. Nálunk egy ilyen, kövér tárolóval szerelt variáns van.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés