- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snyper990
őstag
válasz
gyalu 1 #6107 üzenetére
Nekem is. Volt is felháborodás a O+ fórumon, csak néhány O+3 kapta meg múlt héten hivatalosan, 3T egy sem. De legalább kijavították az elgépelt biztonsági csomag dátumot.
Csak nem értem, miért adták ki így a múlt héten? Nem sok értelme volt, inkább vártak volna mostanáig... -
snyper990
őstag
válasz
gyalu 1 #5687 üzenetére
A Blitzwolf termékekről eddig csak jót hallottam, azokkal nem nagyon lehet mellélőni szerintem. Persze a DASH Charge-ot csak a 1+ DASH autós töltő fog tudni, ha az fontos, akkor bizony a gyári kell, és az nem lesz olcsó
És most eltekintek azoktól a csodatöltőktől, amik elvileg szintén tudják. 4 A nekem túl sok ahhoz, hogy egy noname utánzatra bízzam -
-igu-
veterán
válasz
gyalu 1 #4133 üzenetére
Az nem baj, hogy az elsődlegesnek magasabb a prioritása, eddig se zavart. Az viszont, hogy felülírja a telefonszámokat, az gáz. A Whatsapp ország- és szolgáltatófüggetlen. Most gyakorlatilag az összes Whatsapp kontakt megkapja az éppen elsődleges SIM behívószámát pluszban (kivéve az általa helyinek látott számokat), vagyis soha nem lesz olyan, hogy minden kontaktot el tudjak érni.SZERK: attól függetlenül., hogy mindkét behívószám szerepel a Whatsapp kontaktban (ld. fentebb a kép), ugyanúgy tökéletesen elérhető vele a címzett. Bocs mindenkitől, a logika jelen esetben pofán lett rúgva.
-
vicamuso
tag
válasz
gyalu 1 #3283 üzenetére
Köszi! Az is meg volt reboot-al együtt, de nem segített.
Úgyhogy fogtam az VPN-el connecteltem Germany-hoz, és az onnan érkező frissítést gond nélkül leszedte....
Lehet az volt a baj, hogy az ezt megelőző korábbi nagyobb frissítést is VPN-en keresztül rántottam le, mert nem akart megérkezni.... bár a fene se tudja.
-
mesehabbal
tag
válasz
gyalu 1 #3268 üzenetére
Igen, Voda...
Már csak a whatsappal van gond. Tegnap késő este újraindítottam a telefont. Otthon reggel ugye rendben is volt minden, majd beérve a fent írtakat tapasztaltam. Telefont most pár órája megint újraindítottam és azóta a gmail rendbe is jött... Nem értem mi történt...
Viszont a whatsapp még mindig szarakszik.
APN beállítás:
APN-ek / Vodafone Live (wap.vodafone.net) - Itt alaphelyzetbe állítás, vagy a Vodafone melletti pöttyre pöttyintsek? -
-
vacs
veterán
válasz
gyalu 1 #2539 üzenetére
Én Nova Launcher Prime-ot használok (5.0.3), de nem vágom ezt a labs menüt! Hogyan engedélyezek és mit?
Én a Pixel Widget nevű app-ot használom, tökéletes. Ha a google gombra bökök, akkor elindul a kereső, ha az időjárás részre, akkor időjárás app indul el.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
gyalu 1 #2521 üzenetére
Megnéztem én is a Vodafonos kártyámmal a mobilnetet és tényleg van egy ilyen bug, hogy pár alkalmazásnak nem megy a mobilnet. Nekem az APN beállítások wap.vodafone.net-re álltak be
De elmentem ide: https://www.vodafone.hu/segithetunk/tavbeallitas és itt lekértem a telefonra az APN beállításokat.
Telefon típusánál a 1+ THREE szövegre kidobja a telefon típusát
Értelemszerűen kell kitölteni és akkor a végén kidobja majd ezt a leírást:Lépjünk be a fő menübe.
Görgessünk, és válasszuk a ( z ) "Beállítások" elemet.
Görgessünk, és válasszuk a ( z ) "Mobilhálózatok" elemet, majd "Hozzáférési pontok nevei ".
Nyomjuk meg a ( z ) "+" ikont.
Görgessünk, és válasszuk a ( z ) "Név" elemet, majd adjuk meg, hogy Vodafone Internet.
Nyomjuk meg a ( z ) "OK" gombot.
Görgessünk, és válasszuk a ( z ) "APN" elemet, majd adjuk meg, hogy internet.vodafone.net.
Görgessünk, és válasszuk a ( z ) "Felhasználónév" elemet, majd adjuk meg, hogy (Nincs szükség változtatásokra. Kérjük, hagyja figyelmen kívül ezt a lépést és folytassa).
Görgessünk, és válasszuk a ( z ) "Jelszó" elemet, majd adjuk meg, hogy (Nincs szükség változtatásokra. Kérjük, hagyja figyelmen kívül ezt a lépést és folytassa).
Görgessünk, és válasszuk a ( z ) "APN típusa" elemet, majd adjuk meg, hogy "default".
Nyomjuk meg a ( z ) "Menü" gombot, majd nyomjuk meg a ( z ) "Mentés" gombot.
Görgessünk az új profilra és válasszuk ki.
Nyomjuk meg az "Home" gombot, hogy visszatérjünk a fő képernyőre.
A telefon konfigurálva.Ettől függetlenül ma hívott tesóm, hogy a telefonjáról (Nokia - Windows Phone) "elment" a net, tegnap óta nem tud netezni.
Arra gyanakszom, hogy valamit a Voda szúrt el! Szerintem... -
francia63
csendes tag
-
twollah1976
őstag
válasz
gyalu 1 #1182 üzenetére
"Elindult majd leállt a Zenfone 3 Android N frissítése"
"... Az egyik visszatérő probléma, amely több mobilt is érint, a Play Áruházban fordul elő: az androidos alkalmazásbolt sok felhasználónak egyszerűen nem frissíti az alkalmazásokat roaming adathálózaton, de a Bluetooth kapcsolat sem minden esetben stabil....."
-
gyalu 1
aktív tag
-
válasz
gyalu 1 #1056 üzenetére
Ettől még sokaknál jelentkezett: Oneplus bugreport.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- Magyar az űrben
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged