-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
Egy használt, már nem fiatal, de teljesítményében még bőven kielégítő ( én semmit találok rajta lassúnak), rom frissítésre még esélyes, ráadásul közösségi romokkal támogatott készülék értéke nagyon is szubjektív.
A sajátomat nem adnám 40,000 Ft-ért sem, mert tudom, hogy nem volt soha semmi baja, nem esett pottyantós budiba*, én használati szokásaimmal bír még két napot, nem volt agyon romolva, nincsenek rejtett hibái, elveszett imei stb.De vásárlóként mindezeket nem tudhatom.
* látom sokan miként bánnak a mobiljukkal, hát a wc deszka egy steril felület azokhoz képest, én ezért nem veszek használtat.
-
ricsi0307
senior tag
Egy több mint 2 éves 30000Ft-ért vásárolt leharcolt törött kijelzős 3T-vel amit idén szinte biztos, hogy cserélek sehogy se éri meg foglalkoznom. A kijelző csere utolsó információm szerint közel 30000FT-nyi euró plusz az akksi csere amit ahogy elöttem olvashatsz további közel 10 ropi. Ennyit már egy hibátlan példány se nagyon ér és akkor még a házat is ki kéne cserélni mert az is elég viseltes. A 4000ft-os kínai akksi még az a határ volt amit nekem megért az, hogy nem merül le a nap vége elött, a többivel meg eggyütt tudok élni mert a törés szinte észrevehetetlen.
-
ricsi0307
senior tag
Mivel a múltkor az előző 3T-n több mint 2 hétig ültek és nincs másik használható készülék nálam így pár napra se tudom nélkülözni nem hogy 2 hétre. Így egyszerűbb volt saját magam kicserélni plusz a kijelző is össze van törve ez gondolom a szervízben is galibát okozott volna ha egyátalán elvállalják.
-
Én úgy tudom, a jack eleve kizárja a vízállóságot bármilyen formában
Akkor a LG G6 vagy a Samsung Galaxy S8 fizikai képtelenség talán? Sok más vízálló, 3,5mm-es jack csatis telefonnal együtt.
és a vezeték nélküli dolgok belé menni.
Ezt a dolgot a vezeték nélküli töltésnél se teljesen értettem. Persze, nagyon jó lenne a vezeték nélküli fej- és fülhallgató, ha... ha a hangminőségük azonos vagy legalábbis megközelítő árszinten nem térne el nagyon, praktikusak lennének és nem lenne probléma a tartós használatuk (olyat már láttunk / hallottunk, hogy telefonban aksit cserélnek - de fül vagy fejhallgató terén hallott valaki ilyet?).
Ha a praktikum és a kényelem nem tesz keresztbe egymásnak, akkor semmi ellenvetésem, de egy kis kis kényelemért (kábelmentesség) kényelmetlenségek sorát (folyamatos töltés, gyengébb hangminőség, lag, stb.) felvállalni nem a világ legjobb biznisze.
-
HSM
félisten
Nem zárja ki.
Maximum olcsóbban kivitelezhető a vízhatlanság jack nélkül. Ott van az Oneplus 6 is jack + cseppálló, de pl. a Samsung S8-S9 is jack csatlakozós, hivatalos IP68 vízállósággal.
Óh, én nagyon szívesen elfelejteném a madzagos dolgokat, ha a vezeték nélküliek nem lennének olyan körülményesek (akku, +töltés), drágák, és kétes hangminőségűek (BT, és DAC + erősítő a fülesben), amilyenek....
-
csipuka
senior tag
A T foleg 1700Mhz-et hasznalt anno amikor kijottem, es kesobb lett nekik 1900-as is, szoval abbol joval kisebb a lefedettsege tudtommal. Ezt meg europai telefonok nem tamogatjak.
Az LTE nem fog menni egyaltalan.
Igy a 80+10$-s MetroPCS elegge overkillnek tunik, foleg, ha alig lesz 3G-je.
Az ATT az az fixebben hozza a 1900-as lefedettseget, de cserebe korlatozza a letoltesi sebesseget max 8Mbit-re.
Az is kerdes mennyi idore jonne, es mennyi adatot hasznalna.
A hotelben mindenhol van wifi, igy nem tudom mennyire kell a korlatlan net. -
Starz561
tag
Nincs, csak érezhetőbben forróbb a telefon.Illetve eddig csak a telefon felső része szokott kissé melegedni, de most hogy oreón van, az egész telefon bele értve az aksi környéke is, eléggé felmelegszik. Meg AIDA64-ben nézve is igencsak 50 fok fölötti értékek szoktak jönni.
(Nem tudom mennyit számít, de szobahőmérséklet kb 26°c)
-
-
Buster17
addikt
Ja, de nálam be van kapcsolva a víz jel is.
Ez előtt nem csinálta és amikor első kamerás képet csinálok akkor tükrözve össze vissza minden féle színben megjelenik a vízjelem, holott az előlapi kamerás képek víz jel nélkül készülnek.HR lesz mindenképp, de ha gondolod így is megnézheted, hátha valami szoftveres bug vagy valami.
-
viger
tag
Kíváncsian vártam a képeidet Én is.
Elképzelhető hogy párunknél hibás a töltő/telefon?!?!
Úgyanis nekem is meleg a telefon töltés közben. Nem kicsit, hanem úgy rendesen lehet érezni hogy meleg.
Mostmár kicsit zavar, úgyhogy valamitr kitalálok, hogy mérni/ellenőrizni tudjam. -
lazajnd
tag
Nyilván az a probléma, hogy csak hever az ágyon egy negyed órát töltés közben, és elég meleg lesz az egész telefon. Sajnos mérni nem tudom, legfeljebb legközelebb megnézem AIDA-val a belső mérési adatokat, bár az nem tudom mennyire mérvadó. Ha mérnél egyet, nagyon megköszönném! Csak hogy legyen mihez viszonyítani.
-
Mi a különbség ez és mondjuk az OperaVPN között?
Az OperaVPN esetében aktiválom, aztán a gyári updater szépen felrakja a legfrissebb OTA-t. Ennyi.
Itt ezt elvégzi egy másik szoftver, nem sok különbség van a kettő között. Mondjuk annyi, hogy a VPN megoldásnál biztos, hogy a gyári OTA-t kapom meg, itt max. bízhatok a fejlesztőben, hogy nem valami mókolt ROM-ot pakol fel a programja...
-
-
Macika66
őstag
Semmi különös, csak megint a szokásos.....
A felsorolt típusok felében még egyáltalán nem volt lítium akksi, egészen más töltési ritmussal kellett bánni velük.
Illetve a mai modern lítium akksikkal is egészen máshogyan.MA, 2017-ben is vannak szép számmal olyan mobilüzletek (SŐT, szolgáltatók), ahol azzal adják el a HOZZÁÉRTŐ eladók a mobiltelefont, hogy a dobozból kivéve minimum 15 órát KELL tölteni az első használat előtt...
Itt van előttem egy 2002. májusában vásárolt (még fóliás kijlezőjű) Nokia 6310i-m, aminek a gyári BPS-2 akkuja még mindig képes 5 napot elmenni egy töltéssel 0-24 bekapcsolva. Idén TIZENÖT éves!
Azon múlik, ki mennyire hajlandó ALÁZATRA az akkuval, odafigyelni arra, hogy jó legyen az akksinak is. És betartani minden szabályt vele kapcsolatban.
-
Belba
őstag
Olyan sok akkut azért én sem vettem eddig, pedig elég sok mobilom volt már a eltelt évek alatt....
Ez az Umi Rome volt eddig a legextrémebb eset : 8 hónap alatt teljesen meghalt az akkuja!... Most van benne a második akku...Ezen kívül van egy Sony Ericsson S700 mobilom, amit kb már 10-12 éve használok, ebben a 3. akku van... Ezt használtan vettem, de ma is használom...
De szerintem a hagyományos mobilokat nem lehet összehasonlítani az okostelefonokkal, legalábbis én azt tapasztalom, hogy ezeket szinte egész nap folyamatosan használjuk, mivel univerzálisak...
Emailek kezelése, fotózás, zenehallgatás, rádiózás, közösségi oldalak, chatelés, GPS, millióféle alkalmazás, képek szerkesztése, stb., stb., stb...
A régi telefonokat soha nem használtam ennyit, mint az okostelefonjaimat...Mondjuk azért is igaz, hogy a legtöbb telefont max 2-3 év után lecseréltem egy újabbra, nem volt idejük kinyúlni, legfeljebb sűrűbben kellett tölteni őket...
-
kerlas
tag
Annyit még hozzátennék a Cerberus-hoz, hogy ha rootolva van a telefon, akkor át lehet rakni system alkalmazássá, ezáltal, ha kap egy hard resetet a teló, akkor is megmarad, és teszi tovább a dolgát. Tökéletes védelem sajnos nem létezik, ugyanis hiába van levédve ujjlenyomattal az unlock, a powert hosszan nyomva újraindul a teló, és gomb kombinációval be lehet jutni a bootloaderbe, ott meg kap egy nagy reset-et, és meg is van oldva, ez lehet késleltetni egy Cerberus féle power gomb tiltással, így kivédhető egy darabig az újraindítás (amíg le nem merül).
-
Már megbocsáss, de miből gondolod, hogy mindenki úgy él, mint te?
Nekem sem hiányzik most például az NFC-s fizetés, de futottam egy ideig, és igazából teljesen életszerű számomra, hogy az ember nem fog a zsebében tárcával futni, viszont a telefon úgy is nála van (futás metrika és zenehallgatás céljából), és akkor már ha esetleg meg akarsz állni inni egyet, akkor egyszerűen előkapod a telefonod, és kifizeted vele a fél literes vizet / üdítőt, megiszod, aztán futsz tovább.
Szóval especiel szóvá tenni, hogy nekem nem kell az NFC-s fizetés, kb. olyan, mint megemlíteni, hogy nekem nem kell kerekesszék, mert van két jó lábam...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged