-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
metal01
őstag
válasz
Sajtqukac #4674 üzenetére
Érdekes. Nálam hol működik, hogy nem. Mintha egyes terminálok nem fogadnák el.
(#4675) ricsi0307: Na, ilyennel nem találkoztam. Ott valami más lehet a difi. Próbáltad a Simple alkalmazás alatt törölni a kártyát és újra felvenni?
(#4677) Macika66: Nekem is ment simán. Minden nap fizetek vele. Az utóbbi napokban random nem fogadja el némelyik terminál. Érdekes, mert pittyen meg minden, a telefon is azt jelzi, hogy a vásárlás OK, de sms nem jön, valamint a terminál is azt írja, hogy elutasítva. De csak némelyik terminálnál. Van, ahol minden OK.
(#4682) magyarl: Minden beállításod rendben van? Ellenőrizd le. Működnie kellene.
-
Macika66
őstag
válasz
Sajtqukac #3069 üzenetére
A kínai Dash kábelek veszélyére viszont ki lehet térni, hogy jóformán egy chip beiktatásával bármilyen kábel lehet Dash kábel, max a nagy áramérősség miatt leolvad.
MAXIMÁLISAN így van!
Persze, mindig is lesznek olcsójánosok, akik megveszik majd a harmad-negyedáron kínált occó kínai vackot, sajnos nem tudjuk megvédeni önmaguktól őket...
-
Macika66
őstag
válasz
Sajtqukac #3068 üzenetére
A 3,4 Ah-s akksit 3,4 A-rel lehetne maximálisan tölteni, ez az 1C.
A 4A az már majdnem 1,2 C lenne.1C-vel töltve az lítium alapú akkumulátort, kb. 300 töltésciklus alatt megy le az eredeti 80%-ára a kapacitása, ami egy unibody mobiltelefonnál (na meg bármilyen másnál is) nem kívánatos lenne, mert ez akár rövidebb, mint 1 év alatt is megtörténhet, hardcore usereknél.
Tehát muszáj lejjebb vinni a töltőáramot, nem láthatunk bele, az OPPO nem nagyon köti senkinek az orrára a pontos működést, de nem hiszem, hogy 0,4-0,5 C felett töltenék.
-
Sajtqukac
tag
válasz
Sajtqukac #3068 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből.
OPPO honlapján egy topikban megtaláltam az infókat. 2 cellára van bontva az akku, ezeknek a töltést pedig ezekre osztják szét. Tehát ebben igazad volt, hogy több cella van, viszont a töltési áram erősség jóval nagyobb mint a cella kapacitása.
Az USB-C csatlakozó viszont már teljesen normál ugyanis az OPPO annak idején a speciális micro-USB kábelével nem igazán jött be mert erős módosítás volt.
Tévedéseimért bocsánat!
A lényeg, hogy nyugodtan lehet használni a Dash-t, hátránya nincsen mert az akkut nem igazán rongálja. A kínai Dash kábelek veszélyére viszont ki lehet térni, hogy jóformán egy chip beiktatásával bármilyen kábel lehet Dash kábel, max a nagy áramérősség miatt leolvad. (Aki rendelt már ilyet megnézhetné mennyivel melegszik jobban mint mondjuk a gyári kábel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest