- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
Videó helyett képeket készítettem: [link]
Először szerintem az értesítések törlésére nyomj rá, hátha van valami plusz értesítés ott, ahol az usb-mód értesítőjének kéne lennie. (Csak a plusz értesítés szemléltetésére állítottam be délre ébresztőt, még mielőtt valaki elítélne...)
Bár az én telefonom angolra van állítva, de ha a sorrend esetleg nem is lenne ugyanaz, a választható opciók valószínűleg ugyanott vannak.
Sok szerencsét! (És sűrűbb biztonsági mentéseket...) -
nico9519
tag
Nekem hasonló törés volt pár hónapja, bár a sarkok csak minimálisan horpadtak. 30 ezerből megvolt a javítás, a hétvégét és a UPS szerencsétlenkedését leszámítva kb 4 nap alatt. Ha különben nem cserélnéd le, akkor szerintem ennyit bőven megér, tekintve, hogy mennyibe kerülne egy olyan telefon amire megérné lecserélni
-
Macika66
őstag
Bocsánat, ne beszéljünk már butaságot!!
A gyári üveg az egyetlen, ami teljesen pontos és teljes felületen tapad!
De már nem kapható csak fehérben (az is csak elvétve).Ezt NAGYON elb...ta az OnePlus. Nem igaz, hogy nem tudná újragyártásra adni. HA akarná.
Az új Nillkin OP3/3T üvegekhez már maga a Nillkin ad tömítőfolyadékot (kis ecsettel), hogy ne látszódon az üvegelálló széle, meglehetősen jó lett...
Fóliák között van sok jó és méretpontos, a gond, hogy egyik sem oleofób és csak kenegetjük a zsírt ide-oda rajta.
És ha valami hegyesebb, sarkosabb dolog ráesik az asztalon fekvő telefon előoldalára, akkor NINCS AZ A FÓLIA, ami megvédi a teljes töréstől.
Míg a védőüveg (legyen akármilyen gagyisztikus is) az megmenti, FELTÉVE, hogy teljes felületén tapad.
Elosztja a felületen a kis ponton érő erőbehatást és ha gáz van, akkor ő maga törik össze, megvédve az alatta lévő drága kijelzőt. -
Buster17
addikt
https://m.aliexpress.com/item/32687677481.html?pid=808_0000_0109&spm=a2g0n.search-amp.list.32687677481
https://www.ultimateshield.co.uk/collections/oneplus-3t-3/products/oneplus-3-oneplus-3t-black-tempered-glass-screen-protector
Akkor ezek se jók?
Gyári üveg nekem tökéletesen megfelelt igaz belóg a kijelzőbe de már azt is megszoktam
-
macii97
senior tag
-
Starz561
tag
Én már jeleztem a supportnak hogy eltűnt a rendelésem.
És ezt a választ kaptam:I understand that you are bothered about not to be able to view your previous order in your account. We have collected the data from your report and we would like to check on this further. Rest assured that all the information on your account is safe. Please allow us ample amount of time to investigate your concern and we will get back to you once we have more information.
Best Regards,
Casey
(Meg adtam neki/nekik a rendelési számot is.) A februári vásárlásom tűnt el, illetve valami érthetelen módon tegnap este kaptam egy olyan e-mailt is hogy én januárban vásároltam egy 128gb-s 3T-t és várhatóan 2017.január.20-n hozzák ki. Akkor így kicsit meg lepődtem.
Arra azt mondta az illető hogy ne foglakozzak vele ha nem történt pénz levonás a kártyámról, de mivel a fizetési mód üres volt nem történt szerencsére gond.
-
Avicularia
veterán
Nálam is a mentett számok természetesen nemzetközi előhívóval együtt vannak elmentve, viszont mikor olyan számot próbáltam hívni, ami nincs a telefonkönyvben reflexből a 06-ot írtam be és eléggé meglepődtem mikor svédül szóltak a telefonba. Aztán kipróbáltam és minden hívásnál ezt csinálja amit 06-al indítok.
-
Rick4
félisten
OP3-at úgy adtam el, hogy fél év után még karc sem volt a gyári fólián, 3T-nek meg kicsit szélesebb, magasabb is a fólia, emiatt nem fog annyi ideig tartani, mert könnyebben felpöndörödhet, de ez is fent van már bő 3 hónapja, a 2016 júliusban vett nillkin tokhoz kapott fóliám még vár a sorára. Ezek szerint mégiscsak tartós az, pont úgy, mint bármi más, ami 1-2-3 ezresért kapható. Senki se szánja örök életre a fóliát, az pont azért van, hogy a kijelző helyett kapjon, ha valami történik, csere. Amúgy a haverom a sajátjára valami telefonboltban rárakatott egy ezresért Samsung A7-es fóliát, picit keskenyebb, tehát mindenhol rásimul, minden a helyén van, egyedül az előlapi kamerát takarja. Persze a kamera képén se lát eltérést, szóval annyit megért neki, mert helyben volt, neki is augusztus óta fent volt a gyári, szóval kellőképpen elégedett a fólia képességeivel.
-
-
Belba
őstag
A kinaitelefon.hu oldalon én is felfedeztem olyan oldalt, ahol még megrendelhető lenne 128 GB-os, de mind olyan külföldi oldalak, ahol nem voltam biztos benne, hogy EU-s a telefon és kitudjamilyen a garancia, kitudjamilyen a forgalmazó...
Szerintem megbízhatóbb a Gyártó oldala...
Inkább megalkudtam a 64 GB-os verzióval, ez is magasan jobb, mint pl. a Samsung S7... -
Macika66
őstag
BB10-et írtam volna?...
-------
Persze, tudtam én, hogy amint leírom, hogy illik (a SAJÁT érdekünkben) naponta újraindítani az androidos mobilokat, akkor kapni fogom az ívet, röpködni fognak a sokszáz órás folyamatos bekapcsolási idők, meg a hülyének nézések...
Ettől függetlenül amikor hozzám fordulnak (egy 350 fős flotta kezelője vagyok) egy problémával, az esetek 95%-ában kiderül, hogy 1-2-3 hete nem volt újraindítva a mobil, ott előttem újraindítja és volt hiba, nincs hiba.
Csak segíteni akartam...
-
úgy mondanám, hogy tudom a helyén kezelni. van nexem is hurcolós kamerának, de azt se hurcolom eléggé mindig
meg ez szerintem telefontól nagyjából rendben van. sötétben ergya, mindent összevetve egy korrektebb kiskompakt szintjét hozza, mínusz zoom.
-
-
csipuka
senior tag
Azert ez user error, ha feltolod manualisan a csorges hangerejet (veletlen/direkt az k mindegy), es utana meglepodsz mert hangosan csorog.
Amit tehetsz, hogy valami automatizaloval (Tasker, E-Robot, stb) beallitod, ha hivasod van akkor fix hangeron csorogjon.
Asszonyhoz meg andalito zenet tegyel be, ne rakenrol-t, es akkor a hangero sem lesz gaz -
ToMmY_hun
senior tag
Emiatt? ne már..
Nekem rengeteg androidos telefonom volt, és bizony ennek iszonyat kevés hibája van. Először a Note 7-nél éreztem, hogy nem kell custom rom, ez a második ami ezt teljesíteni tudja. A custom romokat egyébként én sem ajánlom napi használatra, több éves tapasztalat alapján azt kell hogy mondjam, a megbízhatóságuk elmarad a gyártó által készített rendszer ellenében. Nem is furcsa ez, open source projekteknél jellemzően elhanyagolják a tesztelést, csak fejlesztéssel meg sosem lesz jó minőségű egy termék.
-
tott
tag
Alapból nekem is nagyon az. Ezzel az ultimate shielddel probalkoztam már más telónál de egyszerűen képtelen voltam rendesen felrakni, ossze vissza gyűrődött meg minden.
És igen, törés ellen jobban véd egy tok. Nekem a Sandstone van most rajta ami tökjó, rendesen meg lehet fogni, egyáltalán nem csúszik. De a bőr nagyon tetszett. És pl az LG G4 bőr hátlapja nem csúszik ennyire. -
BornToBePuli
aktív tag
-
ToMmY_hun
senior tag
Egy lépésben szeretném. Az a baj a külön beállítással, hogy szerkesztett kép esetén sosem tudom ugyanúgy levágni kétszer egymás után. Oké, ha először szerkesztek és lementem fájlba akkor jó, de eddig minden androidos telefonon be lehetett állítani egyszerre mindkettőnek.
#firstworldproblems
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest