-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_X10Dead_ #1173 üzenetére
Nekem is mellzsebből csúszott ki ez van tört is de csak a felső része az maga a kijelzőt nem érte el a repedés ezt viszont a GG és a telefon javára írom úgy hogy használom tovább mert el is utazok és nem akartam addig vissza küldetni gyári tok volt rajta amiben kicsit csalódtam de előlappal esett egyenetlen betonra úgy hogy ez se feltétlen a tok hibája . De van rajta biztosítás sokba került de ismertem magamat ugy hogy kellett nekem annyira bejön a teló hogy sztem 3 év múlva is ezt használom amik most jönnek fejlesztések nagyon nem érdekelnek . ( egy aksis tokért ölni tudnék
)
Valaki gondolkozik gyári bőrtokon ? Nagyon szemezek vele .
-
válasz
_X10Dead_ #1167 üzenetére
Már bocsi, de korábban is volt szó róla, hogy a mai telefonoknál két változat van, veszel strapafont, kvázi beépített bumperrel vagy raksz a telefonodra egy normális tokot.
Az elmúlt két évben a munkahelyemen vagy féltucat telefon végezte a padlón, betört kijelzővel, főleg különféle iPhone-ok, némelyiken volt tok is (persze olyan, amely nem védi a kijelzőt...). Ott is sokszor 40-50cm-ről estek le, és nem élték túl. Nem a Oneplus 3(T) hibája ez, hiába próbálod így beállítani, ez kvázi minden "hagyományos" (nem strapa) okostelefonra igaz. Ha pedig elterjed a "káva nélküli" kijelző, akkor még inkább igaz lesz.
Én személy szerint két Motorola Defy-t és egy Zopo ZP990-est törtem, és a Defy például még relatíve masszívabb telefon is volt eleve. Mégse bírták a kiképzést. Utána már minden telefont normális tokba pakoltam, azóta nem volt gond, pedig estek-keltek...
Abban igazad van, hogy a komolyabb tokok elcsúfítják a telefonokat, de a fentiek miatt mégis célszerű normális tokot venni rá, amely teljesen befedi a széleket és túlnyúlik a képernyőn (ha esetleg pofára esne - ezért nem jók a Oneplus gyári tokok pl. szerintem). Én ezért tartom marhaságnak a telefonoknál azon rugózni, hogy milyen anyagból van a hátlap, lehet üvegből, fémből, kerámiából, lehet Jet Black, mert az menő, rakj rá normális tokot, ha biztonságban akarod tudni, de a tok miatt úgysem a telefon hátlapját fogod látni...
Abban meg nincs igazad, hogy +10-15% egy normális tok. Én 3000 Ft-ért vettem a saját tokomat (Orzly Fusion Bumper), ami átlátszó, és ugye a vételár 2%-a volt...
-
UberMutant
őstag
válasz
_X10Dead_ #1167 üzenetére
egy jó bumper sokat segít
https://rhinoshield.io/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest