- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
patoga
tag
válasz
Pszihonaranc #6094 üzenetére
Abból tudsz sideloaddal telepíteni.
-
patoga
tag
válasz
Pszihonaranc #6092 üzenetére
Gyári recovery-t.
-
patoga
tag
válasz
Pszihonaranc #6090 üzenetére
Root és Twrp megy, de visszateheto. A bootloader nem zár le, és ne is akard zárni, mert törli a belső tárhelyet. Én egyszer rosszul töröltem Twrp- ből, és csont üres lett a teló, persze ROM sem volt rajta. Sideloaddal és az említett progival vissza tudtam hozni az " életbe".
-
patoga
tag
válasz
Pszihonaranc #6088 üzenetére
Adb sideload mond valamit?
Azzal feltudsz tolni ROM-ot.
Előtte vissza kell rakni az OP recovery-t. Itt az összefoglalóban van a "mélyvíz" szekcióban macii97 forumtars írása. Abban benne van a progi, amivel vissza tudod tenni az eredeti recovery-t. -
patoga
tag
válasz
Pszihonaranc #6085 üzenetére
Ok. Data-n belül system van?
-
laskr99
addikt
válasz
Pszihonaranc #6085 üzenetére
Törölhette a rendszer vagy gubanc volt és sérült.
Úgy emlékszem az SDCARD részen vannak az adataid, de nézd végig, ott lesz a belső is.
-
patoga
tag
válasz
Pszihonaranc #6082 üzenetére
Eggyel beljebb mentél, a gyökér könyvtár kell. Úgy kezdődik: "acct", majd utána "bt_firmware"...., Itt keresd a "data" /"system" könyvtárat és ott a fájlt.
-
laskr99
addikt
válasz
Pszihonaranc #6082 üzenetére
If it is failing to mount the system, it has been corrupted or it is gone.
Azt jelenti,hogy a partíció sérült vagy eltűnt.
-
boros44
tag
válasz
Pszihonaranc #6079 üzenetére
TWRP-nél a Wipe menüpont alatt be lehet pipálni, hogy miket formázzon. Egyszerűen nem pipálod be az internal storage-ot.
-
boros44
tag
válasz
Pszihonaranc #6076 üzenetére
Nézd meg, hogy TWRP alatt megy-e az MTP (dugd a telefont gépre és nézd meg, hogy megjelenik-e a tároló).
-
laskr99
addikt
válasz
Pszihonaranc #6076 üzenetére
A TWRP leválasztva tartja a különböző partíciókat, és ha kell, csak akkor csatolja, az a mount. A /data partíciót nem tudta csatolni ami tárolja a dalvikot, az összes adatot,appot, kivéve a belső tárhelyet.
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #6074 üzenetére
És ha csak mindenféle wipe nélkül ráraknál egy OS-t?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Pszihonaranc #6072 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
Pszihonaranc #6071 üzenetére
Sajnos nincs ilyen ismerősöm.
XDA-n van pár szaki, aki kerneleket hegeszt, ők talán vágják ezeket. Esetleg az OnePlus-tól kérhetnél még segítséget, ezzel lehetne-e szerintük kezdeni valamit azon kívül, amit a telefon kiír.
Mivel gyári rommal/kernellel ment a telefon, ezért rájuk is tartozik szvsz valamennyire a probléma. -
BornToBePuli
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #6068 üzenetére
Szia!
Ha jól olvasom, akkor a data partíción a felhasználói beállítások, üzenetek, alkalmazások vannak. A cache az egy átmeneti tároló, annak tartalma "törölhető".
Keress rá az interneten.
Én ezt olvastam el.
-
HSM
félisten
válasz
Pszihonaranc #6068 üzenetére
Valószínűleg nálad sem semmisült meg. Én úgy tudom, a belső adat partíciót titkosítja, és ugye a hibaleírásod szerint itt sült el valami balul, hogy jó a kulcsod, de mégsem tudja valamiért az adataid visszahozni. És ugye a titkosítás itt üt vissza, hogy így eléggé megnehezül az adatvisszaállítás is.
Factory reset-nél én úgy tudom, törli az adat partíciót, de nem 100%. A "hard reset" itt a telefonnál azt jelentené szvsz, hogy menne a levesbe a bootloader, recovery, azonosító adatok, hitelesítések, minden...
Illetve arra is vigyázni kellene, hogy a titkosítási kulcsod is elveszhet egy ilyen visszaállításnál, akkor pedig szvsz végképp bukó az adataidnak.
Sajnos csak érintőlegesen találkoztam ezekkel a dolgokkal, így tuti tippem nincs, mit lenne érdemes tenned. Ehhez ebben a témában nálam jóval tapasztaltabb ember kellene szvsz.
-
KBP
csendes tag
válasz
Pszihonaranc #6060 üzenetére
Találkoztam vele, pont egy hete.
Konkrétan az van, amit ír, gyári vissza és minden megy a kukába, ami nem volt mentve vagy felhőben tárolva. -
PistiSan
addikt
válasz
Pszihonaranc #6060 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ezeket az adatokat buktad, nem láttam még ilyen üzenetet korábban.
Én a fotókat szinkronizálom minden töltés alkalmával, semmi más pótolhatatlan nincs a telefonon.
-
Avicularia
veterán
válasz
Pszihonaranc #4155 üzenetére
Nálam semmi ilyen gond nincs, mindig stabil a két kártya.
-
vicamuso
tag
válasz
Pszihonaranc #3766 üzenetére
Nálam is a Light manager van fenn, csak nem a pro....
A legnagyobb problémám, nekem a céges levelező app volt, hogy nem villog... (meeting figyelmeztetések, levelek.... állandóan kijelzőt kellett felvillantani, hogy lássam...)
-
metal01
őstag
válasz
Pszihonaranc #3755 üzenetére
A stock Androidon is szar alapból a LED-kezelés. Ott is vagy külső appal megy rendesen, vagy custom ROM-ok alatt megmókolva. Nálam Light Manager Pro van most telepítve. Teljesen jól működik.
-
vicamuso
tag
válasz
Pszihonaranc #3665 üzenetére
LED-el nekem volt bajom.
Letöltöttem egy LED manager-t és azóta jól működik.
Nálam voltak app-ok ahol egyáltalán nem jelzett semmit. (volt szín összekavarodás is)
-
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3729 üzenetére
Valószínűleg bele van mentve névjegyfotó is vagy esetleg olyan mező, ami inkompatibilis más telefonnal.
Létezik app a neten, amivel a 700 soros vcf-et szét lehet bontani 700 db vcf-re.
Ha azt importálod sorban, akkor meg tudod nézni, melyik az a névjegy névjegy nem szabványos...Amúgy meg nem értem, miért nem használod a G-mal névjegyszinkronizációját, a világon a legjobb dolog, nincs gondod rá, automatikusan dolgozik a háttérben...
De ha paranoid vagy, akkor szedjél le egy ingyenes alkalmazást a Play!-ről és azzal csináld meg, az sokkal bővebb lehetőségeket tud, mint a gyári vcf...
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #3721 üzenetére
Nekem a powerbankkal kábel probléma volt.
Vcf-ből már régen importáltam névjegyeket, (még buta telefonon) de emlékeim szerint nekem is voltak ilyen problémáim. Úgy oldottam meg, hogy több részletben imoportáltam. -
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3721 üzenetére
1 .a külső akksi inkompatibilitása (ha lesz lehetőség kipróbálóim másikkal)
2. nem tudok névjegyeket importálni
3. az értesítő led tévesen jelzi a színeket (pl cián helyett fehér..stb)1. 7 (HÉT) powerbank, 2 db OP3 és egy db OP3T van itrthon a családban, mindegyikről tölt mindegyik. Szerintem kábelprobléma lkesz. Vagy ki tudja. De hogy nem a telefoné, az gyakorlatilag 100%
2. Jól írod, nem tudsz. De ez nem a teló hibája...
Ha leírod, hogyan próbálod, meg fogjuk tudni mondani, mit csinálsz rosszul.
3., Szinte kizárt dolog. De azt tudni kell, hogy a picike RGB jelzőled nem kalibrált színű. Tulajdonképpen olyan mindegy, milyen színnel villog. Jelezzen valamilyennel, hogy felhívja a figyelmet, hogy szóljon, NÉZZ RÁ!
A többit meg majd a kijelzőn meglátod, mikre jöttek új értesítések. -
Kocsó
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #3717 üzenetére
Stabil verzió:
2017.04.17
Android: 7.1.1
OOS: 4.1.3Béta verzió:
2017.05.02
Open Beta 6Nekem 10.000 mAh-s Yobao akksi van és semmi probléma nincs vele
-
snyper990
őstag
válasz
Pszihonaranc #3717 üzenetére
Ez nem a Google, hanem egy fórum
10 másodperces keresés eredménye, ha OOS-re gondoltál -
-igu-
veterán
válasz
Pszihonaranc #3707 üzenetére
Egy Xiaomi és két Blitzwolf akksit használok véletlenszerűen váltogatva, nincs probléma velük.
-
válasz
Pszihonaranc #3707 üzenetére
xiaomi meg (asszem) tronsmart bankkel próbáltam, azokkal nem volt gond.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3659 üzenetére
Ledre valaki?
-
laskr99
addikt
válasz
Pszihonaranc #3657 üzenetére
Nem mert brickel... Snapi 800-ra van írva és a script brickelhet.
-
laskr99
addikt
válasz
Pszihonaranc #3650 üzenetére
Na néztem.. Flashelni kell dolgokat hozzá ami g2-höz van..
-
ata007
tag
válasz
Pszihonaranc #3596 üzenetére
Neked sikerult mas telefonra feltenned? Probaltam o+ 3T-n, Zenfone-on, ZTE-n, de eggyiken sem megy ...
-
macii97
senior tag
válasz
Anélkül, hogy az Lg romból portolnád azokat a részeket amikre szüksége van az appnak az OOS-be, nem fog menni. Pont ezért nincsenek pl AOSP alapú romok gyári mondjuk LG appal, mert nem lehet portolni.
-
laskr99
addikt
válasz
Láttam az appból még mikor g2 volt egy moddolt apk-t ami cm13-on működött.
-
macii97
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3589 üzenetére
Lehet h most hülyeséget fogok mondani, de sztem azért nem megy fel, mert hiányzik alóla az LG UX, framework vagy minek hívjam...
@ricsi0307: Igen, így van, mennie kell!
-
adika4444
addikt
válasz
Pszihonaranc #3570 üzenetére
Ne nagyon éld magad bele hogy menni fog ez...
Én is próbáltam egy Samsungos appot felrakni stock 7.1.2-re és nem ment, egész egyszerűen nincs telepítve-t írt pedig a csomag rendben volt...
Szerintem van benne valami kis trükk hogy ne tudjon feltelepülni ha nem megfelelő neki az eszköz... Esetleg ha vhogy manipulálni lehetne ezt hogy mit árul el magáról hogy milyen készülék, akkor működhetne. De ez rootos és nem is értek hozzá, lehet nem is így van ez szakszerűen mondva ahogy én itt írom... -
adamfriday
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3566 üzenetére
Vagy nem engedélyezted a biztonsági beállítások között az 'Ismeretlen források'-at, vagy nem kompatibilis. Ahogy előttem is írták hibaüzenet kellene.
-
ata007
tag
válasz
Pszihonaranc #3566 üzenetére
Mit ir ki, miert nem sikerul telepiteni? Vagy feltelepul, de nem indul,? Mi a program neve? Link? Esetleg egy kepernyomentes a hibaval?
-
zhata
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3520 üzenetére
"hát persze, hogy nem, a hangerő gombok tökéletesek"
-
Mucsi14
tag
válasz
Sajnos szoftveresen ez nem mondható el. Amíg nem kapok push értesítést nem jelez a naptár stb addig semmit sem ér a jó hardver. És mint felhasználó abszolút nem érdekel hogy erről a Google vagy a One+ tehet.
-
lazajnd
tag
válasz
Nálam talán a bekapcsoló gombnak van egy minimális holtjátéka.
-
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3517 üzenetére
Jajj, ne...
A múltkor valaki bizonyította, hogy az ujjlenyomat-olvasó párszázad mm-rel csálé...Örülök, hogy ilyen szuper telefonunk van, hogy ez a téma.
De sok topicban megirigyelnék ezt...
-
válasz
Pszihonaranc #3430 üzenetére
Ott van a hivatalos Microsoft Word, Excell, stb. a Google Play áruházban, az tuti jól nyitja meg a komolyabb / újabb doksikat, táblázatokat.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Pszihonaranc #3432 üzenetére
Köszi, hol kapcsolom be ?
-
dptrsk
addikt
válasz
Pszihonaranc #3430 üzenetére
Én a google dokumentumok, táblázatok és diák hármast használom.
-
lazajnd
tag
válasz
Pszihonaranc #3428 üzenetére
Nincs rajta semmi. A pdf-et is valószínűleg a Google Drive nyitja meg.
-
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3342 üzenetére
Ez tudod úgy van, hogy egy pofon büntetési tétele úgy lehet irreálisan és felháborítóan szigorú, vagy vérlázítóan enyhe, hogy Te kaptad vagy Te adtad azt a pofont...
-
Sanya
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #3330 üzenetére
Így van. Lépjünk tovább.
-
válasz
Pszihonaranc #3322 üzenetére
sokáig a barlang bejáratához se kellett kulcs.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #3309 üzenetére
Ennek így kell működnie. Ha nincs nálad a telefonod, nem tudod a netbank azonosítódat és jelszavadat, nem fogsz tudni vásárolni.
Ha nincs nálad a kocsikulcs, jó esetben te nem indítod be az autót. (csak valaki más)
-
zhata
senior tag
válasz
Ha hihető akartál volna volna maradni,
ehelyett
ezt
tetted volna hangulatjelnek! -
válasz
Szerintem az annyira nem logikus lépés, hogy egy apró figyelmetlenség az embert elvágja a saját telefonjától, és erre vész helyreállítási lehetőség sincs
Bocsi, nem sót akarok a sebeidbe hinteni, de ha az esélyét sem akarod, hogy véletlenül kizárd magadat a telefonodból, ne állíts be jelszót / azonosítókérést a záróképernyőn...
Megoldás pedig van, adatvesztéssel jár, hát ennyi...
Az meg hogy egy google fiókot feltörnek, ahol 2 lépcsős azonosítás is van...
Te azt hívod két lépcsős azonosításnak, hogy a böngészőből a fiókba való belépéskor 1x, majd a telefon keresésekor még 1x megkérdezi a jelszavadat?
Úgyhogy én ezt mégsem tartom annyira elfogadható dolognak, mint te.
Nem először sírod tele a topicot valamivel, ami úgy általában senkinek se okoz gondot...
Érthető, hogy figyelnek az adatvédelemre, de azért a jogos tulajdonosnak legyen már valami 2. biztonsági ellenőrzési lehetőség...
Volt, vissza lehetett élni vele, megszüntették...
Egyébként viszont ilyenkor célszerű kettős rendszert választani, tehát pl. ujjlenyomat és jelszó. Ha a jelszót el is felejted, az ujjlenyomattal fel tudod oldani. Az más kérdés, hogy utána az ujjlenyomatot megváltoztatni, illetve a belépéskori zárat kikapcsolni nem tudod a jelszó nélkül.Ha pedig amiatt aggódsz, hogy mondjuk a világ végén kidőlsz, és a párodnál nincs telefon, viszont az ujjlenyomatod nélkül nem tud a te telefonoddal segítséget hívni (egyébként tudna, hiszen vészhívást lehet így is indítani, tehát a példám rossz), akkor előre megmondod neki a jelszót...
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
Szia! Beállításokban gyári állapot visszaállítása sem megoldás?
-
macii97
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3306 üzenetére
Akkor marad a factory reset.
-
válasz
Pszihonaranc #3302 üzenetére
Akkora szivatás... nehogy már ne lehessen recoveryzni adatvesztés nélkül egy képernyőzárat.
Mivel ez a képernyőzár feladata, miért is szívatás?
Most komolyan, megfogom egy ember androidos telóját, beállítok rajta egy kódot, és ezzel végérvényesen kitiltom a telefonjáról?
Ha a kezedbe adja, és nem figyel erre...
Nem véletlen, hogy céges telefonnál nem egy helyen van policy már ilyesmire (mármint hogy kötelező kód vagy biometrikus azonosító a telefon zárképernyőjének feloldásához).Régen simán google fiókkal fel lehetett oldani, mi volt a gond ezzel a módszerrel?
Mert ha valaki feltörte a Google fiókodat, távolról zárolhatta a képernyőt, sőt, törölhette a telefonodon az adataidat. Éppen ezért változtatták meg úgy, hogy csak a telefonon beállított jelszót fogadja el... Teljesen logikus és érthető döntés...
-
macii97
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3304 üzenetére
Nem mondom 100%-ra, de lehet, hogyha sokat próbálkozol, kéri majd a google fiók jelszavát, és beenged.
-
ananasz1
tag
válasz
Pszihonaranc #3302 üzenetére
Elvileg mennie kellene:
[link] -
poki198q
tag
válasz
Pszihonaranc #3290 üzenetére
Szia.
Ki tudod rakni (tükrözni) a telefon kèpèt, arra alkalmas tv-re. -
macii97
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3297 üzenetére
Jaj de remélem addig valami videó vagy kijelzővédő ment rajta, mert különben elég nagy pofon a kijelzőnek
-
PistiSan
addikt
válasz
Pszihonaranc #3297 üzenetére
[link]
Kiválasztod a telefont, Zárolásra mész, majd megadod az új jelszót a feloldáshoz. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3289 üzenetére
Eszembe jutott, hogy van olyan, hogy android eszközkezelő.
Valaki használta már, vagy tudja pontosan hogy működik?Ezt a képet a telefonom menüjében screenshotoltam, és szerintem ez lesz az, ez meg tudja oldani a problémámat. "A képernyőzár módosítása" nagyon bíztatónak tűnik!
Hogyan is tudnám ezt megcsinálni?Mára sajnos kidőltem, úgyhogy beállítom, hogy amíg töltőn van sose kapcsoljon ki a kijelző, aztán felteszem lassú töltésre. Remélem holnap össze tudunk dobni egy megoldást
Addigis ébren tartom szegénykémet.
-
patoga
tag
válasz
Pszihonaranc #3294 üzenetére
TWRP-t van?
-
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3289 üzenetére
Nem lesz egyszerű. Elvileg az összefoglalóban ott van, ez működött is a sima 3-ason, de a 4.1.3-on nem megy. Legalábbis nekem nem...
-
vicamuso
tag
válasz
Pszihonaranc #3290 üzenetére
Szia. Welcome.
Ez a Miracast. A telefon kijelzőt tudod klónozni az erre alkalmas okos TV-re, wi-fin keresztül. Persze mind a két eszköznek csatlakoznia kell a hálozathoz, routerhez. Ha erre alkalmas okos TV-d van akkor van ilyen alkalmazás felrakva a TV-re gyárilag. (LG TV esetén nekem ScreenShare-nek hívják, más TV-n nem tudom milyen nevet ad a gyártó). Bővebben google your friend -
válasz
Pszihonaranc #3288 üzenetére
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3240 üzenetére
Sikerült megoldani (#3246) adamfriday tippjével. A fejlesztői beállításokban csak le kell görgetni, átrakni a pipát, és egyből MTP-be olvassa a gép az usb csatlakozáskor. Ajánlom mindenkinek, nagyon hasznos opció!
-
adamfriday
senior tag
válasz
A fejlesztői beállításokban van ilyen opció, de még nem próbáltam.
-
Macika66
őstag
válasz
Próbáltam alapértelmezetté tenni az MTP-t, de nem jött össze eddig a Nougattal...
-
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3230 üzenetére
Én pedig attól vagyok ki és kapok sikítófrászt, ha elhagyom a rádióadó 30 km-es környezetét és elkezd sistreregni, átváltani pillanatonként mono-ra az adás, majd be-beszűrődni helyette a szlovák, kb. azonos frekin lévő adó...
SEMMI értelmét nem látom az analóg FM-rádiózásnak manapság...
SAJNOS használhatatlan mára.A DAB az rohadtjó lenne, de azzal egyszerűen leálltak pár bátortalan pici lépés után...
-
válasz
Pszihonaranc #3226 üzenetére
bármit elvárni hogy ááá, biztos van, az naivitás, igen
legtöbb rádiónak van netes streamje, az megoldás lehet. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3195 üzenetére
Sejtettem, hogy ezért kapni fogok.
A csipkelődésre most nem regálok, reméltem, hogy van megoldás.
Sok tesztet elolvas az ember választás előtt, néha túl sokat is, hogy megjegyezzen mindent.
Most nem rosszból, de földtől elrugaszkodott dolog lenne vagy naivitás egy 136.000-148.000 forintos telefontól egy szimpla rádiót várni?
Úgy tűnik, hogy ez egy modern trend, mert ahogy szétnéztem nagyjából a konkurens hasonló árú telefonokba sem tesznek -
macii97
senior tag
válasz
Ezért kell teszteket olvasni, ahol kerek perec leírják, hogy mi VAN és mi NINCS benne.
-
PistiSan
addikt
válasz
De legalább jack dugó van benne, 100x többször használom ezt, mint a rádiót használnám.
-
válasz
rendeltem egy piros telefont, nincs rá valami szoftveres megoldás, hogy kék legyen?
széles e hazában nincs egy rádió szerintem, ami akár csak arra érdemes, hogy belehallgassak. -
sbwolf
aktív tag
válasz
Szerintem ez hardweres dolog, software-rel nem megoldható.
Más.
Azt még értettem, hogy black vs. gunmetal vs. gold. (Bár normálisan tok nélkül ezeket a telefonokat nem lehet használni. Akkor meg teljesen mindegy milyen a szine.) De, hogy a csomagoló doboznak milyen szaga van. Ez azért oda ver. -
Macika66
őstag
válasz
FM-rádiót szoftveresen megoldani?
Jól mondod, még AZ SINCS benne.
Nem a Te telefonod lesz ez szerintem, most még egészen új – főleg a mostani szállítási tempó mellett – új árban el tudod adni, valaki biztosan tud majd boldog is lenni vele...
-
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3191 üzenetére
Hát jó.
Sokszor mondták már, hogy hülye vagyok, most megy a polcra mellé egy színvakság is, elfér... -
Starz561
tag
válasz
Pszihonaranc #3188 üzenetére
+1
-
Starz561
tag
válasz
Pszihonaranc #3177 üzenetére
-
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3138 üzenetére
Én teszteltem az LG V10-esemmel.
Annyival volt másabb, hogy az brutálisan hidegre volt állítva, tiszta kékes volt minden.
De ugyanazt a képet nézve nem volt fakóbb, sőt... -
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3134 üzenetére
Tedd egy „normális” nem AMOLED-es telefon mellé.
Meglátod, az sRGB a megfelelő színtelítettség.Természetes dolog, hogy a pokolian túlszaturált alap-AMOLED után fakónak tűnik. De hát az élet is az...
-
G4bi89
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3113 üzenetére
Ez elég szubjektív, szerintem bőven jó egy átlag usernek ez a testreszabhatóság. Nem egy LG, Samsung, Huawei szerencsére, de nem is egy Nexus (amit teszem hozzá én imádtam) ami még ehhez képest is fapad.
Én például még ezen a telefonon is kukázok nagyon sok mindent. Hangouts, Duo, Play filmek, gyári fájlkezelő zenelejátszó, időjárás stb... Megvannak ezekre a programjaim évek óta, egyedül a gyári galériát használom, de azt sem az okossága miatt.
-
Starz561
tag
válasz
Pszihonaranc #3125 üzenetére
Nálam jelenleg így fest. Az srgb nekem nem bejövős.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3115 üzenetére
Köszönöm, rendes vagy, hogy elárultad. Valaki más, milyen a kamerája?
-
-igu-
veterán
válasz
Pszihonaranc #3117 üzenetére
Úgy látszik, a DASH töltés felülírja a beállított színt. Gyors teszt alapján (laptopra dugva) működik a beállítás, le se kell húzni, hogy beélesedjen.
-
-igu-
veterán
válasz
Pszihonaranc #3111 üzenetére
Ha nem DASH töltőt használsz, akkor pirosan világít.
Egyébként: Settings - Display - Led notifications - Battery charging
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3113 üzenetére
Valamelyik tesztben pont az ellenkezőjét olvastam.
Kamera?
-
válasz
Pszihonaranc #3103 üzenetére
A 10x 10% nem 10 ciklus, hanem egy? Ugyanúgy, mint az 1x 100% vagy 2x 50%?
Elvben igen, gyakorlatban azt írják, hogy a példáddal élve 10x 10% vagy 2x 50% kíméletesebb az aksihoz, mint 1x 100%...
-
válasz
Pszihonaranc #3084 üzenetére
Teljes ciklus a 100%-ról közel 0%-ra való lemerítés. Na az ilyet nem szereti a Lítium aksi.
-
válasz
Pszihonaranc #3077 üzenetére
A lítium aksik alapvetően nem szeretik nagyon a ciklikus töltést, a legjobb az nekik, ha nem meríted le őket teljesen, de nem is töltöd mindig fel 100%-ra, ebből következik, hogy ne hagyd rajta a töltőn. Az ideális az, ha mindig rátöltesz egy kicsit, amikor éppen lehetőséged van rá, és se nem meríted le, se nem tartod folyton 100%-on.
Egyébként a legjobb az (lenne), ha ideális hőmérsékleten (~20°C körül) marad az aksi, nem melegszik túl, de nem is süllyed a hőmérséklete fagypont alá...
-
G4bi89
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3049 üzenetére
Egy próbát megérhet ha írsz a fejlesztőnek, biztos tudnak vele valamit kezdeni. Ha megvetted akkor az nem korrekt, hogy nem tudod használni.
Nekem is meg van a fizetős verzió és hibátlanul működik, persze fel kell rakni a Nova launcher, + a Nova launcher prime -ot, utóbbi csak magához az aktivációhoz kell.
-
ananasz1
tag
válasz
Pszihonaranc #3046 üzenetére
Én mindig, minden telefonon Nova launchert használok. Abban rengeteg gesztus beállítható, a sima lehúzáshoz (nem csak az állapotsávról) hozzárendelhető a gyorsbeállítások megjelenítése. A shelf sem hiányzik, azt meg egy másik gesztushoz állítotam be.
-
PistiSan
addikt
válasz
Pszihonaranc #3041 üzenetére
A legelső nougat verzió óta nem működik a mobilnet kapcsoló 1 érintéses ki/be kapcsolója, az egy mozdulattal való értesítési sáv lehúzás szerintem xposed és GravityBox alatt volt nálam beállítva.
-
lazajnd
tag
válasz
Pszihonaranc #3041 üzenetére
Két ujjal kell lehúzni. Nem a legkényelmesebb, emlékszem még Cyanogenmod (és akár más ROM-ok) alatt be lehetett állítani hogy ha jobb oldalon húzod le akkor a toggle rész jön be, minden más esetben az értesítések. Egy ilyen jól jönne, szerintem a legkényelmesebb megoldás.
-
PistiSan
addikt
válasz
Pszihonaranc #3038 üzenetére
Az egy mozdulatos értesítési sáv lehúzást én is hiányolom, illetve az 1 érintéssel való mobilnet ki / be kapcsolást is, utóbbit 100% tudom hogy 6 os android alatt még működött, a másik is rémlik valahonnan.
-
válasz
Pszihonaranc #3033 üzenetére
A többire már válaszoltak.
Az mind szép és jó, hogy letisztult bloatware mentes a rendszer, nade!, hogy minden egyes alapvető alkalmazást a playből, harmadik féltől kelljen letölteni, az megintcsak megnehezíti az ember életét. Lehet, hogy jót akartak ezzel a fapadossággal, de elég kontraproduktív azok számára, akiket a stock android alkalmazások nem tunak kielégíteni.
Ha nem tetszik, vegyél olyan telefont, ahol a számodra fontos dolgokra van fent számodra megfelelő alkalmazás. A telefon tesztjében is leírták, a fórumon is sokszor leírtuk, hogy a Oneplus esetében alap alkalmazások fent vannak, ami hiányzik, töltsd le a Play áruházból.
Amennyiben vásárlás után jöttél erre rá, akkor ezért csak magadat okolhatod.
-
nofi
addikt
válasz
Szia!
Te milyen telefont használsz?
-Ebben a telefonban nincs kettő ablakos üzemmőd? (dual window)
A programválasztóban hosszan nyomj rá egy alkalmazásra és ha felhúzod fixálódik ablakként és mellé választhatsz mást. Csak akkor érhető el ha frissítetted Nougatra.-A virtuális gombok sorrendjét nem lehet tetszőlegesen cserélgetni, csak 2 állásban működik? (vissza,home,háttéralkalmazások / háttéralkalmazások/home/vissza)
Settings/Buttons, csak görgess lejjebb...-Lehet a lehúzott értesítési sávra, a fényerő mellé varázsolni egy csúszkát a hangerősségnek is?
Megnyomod a hangerőgombot és ott a csúszka.-Most komolyan nem lehet elforgatni a képernyőt sms írása közben?...ne már
Miért ne lehetne, kapcsold ki a portré módot.-Nincs semmi jegyzettömb szerű dolog a telefonon?
Gyári launcheren balra húzol a főképernyőn és a Shelf felületen és alapból be van állítva egy Memo rész. -
Starz561
tag
válasz
-Nincs semmi jegyzettömb szerű dolog a telefonon?
Én nem találtam, de a google alkalmazása tökéletes erre a célra.. [link]
-Most komolyan nem lehet elforgatni a képernyőt sms írása közben?
Nálam el lehet. (Gyári sms alkalmazás.)
-Ebben a telefonban nincs kettő ablakos üzemmőd?
Van benne két ablakos üzemmód. 7.0 droiddal jött be.
-
válasz
Pszihonaranc #2962 üzenetére
pár nap, ha egyszerre lesz időm és energiám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest