- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazajnd
tag
válasz f_sanyee #6934 üzenetére
Nekem pontosan ugyanígy nézett ki 4. év végére, a kijelző néha még villogott is.
Szerintem nem akku nyomja ki, egyszerűen elöregedik a ragasztás ahogy írták is (sok felmelegedés/lehűlés).
Megragasztottam (B7000, ha esetleg valakit érdekel), nem tapasztaltam semmi problémát. -
SunyaMacs
aktív tag
válasz f_sanyee #6931 üzenetére
Ha jól emlékszem volt már itt vagy a sima 3 topikban olyan, akinél ugyanez előfordult, ő pillanatragasztóval oldotta meg, úgy, hogy az OLED panel és az üveg nem tört el, csak egy helyen elengedett a ragasztás a műanyag kerethez.
Így néz ki a kettő szétválva:
(én lezúztam az OLEDet, azóta kicseréltem egy eBayről rendelt kijelzőre, ami nem megy LineageOS-el...)
Látszik, hogy valamilyen száradós ragasztóval lett ragasztva, ez amúgy a 2. kijelző lenne benne, mert az első tulaj is lezúzta, úgyhogy nem tudom biztosan, hogy gyári is ilyen-e. Kétoldalú ragasztócsíkhoz szerintem kicsi a rés, így házilagosan szerintem a pillanatragasztós módszerrel érdemes kezelni (ragasztás után valamilyen puha anyaggal kibélelve pillanatszorítóba rakva, amíg megszárad a ragasztó).
Ezen kívül be tudod küldeni szervízbe, ahol megfelelően szét tudják választani, leszedni a régi ragasztót és újraragasztani. Persze ennek is megvan a veszélye, mert ha rosszul sikerül, akkor könnyen kuka lehet az egész kijelző.
Szerk: Sanya hsz-e alapján eredetileg arra nem gondoltam, hogy ez az akksi is lehet, ha az lenne, akkor természetesen nehogy ragaszd, hanem inkább szervíz![ Szerkesztve ]
-
snyper990
őstag
válasz f_sanyee #6753 üzenetére
Köszi, de már megoldódott. A LOS recovery-vel hibátlan az OTA frissítés. Nekem így teljesen rendben van. Egyébként sem az updaterrel volt gond, az OTA frissítés lement hiba nélkül, csak a Google szolgáltatások szállt el. (Redmi 4X-en meg OrangeFox recoveryvel szintén hibátlan)
-
snyper990
őstag
válasz f_sanyee #6614 üzenetére
Majd légy szíves írd meg a tapasztalataidat, kiváncsi vagyok rá, hogy jobb-e az OOS-nél. (Bár szívtam már vele kicsit egy Xiaomi készüléken, meg a gyári kamera app hiánya is eltántorít kicsit... Nem volt egyszerű egy normálisan működő GCam levadászása Xiaomira, meg a Google Lens-t is hasznosnak találom)
-
félisten
válasz f_sanyee #5912 üzenetére
A vizsgálat arról szólt, hogy ha a telefonon 2017 decemberi android biztonsági frissítést ír ki, akkor van-e (és ha van hány) olyan kritikus sebezhetőség, amelynek a foltja hiányzik és ezen dátumra már a folt elérhető volt. Magyarul hiába írja ki, hogy a 2017 decemberi foltok megvannak, ha egyszer egy részük nincs meg.
A listán hátrább lévő cégek (olyanok, mint a HTC, LG, Blackberry) esetében ez esett meg nagyobb számban...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest