- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemcso
Ármester
A hardver nekem tökéletesen megfelelne, kijelzőméret is. De 2-3 évesen már a saját tapasztalataim szerint mindegyik merülni kezd és érdemes ezelőtt eladni.
Szerk: (#6028) g0dl részben munkaeszköz is, emailra válaszolok rendszeresen telefonról pl. Ha nincs SoT akkor viszonylag sokat kibír nekem is (szintén decemberi)
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz stegonstage #6021 üzenetére
3-4 óra SoT van 24 óra használat alatt, ennél többet úgy tudok kihozni, ha kikapcsolok mindent... Ennél lényegesen több nem volt sose. Az OP6 5-6 órákat tud 2-3 nap alatt, ami szerintem lényegesen jobb. Én gondolkozom a váltáson...
-
kemcso
Ármester
válasz twollah1976 #3821 üzenetére
Tethering & portable hotspot
Még mindig érdekesebbek ezek az off témák, mint a: milyen fóliát/tokot vegyek, lesz még fekete/128-as, mennyivel lesz olcsóbb ha megjelenik az 5
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz Macika66 #3814 üzenetére
Ez igaz, de pont az innovatív, fiatalos réteg menekül az OTP-től, nehézkes, drága. Viszont nem az OTP-vel van baj, hanem azzal, hogy az NFC-s fizetés két szolgáltató összekötéséből jön létre: nem elég T ügyfélnek lenned hanem még OTP-snek is kell lenned (és még a listán szereplő telefonodnak is kell lennie)
Ehhez képest a Gránitnál ha ügyfél vagy már csak egy NFC-s telefon kell, semmi egyéb. Nem a Gránit megoldása jobb, hanem az, hogy nem kell még egy szolgáltató a működéséhez és kvázi bármilyen telefonnal megy.
szerk:
(#3817) kano tökéletesen egyetértek, a QHD igazán csak a VR cuccokhoz kell amúgyis, bár a Google ebbe az irányban halad az O-val,.,,[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz Macika66 #3807 üzenetére
Sztem a T és társai nem azért dobták az NFC-s dolgot, mert visszaélések voltak hanem mert korlátozott volt a használatuk. Emlékeim szerint OTP-s számla kellett hozzá, csak bizonyos telefonokkal működött. Ehhez képest a GránitPay nagyságrendekkel szabadabb: bármilyen NFC-képes telefonnal megy, és nem kell hozzá XY szolgáltató is.
Én is tudnék nélküle élni, de határozottan jó, hogy van, bizonyos esetekben megkönnyíti a fizetést.Kína amúgy más tészta, nem a Visa/Master kártyatársaságok felségterülete, így azzal sztem nem igazán lehet hasonlítani a fizetési megoldásokat, de erről az ott élők tudnának mesélni.
-
kemcso
Ármester
Megnéztem, online megnyithatod a számlát, de a személyes azonosítást nem úszod meg. Vagy bemész vmelyik fiókba (telefonon felhívnak, ha az online számlanyitást kezdeményezted) vagy kérsz helyszíni kiszállást, de annak díja van, 5-10e Ft (viszont 06.30-ig hetente az első 25 ingyenes)
-
kemcso
Ármester
válasz sztomi1981 #3643 üzenetére
Persze, csak az Usába kell kérned a szállítást
-
kemcso
Ármester
válasz rayoliviero #3421 üzenetére
Euro...
-
kemcso
Ármester
válasz Avicularia #2624 üzenetére
Nem, de az nem üvegfólia, így hajlik valamennyit.
-
-
kemcso
Ármester
válasz Black_Death #1782 üzenetére
Én meg 3T-n használom, eddig egyszer sem fordult ilyen elő, mondjuk kb ugyanazokban a boltokban szoktam.
-
kemcso
Ármester
Valami különbség még is van akkor, snyper990 kedden megkapta a 3.5.4-et, f.lorand meg nem... Szerintem a 4.0 mivel android verzióváltással is jár így majdnem mindegy, hogy 3.5.3-ra vagy 3.5.4-re megy (kb az egész rendszer új lesz). De ez nem magyarázata annak, hogy mikor és kinek jön a 3.5.4
-
kemcso
Ármester
válasz Black_Death #636 üzenetére
Igen, teljesen jól működik.
-
kemcso
Ármester
+ (#588) Cifu:
Amit akkor teszek rá, ha olyan helyre megyek, olyan tevékenységet végzek, ahol könnyen ki-le-át estet. Anno ilyen szilikon tokokat használtam erre: pikk-pakk felmegy és kész. Mondjuk heti-kétheti gyakorisággal.
Ez az Orzly Fusion Bumper ilyen szilikon szerű anyag, vagy vmi keményebb?
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Debian GNU/Linux
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest