Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttrap
tag
válasz
snyper990 #6887 üzenetére
Akksi kicserélve egy újra, azzal sem indult el a telefon. Az új akksiban kéne legyen annyi delej, hogy elinduljon vele a telefon.
Valamint, még annyi, hogy ha rá van dugva a töltő, akkor érezni a hátlapon egy enyhe melegedést, tehát küldi bele a töltő a naftát, tehát van kontakt.
Csak sajnos a telefon semmit nem reagál.De már túlléptem a dolgon egy Samu A50-essel.
-
g0dl
addikt
-
PistiSan
addikt
válasz
snyper990 #6822 üzenetére
VOLTE nálam előfizetés szinten tiltva van, több ismerősömnek is van szolgáltatótól kapott VoLTE kompatibilis telefonjaik, mind le titották a dolgot, sokszor nem érték el őket, nem csengett ki ha hívták, egyenlőre egy hivatalosan nem támogatott készüléken nem akarom szívatni magam ilyesmivel.
-
PistiSan
addikt
válasz
snyper990 #6819 üzenetére
Én már azt is be kapcsoltam a fejlesztői menüben, hogy a ROM frissítésekor a reocovery-t is frissítse, korábban volt az a gondom, hogy a reoveryből ha kiválasztottam az install-t hogy helyi partícioról akarom telepíteni, akkor hibát kaptam, hogy nem sikerült a csatolás a titkosítás miatt. Jelenleg ez az opció teljesen el tűnt, remélem előbb utóbb bele rakják majd azt a lehetőséget, hogy telepíteni tudjak onnan akármit, pl Magisk-et is, mert csak e miatt géppel össze dugni frissítés után elég neccesnek érzem.
A rendszer maga teljesen rendben van, szeretem a LineageOS-t nagyon.
-
ToniSlow
senior tag
válasz
snyper990 #6815 üzenetére
Amennyiben más felhasználó tesztelte/próbálta stb. akkor az ad valamiféle visszajelzést. Egy olyan visszajelzés esetén ahol azt igazolja vissza valaki hogy működik, akkor nem hezitálnék a ROM cserén, így viszont igen mivel nem szeretnék a telefon újra és újra belakásával feleslegesen időt pazarolni.
Egyébként a VoLTE nem speciális eset, ezek szolgáltatások csak nálunk számít viszonylag újnak, pontosabban talán már itt sem, hiszen már mindegyik szolgáltatónál elérhető. -
ToniSlow
senior tag
válasz
snyper990 #6809 üzenetére
Egy VoLTE vagy egy HD ikonnak kellene lennie a status bar-on, illetve hívásnál 4G hálózaton marad a készülék. Persze ehhez a szolgáltatónak is be kell kapcsolnia a VoLTE-t, illetve neked is aktiválnod kell a megfelelő szolgáltatói profilt a telefonodon. Az hogy ott van a kapcsoló sajnos nem elég.
Jól gondolom hogy a LOS-ban sincs radio modem hanem a gyárit használja? -
törölt tag
válasz
snyper990 #6772 üzenetére
Aki lineage os-t rak fel arrol feltetelezem fontos neki a biztonsag.
Es az android 9 fele arcfelismeres minden volt csak nem biztonsagos. A 3d szkenning fele felismeres es az ujjlenyomat sem er semmit. Leutnek, beszkennelnek es ennyi volt a biztonsag. Egy hosszu bonyolult jelszo vagy pattern amit gyakran cserel az ember biztonsagosabb. Termeszetessen semmi sem 100 % de ez mindenfelekepp biztonsagosabb mint az arcfelismeres vagy az ujjlenyomat olvasas. -
törölt tag
válasz
snyper990 #6749 üzenetére
Na sokadszorra osszejott. az elozo verzios Lineage sokkal gordulekenyebben ment fel.
Allandoan errort dobott mikor telepitettem a Google appokat de ranyomtam ahogy mondtad es felment. Nem tudom miert csinalta. Amugy ma jott uj recovery azzal csinaltam.
Lockoltam is a bootloadert meg encrypted-re tettem a telot. Felment minden app ami a lanyom (2 eves) hasznalt. Csak az ilyen ket eveseknek valo jatekok amik segitenek a fejlodeseben.
Remelem majd az OTA frissitesek is gond nelkul fognak menni.
Amugy is elsore sokkal gyorsabbnak tunik a rendszer mint az elozo. -
f_sanyee
senior tag
-
PistiSan
addikt
válasz
snyper990 #6749 üzenetére
Nálam Op3 van, nem "T" modell, LOS-al a gyári twrp és a titkosított telefon mellett volt csak gond az OTA frissítéssel. Fura nagyon a gyári rom a LOS után.
A vakut ha be állitod bekapcsoló gombra, azt is be tudod állítani mennyi idő után kapcsoljon ki automatikusan, nem világít a végtelenségig. -
PistiSan
addikt
válasz
snyper990 #6737 üzenetére
Én többször jártam TWRP-vel úgy, hogy elrontotta a googel szolgáltatásokat egy OTA frissítés titkosított telefon mellett, legutóbb kb 1 hónapja jártam így, azóta vissza tettem a gyári fw-t, bár eléggé fura ezt használni most, de kezdem megszokni. LineageOS recovery-t még soha nem használtam, nem is tudtam hogy van nekik, egyszer majd ha újra el csábulok, lehet meg nézem.
-
Tanisz
senior tag
válasz
snyper990 #6648 üzenetére
Úgy néz ki megoldódott, jötte egy újabb patch és minden kisimult
Pontosabban a 9.0.4-es verzió.A gyári visszaállítást-újra belakást szerencsére sikerült megúszni, arra egyenlőre úgysem lett volna időm
(#6649) twollah1976 köszi a jelzést
(#6650) M3oH köszi Neked is
nekem mindent megoldott a 9.0.4-es patch, miután itt írtam, rá pár napra jött ez a patch, ezért is nem válaszoltam ide senkinek, mert gondoltam tesztelem, hogy minden okés-e.
Most már olyan a rendszer mint régen volt, nagyon fluidFura, hogy a 9.0.3-as nálam ennyire akadozva működöttt.
Az akku idő szerintem is csökkent, de annyira nem zavar, lehet már a telefon is öreg, ha jól számolom 2 éves múlt idén(#6651) Cifu köszi a tanácsot, észrevételt
engem az nem zavar, korábbi verziónál (7,8-as droid) is mindent kilőttem 1-1 nap (ez ilyen mániám, hiába van elég RAM a telefonban
), most sem zavar a 9-es droidnál, hogy kilő mindent a memóriából egy idő után, csak a nulláról indítás nagyon keservesen indult a 9.0.3-as verzival, most a 9.0.4-es megoldotta, gyorsan indul minden, azt nem figyeltem, hogy most is olyan sűrűn lövöldözget ki mindent a memóriából vagy sem.
(#6652) f_sanyee fura, én nem vettem észre, hogy késnének az értesítések, ugyanaz mint régen
-
-
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
snyper990 #6531 üzenetére
Jobban félek az olyanoktól, hogy a mobil bank ujjlenyomat, a mentett weboldal jelszavak vesznek el. Nem a Chrome-ot használom. Képeket, egyebeket le tudom menteni, de az előbbiek elvesztése komoly gondot okozna.
Azt gondoltam, hogy esetleg a Oneplus ezeket szinkronizálja, majd új belakáskor visszaállít mindent. Lehet, hogy inkább nem kockázatok, mivel semmi különös gond nincs a telóval, csak a sok szeméttől szeretnék megszabadulni. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
snyper990 #6528 üzenetére
Ezt a Oneplus switch csinálja? Mert azzal létrehoztam egy backupot a telón. De a teljes gyári állapothoz a tár is törlésre kerül, ahol a backup is van. Elég csak ezt lementeni, vagy ez nem is kell, hanem valami más csinálja meg a visszaállítást? Kicsit zavaros. Hol vannak most az adataim? Google a fiók adatokért felel, de az alkalmazások adatai, jelszavaim, stb, az meg a Oneplus-nal?
-
-igu-
addikt
válasz
snyper990 #6413 üzenetére
Tökéletes, köszönöm szépen!
Kb. 3 pixelnyi működő sávot találtam a nekem szükséges menüponton (a nagy "T" teteje körülbelül), ami az alatt van, az nincs.
Sikerült beélesíteni, már megy is a másolás.Képek szinkronizálásával valóban el voltam maradva, de csak mert nagyon gázul ment. A felhős tárhely app-ja rendszeresen kilőtte magát a memóriából, így nem szinkronizált. Amikor kézzel rányomtam, hogy de, akkor meg elkezdett mindent nulláról felmásolni. A 3. ilyen alkalom után elengedtem a dolgot. Már nem emlékszem, hogy Dropbox, Box, vagy iDrive volt, de nagyon nem jól tette a dolgát.
-
válasz
snyper990 #6227 üzenetére
Kicsi rá az esély, hogy gyári Treeble support legyen. Ahhoz úgy kell kialakítani a gyári partíciókat, felépíteni a drivereket, stb.
Esetleg az XDA-ban lehet bízni, jelenleg Android P már jött ki, illetve a Treeble-t sikerült TWRP/LineageOS alatt elindítani, de nagyon bugos még, szóval sok munka lesz vele várhatóan.
-
adamfriday
senior tag
-
-
válasz
snyper990 #5316 üzenetére
Hát a hivatalos fórumbejegyzések után nekem gyorsan elment a kedvem a kísérletezéstől. Stabilitási problémák, NFC és BT problémák, lassabb ujjlenyomat-beolvasás, sőt, lassabb érintőképernyő-reakciókról is szólnak a posztok.
Egy kezdetleges bétától ezek persze teljesen normálisak, szóval aki amúgy is bétázik, azt ne tántorítsa el, de akinek fontos a telefonjának (lehetőleg) hibátlan működése nap-mint-nap, annak én nem ajánlanám...
-
AcCEsS
senior tag
-
crixtm
tag
válasz
snyper990 #5222 üzenetére
Tegnapelott a kanadai vpn-rol csak valami 500 MB jott.
itt: [official download] is a full rom merete:
-
AcCEsS
senior tag
válasz
snyper990 #5142 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom vele, mert csak tegnap rendeltem meg, de visszakerestem a bejegyzést amiben hard74 azt írta, hogy: "A fólia viszont szinte tökéletes,vettem is belőle 4db-ot. Fillérekért van, így nem gond akkor sem, ha csak 1-2 hónapot bír, bár az eddigi 2 hét használat után nincs vele semmi gond." És egy képet is tett fel róla.
Én az ott olvasott/látott infók alapján döntöttem a rendelés mellett.
-
válasz
snyper990 #5041 üzenetére
Köszi, ez új nekem.
Még Augusztus legelején volt egy megjegyzés, hogy már az Android O(reo) fejlesztésen dolgoznak, és nem akartak előtte új stabil verziót kihozni, de mivel a fórumban sokan panaszkodtak (a májusi biztonsági frissítésre) ezért augusztusban hoztak egy frissítést, amely első sorban az aktuális android biztonsági frissítést hozza el. Ez volt a OOS 4.1.7.
De akkor ezek szerint nem az Android Oreo-ra, hanem még csak az OOS 4.5-re állnak át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest