- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
-
Rick4
félisten
CM launchernél minden engedély meg volt adva?
Macika:
Ha egyezik az ujjlenyomat, akkor CSAK a bekapcsoláskor kéri a mintát.
Volt már erről többször szó, hogy időnként magától kéri a pint is, mivel talán úgy gondolja, így nem felejted el. 3-4 naponta nekem is kéri, pedig az ujjlenyomat rendesen fel van tanítva. -
Macika66
őstag
Félreérted. MINDIG kell valami biztosíték.
Ha netán elvágod az ujjadat, amelyiket betanítottál, vagy nedves az ujjad, bármi történhet, ilyenkor kell egy biztonsági tartalék.
És ez így a jó.Ha egyezik az ujjlenyomat, akkor CSAK a bekapcsoláskor kéri a mintát.
Ami szintén jó így, hiszen ha NETÁN elhagyod/ellopják, akkor nem tudnak bebootolni vele a minta ismerete nélkül...
Nem válaszoltál a kérdésemre, hogy hogyan tanítottad be az ujjlenyomatodat...
Ha úgy, hogy minden egyes tanítási mozdulatnál máshogyan volt az ujjad, más szögben, más felülettel, akkor annak egyetlen tizedmásodperc alatt KELL működnie. És NEM kérhet feloldómintát...
-
patoga
tag
Én Nova launchert használok, itt be lehet állítani, hogy dupla kopp-nal (mert nova alapból tudja), várjon 5 mp-et, majd zarjon le teljesen. Utána elfogadja az ujjlenyomatot. CM-et nem ismerem, viszont , ha valami alternatív módon zarod a képernyőt, lehet az zavar be. Én ujj+pin-t használok. Ahogy előttem írta valaki, szinte sose látom a lockscreent,mert fekete kepernyonél egyből belép ujjlenyomattal. Üdv G
-
Macika66
őstag
Ugye úgy tanítottad meg az ujjlenyomatodat, ahogy kell?
Tehát kétszer nem érintetted meg azonos módon / helyen?Ájfónos boltban a saját szememmel/fülemmel tapasztaltam, amikor az ostoba eladó magyarázta a vevőnek, hogy mindannyiszor törekedni kell arra, hogy azonosan érintse meg az ember a szenzort. Csoda-e, hogy rengeteg iPhone-osnál van kikapcsolva a FP....
-
twollah1976
őstag
Vannak beállítások amikkel gyorsabb lehet a net.
Pl:
- kiiktatod a router és a telefon közötti zavaró tényezőket (mikró, nagy fémfelületek, stb).
- közelebb mész a rouerhez.
- közelebb viszed a routert a telefonhoz.
- megnézed a router beállításait, kis bütyköléssel (csatorna váltás, stb) tudsz nyerni pár megabitet.
- erősebb antennákat veszel a routerre.
- más szögbe állítod a router antennáit.
- gyorsabb netet veszel.
- gyorsabb (ac-s) routert veszel.
- ha mobilról netezel akkor netezz az éjszakai órákban akkor kevésbé leterhelt a hálózat.
- ha rossz a lefedettség változtasd meg a helyzetet ahonnan netezel, extém esetben költözz el.Próbálkoztál már azzal, hogy:
- éjfélkor, teliholdkor frissen ásott sír felett mormolsz, utána hazamész, a padlóra fekete macska vérével pentagrammot festesz, a pentagramm csúcsaira szűz lányok vérével átitatott, meggyújtott gyertyákat teszel, a telefont a pentagramm közepébe teszed egy oltárra, majd a kimondhatatlan szavakat mormolod és a végén fekete kakas vérét köpöd a telefon antenna kilépőire?Ezt a rítust érdemes úgy elvégezned, hogy egy sóból felrajzolt védőkörben vagy, mert sokan jártak nagyon, nagyon rosszul a megjelenő gyorsabb legyen a netem démon miatt!
-
-
Én is az alant feltett kérdést vetném fel.
Húzd a riasztás-beállító csúszkát középre (Ne zavarj!), fentről lejön az értesítősáv, jobb oldalán a fogaskerékkel, bökj rá, itt be tudod állítani, hogy kinek a hívásait engedélyezze (az is lehet, hogy Senkitől), illetve olyat is lehet, hogy aki 3 percen belül újra hív, annak a második hívása már kicseng - de mindegyiket ki is kapcsolhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Haditechnika, harcászat
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 Kék 128GB
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest