-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mallee
tag
válasz
Macika66 #6727 üzenetére
Milyet probaltal? Arulnak eredetinek mondott akksikat, azok nem azok?
-
snyper990
őstag
válasz
Macika66 #6643 üzenetére
Tokot is használsz mellette? Milyen tokkal kompatibilis?
Én is rendeltem ebből az üvegből, mert még a gyári fólia van a telefonomon. Mondjuk különösebb baja nincs (az ujjlenyomatgyűjtést leszámítva), de jobban szeretnék üveget. Viszont most egy Spigen Neo Hybrid tokom van, amitől biztosan nem lehet feltenni az üveget -
metal01
őstag
válasz
Macika66 #6314 üzenetére
Lengyeleknél van.
Ezt küldik állandóan:
"Hello,
We would like to inform you that due to delayed delivery of the spare parts, we will not be able to complete your repair on time. We will finish repair once we get the spare parts.
We apologize for any inconvenience.
Sincerely
CTDI Team" -
Tarokk79
aktív tag
válasz
Macika66 #5683 üzenetére
Meggyőztetek. Szereztem csere telefont. Viszont most nincs rootolva a készülékem, hogyan tudom legjobban lementeni a beállításaimat (értem ezalatt főként a telefonbeállításait illetve az applikációkat, appok beállításait és a hívás, sms történetet)?
Ha visszajön, akkor majd rootolám, ha ez nem okozna nekem gondot. Pl. az OTP Simple működik a magiskkel a 8-as androiddal?
-
lazajnd
tag
válasz
Macika66 #5563 üzenetére
Nálam az észrevételeim alapján ettől független a probléma, például az egyetemen csak egy hálózat van amit ismer, mégsem kapcsolódik, itthon van kettő is, ennek ellenére van hogy tudja a dolgát.
Egyébként is, még ha több lehetőség is van döntsön egyet gyorsan, majd ha nem tetszik átváltok egy másikra. Nagyon bosszantó.
Nougat alatt legalább volt lehetőség lenyitni egy kis listát a quick qoggle alatti részen, most viszont csak hosszan nyomással lehet a beállításokon belülre jutni és ott intézkedni.
Talán szükséges hozzátenni hogy nem fatális problémáról van szó, csak jó lenne tudnom hogy mi a helyzet. Egyébként is hajlok egy gyári visszaállítás felé, mióta megvan még nem volt. -
Starz561
tag
válasz
Macika66 #5513 üzenetére
De, lehet séges. Csak ismerőseim telefonjain oneplus one semmi gond, iphone se-n szintúgy semmi, s7 edge semmi. Nem tudom mi lehet. Próbáltam már mindent. Újra rakni a messengert, telefont stb.. Valahogy el van átkozva a messengerem. Csak gondoltam be kérdezek ide is, hátha valakinél még előfordul ez a hiba.
-
-
-
-
snyper990
őstag
válasz
Macika66 #5002 üzenetére
Egyébként én úgy veszem észre, hogy jóval gyorsabban merül 4.1.7 alatt, mint az előző verzióval. Telepített appokban/használati módban nem volt változás, cache törlést is csináltam, mikor észrevettem. Nem javult meg. Remélem, összekapja magát hamarosan. (Battery optimizations, persze...)
Valakinek tapasztalata az ügyben?Rick4: VPN-nel biztos forrásból kapod a frissítést, egy nem hivatalos appon keresztül meg ki tudja... Én nem bízom benne. Meg aztán a VPN egyszerű, mint egy szög
-
snyper990
őstag
válasz
Macika66 #4991 üzenetére
Teljes felületen tapad, csak "egy pici légrés van a széleken", de együtt lehet vele élni, engem nem zavarna. Legalábbis nem annyira, mint az, hogy a szélei benne vannak a képben... Én azt hittem, hogy a lekerekítés csak a legszélén van az üvegnek, már a képen kívül, és úgy is lenne nekem logikus, de ezek szerint mégsem így van. Egyébként tök korrekt kis telefon annyi pénzért, egész bejövős. Egyedül a MIUI-n belül az nem tetszik, hogy agressszíven próbál rákényszeríteni a MI fiók használatára, ami Google fiók mellett tök fölösleges sztem, meg ugye a néhány számomra fölösleges app, amit nem lehet kigyomlálni (letiltani sem) root nélkül (amit szintén nem szeretnék). De van rá pl. LOS is, szóval minden megoldható
(#4992) macii97: gondolom ez a cucc nem szilárdul meg, azt meg nem akarom, hogy szép lassan befolyjon a védőüveg alá, és az emiatt leessen, meg ne kenjen össze mindent. A szilikont kb. lehetetlen eltávolítani. Akkor inkább maradjon a rés, de legalább ne lógjon bele a képbe
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Macika66 #4906 üzenetére
Ez is filléres cucc és nekem simán megy vele a DASH
(#4903) snyper990: ezen is túl vagyok de nem segített, ezt találtam legújabbnak: fastboot_adb(1.0.39)_190417_r26.0_rc1.rar
Ebben a videóban elvileg megoldja a srác (én a FULL zip-ekkel toltam), és nekem is megoldotta DE csak az első restartig
Utána ugyanúgy visszajött a dm-verity üzenet
-
PistiSan
addikt
válasz
Macika66 #4770 üzenetére
Félreérted. MINDIG kell valami biztosíték.
Ha netán elvágod az ujjadat, amelyiket betanítottál, vagy nedves az ujjad, bármi történhet, ilyenkor kell egy biztonsági tartalék.Vagy házfelújítást csinálsz, és a smirgli papír, egyéb munkálatok folyamán az ujjlenyomatod megszűnik létezni.
Régen 100 ból 99x felismerte az ujjam a telefon, mostanában 10-ból 1x (nem is, letilt pár rossz próbálkozás után)... asszony ujját is ismeri a készülék, nála simán felold ugyan úgy, na nem baj, egyszer vége lesz ennek és újra élvezhetem a pinkód nélküli életet. -
kcs73
aktív tag
válasz
Macika66 #4770 üzenetére
Ha CM Launchert+Screenloockot használok,akkor hiába nyitom ujjlenyomattal akkor is kéri vagy a jelszót,vagy a mintát! Ha CM Launcher,és nincs Screenloock,tehát gombbal zárom le a kijelzőt ,akkor tudom nyitni az ujjammal,de akkor is kétszer kell rátenni,mert az első után még megjelenik a csuszka!
Tehát valami olyan kombó kéne,ahol van screenloock,hogy a kijelzőn tudjam kikapcsolni,ne keljen
állandóan nyomni a gombot,és egyszerűen csak ujjal nyitom! De ez még eddíg nem jött össze!
-
magyarl
tag
válasz
Macika66 #4690 üzenetére
Pont ugyan így néz ki nekem is (persze más számokkal
)
A telefon zárolás feltétele a fizetésnek? Mert én nem használok semmiféle jelszót, lenyomatot (de az jó lenne, ha külön csak a fizetéshez lehetne ujjlenyomat kérése).
Lehet még próbálkozom, ha nektek ilyen sok működő eset volt -
ricsi0307
senior tag
-
dywerd
csendes tag
válasz
Macika66 #4632 üzenetére
Gondoltam már erre én is, s miután írtad kedvet kaptam hozzá. Fogtam a simet, beletettem az előző telómba (Huawei P9 Lite), először nem csatlakozott semmilyen hálózathoz majd Orange SK de nem tudtam hívni rajta, aztán eldobta a hálózatot és nehezen de önmagától csatlakozott a Telekom SK hálózatára és hívást is tudtam kezdeményezni. Próbálgattam ezzel a készülékkel újraindítást, sim kivétel-berakás és mindig stabilan a Telekom SK hálózatára csatlakozott (hívni is tudtam).
Újabb próba egy régi Sony Xperia J-vel, pin kód megadás után rögtön Telekom SK-ra csatlakozott, le sem lehetett robbantani róla (am az Xperi J nem tudja a 4G-t, lehet, hogy ezért), újraindítás, mobil rádió kikapcs-bekapcs után is mindig stabilan Telekom SK-ra csatlakozik.
Végül megpróbálltam párom Honor 4C-jét. Pin megadás után rövid keresgélés és Telekom SK-ra csatlakozik.
Visszatettem a OnePlusba és simán csatlakozott a Telekom Sk-ra, hívni is tudtam.
A mai nap folyamán viszont megint meg kellett vele kerestetni... Átjöttem Szlovákiába, csatlakozik Orange Sk-hoz, de nem tudok hívni (van hálózat, de nincs szolgáltatás).
Megoldás: *#*#4636#*#*, a menüben mobil rádió kikapcs, majd beállítások menün belül hálózat választás kézire állítva, telefont újraindítom; restart után pint betyögöm, beállításokban elérhető hálózatokat megkerestetem, kiválasztom a Telekom SK 3G-t, azonnal csatlakozik, visszaállítom automatikus hálózat keresésre, titkos menüben ellenőrzöm, hogy szolgáltatás aktív-e, vagy próbálok egy hívást. Ha minden ok, akkor ok, ha nem, akkor kezdem elölről, amíg nem tudok telefonálni a telefonnal ...
A roaming szolgáltatás engedélyezve van a simen
Azt hiszem be kell mennem a Telenorhoz... biztos mondanak valami okosat a "kínai mobilok"-ról...@ Cifu:
Még nem tudtam eljutni hozzájuk, ma is meg holnap is túlórázok. Először szeretném kizárni a telefon hibát és csak utánna hozzájuk menni, mert a sim nincs fél éves, és csere pont egy másik teló (LG G3 - sim kártya olvasó megadta magát; gyakori hiba a G3-asoknál) miatt kellett. De mihelyst tudok megyek hozzájuk, mert ez így nem állapot.. -
dywerd
csendes tag
válasz
Macika66 #4630 üzenetére
A helyzet az, hogy az egyetlen szolgáltató amelyiknél tudok hívni és hívást kezdeményezni az a Telekom SK. Az Orange-ra csatlakozik a legkönnyebben, de ott nem tudok hívni. Láthatod a képeken, hogy ha Orange SK a hálózat akkor hangszolgáltatás csak segélyhívás, hanghálózat típusa pedig unknown...
Próbáltam azt is, hogy állítgattam a 3G-2G-t, de nem jártam sikerrel.Tehát szerinted sem a telóval van gond, ugye? Szolgáltatói oldalon lehet valami gubanc? Netán sim?
-
dywerd
csendes tag
válasz
Macika66 #4622 üzenetére
A helyzet az, hogy A3003 -as. Erre figyeltem rendeléskor. A beállításokban is ezt mutatja. Ha ez lenne a gond akkor itthoni (Telenor) hálózathoz sem kapcsolódana, de idehaza mindig csatlakozik. Tudok hívást kezdeményezni, van mobilnet, jönnek-mennek az sms-ek, engem is tudnak hívni. Ez a probléma csak roamingkor jelentkezik. Érdekes, hogy önmagától csatlakozik, de nincs hangszolgáltatás. Ha kikapcsolom a mobilrádiót, majd vissza, akkor nagyon sokára, de talál jelet, csatlakozik, és van is hálózat, jön az sms, hogy elmulasztott hívásom volt, meg a napi rendszerességgel érkező számlaegyenleg sms is ekkor jön meg. Aztán tartja is a jelet, többé-kevésbé stabilan (az akksi üzemidőnél lehet látni, hogy a mobil kapcsolat folyamatosan zöld sávot jelez, roamingkor átvált pirosra majd, ha sikerül csatlakozni, akkor ismét zöld, de van hogy sárgás, mikor gyengébb a vétel). Ha laptop mellett leszek töltök föl képet, hogy pontosan mire gondolok, csinálltam screenshotokat.
Ami még számomra érdekes, hogy csak a Telekom SK hálózaton tudom használni, Szlovákiában vagyok, viszont önmagától az Orange hálózatára csatlakozik. A régebbi telefonjaim is a Telekom SK-t szerették jobban, de az Orange-on is tudtam hívást kezdeményezni.
Szóval lényegében csak a roaming-al van gond.
Lehet hogy a hálózat a ludas? Vagy a sim kártyám? De akkor a P9 Lite (előző teló) miért talált mindjárt vételt? Mondjuk az a teló állandóan a Telekom SK-ra csatlakozott... -
Ed_007
aktív tag
válasz
Macika66 #4599 üzenetére
Nem kapcsoltam át, mert nem jelent meg semmi...
Újraindítottam a telefont (eddig nem tettem - hiszen a számítógépre telepítettem...), és most már a géphez csatlakozáskor megjelent a választópanel, át tudtam kapcsolni fájlátvitelre...
Köszönöm a tippet!
Egyébként miért nem jelenik meg a válsztó ablak, ha a számítógépre nincs telepítve a driver (miért kell egyáltalán driver ehhez - hiszen kutyaközönséges USB meghajtónak látszik a készülék - felteszem), illetve miért a telefont kell újraindítani, ha a gépre telepítek illesztőprogramot? -
macii97
senior tag
válasz
Macika66 #4583 üzenetére
Ha a kezemben lévő galaxy tab S-t elforgatom fejjel lefele, ugyanúgy előjön a jelly effekt
. Az OP5-ben UGYANAZ a panel van, mint a 3T-ben, csak helyhiány miatt meg kellett fordítani. A oneplus ezt úgy oldotta meg, hogy a display controllerben alapból mindent szoftveresen 180 fokkal elforgat. Szóval ez valóban nem gyártási hiba, egyszerű szerencsétlenség, spórolni akartak a panelen, ez lett a vége.
-
gabee jr
tag
válasz
Macika66 #4520 üzenetére
Kösz Macika.
Nincs túl nagy igényem a 4G-re, de azért el bírtam volna viselni. Tehát tudok nélküle élni, főleg mert havi 500Mb és 1 Gb között forgalmazok adatot az még HSPAP hálózaton is könnyen lecsorog.
Nem vagyok lakatos brendon nem csinálok live-ot mobilnetről, zenét is egy ütött-kopott Creative média lejátszóról hallgatok, ha van kedvem. -
g0dl
addikt
válasz
Macika66 #4470 üzenetére
Azért ez több, mint elég.
A GPS Test nevű alkalmazás mutatja, hogy mennyi, és milyen holdakat lát.
Azért 3T sem olyan rossz, most nekem ( igaz nem városban magas épületek közt) 6 másodpercen belül volt 3d fix 14 műholddal.
Én úgy tudom a pontosság lesz majdnem egy nagyságrenddel jobb a galileoval. -
válasz
Macika66 #4470 üzenetére
Ez aligha önmagában a Galileo rendszernek köszönhető, hiszen mindössze 13 műhold kering aktív státuszban jelenleg, a teljes rendszerhez pedig 24 kellene, kétlem, hogy egyszerre 2-3, nagyon esetleg 4 Galileo műholdnál többre láthatsz jelenleg.
Szóval élek a gyanúval, hogy ha tényleg jobban / gyorsabban reagál a 5-ös, akkor vagy jobb a Snapi 835 GNSS modulja, mint a Snapi 821-esé (pl. egyszerre több műhold adatait használja fel), vagy jobban kivitelezett a Oneplus 5 GNSS-re használt antennája, mint a Oneplus 3T-é.
-
Macika66
őstag
-
gombasm
aktív tag
válasz
Macika66 #4245 üzenetére
Csatlakozom: a DASH töltés közben az enyém sem melegszik, semennyire, még csak nem is langyos. (A töltő az igen, enyhén.) Szerintem a töltés közben (haszálat nélkül) melegedő készülékeknél valami nem kóser. Ritkán használtam töltés közben az enyémet (éjjel töltöm), de akkor sem volt számottevő a melegedése.
/Ami igazán forró, az a Qualcomm féle Quickcharge gyorstöltés: van egy LeEco X829 -em is, na annak tűzforró a hátulja gyorstöltés közben - le is álltam azzal a módszerrel, mert nyilván nem tesz jót az akkunak, ha (igaz csak rövid ideig, de) 60 fokos. Azt szoftveresen ki-be lehet kapcsolgatni menüből./
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Macika66 #4246 üzenetére
Értelmezd egyben az egészet. A dash charge nem hűvösebb töltés a simához képest, csak a konkurencia megoldásainál melegszik kevésbé. Tehát a dash charge lényege nem az, hogy hűvösebb, csak annyi, hogy gyorsabb.
"Amúgy a DASH Charge nem nagyobb áramerősséggel tölt, épp ebben van a zsenialitása.
Hanem cellánként, ún. párhuzamos töltéssel."Igen, és akkor a töltés honnan lesz? Ott születik?
Akármilyen megoldást is használnak, a gyorsabb töltéshez nagyobb áramerősség kell.
Hogy utána ezen mit optimalizálnak és hogyan, hogy a legkisebb legyen a hővé alakuló veszteség és azt a hőt milyen jól vezetik el, az már egy másik dolog.Egyébként:
"Dash Charge produces a larger electric current"
forrás: https://oneplus.net/hu/3t/dashcharge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest