- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stegonstage
újonc
Sajnos nem jött össze, valami hibát ír ki. Annyira azért nem zavaró csak újraindításnál látszik.
És akkor jöjjön egy kis beszámoló az új rendszerről amire egy év stock rom után váltottam. A legújabb Resurrection romot raktam fel, ezzel régebben is jó tapasztalataim voltak. Az első ami nagyon szembetűnő az a sebesség. A gyári se volt lassú de ez egyenesen szárnyal, minden sokkal gyorsabban tölt be folyékonyabb az egész rendszer. A sok testreszabási lehetőség ugye adott ez megint csak sokkal jobb mint a gyári, teljesen személyre tudod szabni a legapróbb dolgokat is. Eltűnt pl. az a bosszantó bug, hogy a spotify-t chromecastra kirakva előbb-utóbb kilőtte a rendszer a háttérből vagy a hangerő szabályzás nem ment 5-10 percel indulás után. Itt ez teljesen megszűnt. A kernel még a romhoz való, meglátjuk milyen SOT-ot produkál, ha nem tetszik lehet azzal is kisérletezek kicsit. Összegezve bőven megérte a pepecselést, lett egy mindentéren frissebb, szebb, gyorsabb rendszerem.
-
stegonstage
újonc
válasz
stegonstage #6039 üzenetére
Na sikerült megoldani a dolgot, kapott egy full wipot recoveryből is, most már faszán be is bootol. Egy kérdésem még lenne. Indulásnál feldobja a DM-verity error-t viszont csak a sárga link van semmi piros szöveg. Ebben az esetben akkor bátran használhatom a rendszert ugye? Mehet az ujjlenyomatolvasó meg minden? Továbbá nem lehet ezt az üzenetet valahogy eltüntetni?
Cifu: Lehet összekevertem valamivel de recovery módban is kérte majd az első bootnál is és bármit írtam be nem tetszett neki annak ellenére, hogy a mókolás elött kapott egy tiszta rendszert titkosítás nélkül. Szerencsére sikerült megoldani de az biztos, hogy többet nem rakom rá
-
stegonstage
újonc
A segítségetekre lenne szükségem. Custom romra adtam a fejem, minden fasza volt eddig de bootoláskor kéri a titkosítás jelszavát. Ezzel nem lenne semmi gond de nem fogadja el azt amivel eddig beléptem. Próbálkoztam régebbivel is de azt se veszi be a gyomra. Van valami ötlet, hogy ezzel mit lehet kezdeni? Mielött neki kezdtem kapott egy full wipot majd újra beléptem a google fiókommal, akkor utána nem is kért bootoláskor jelszót, most jól megszopat
-
stegonstage
újonc
Hát nekem ma 15% akksi 2óra 10perc SOT. Ez minden csak nem kielégítő
Van aki egyébként váltani fog 6-ra? Én elgyengültem egy kicsit, azt rebesgetik idén nem lesz "T" váltotat így kicsit jobb supportot kapna szoftveresen, ugyan akkor jövőre meg valószínűleg már lesz notch mentes széltől szélig kijelző. Úgy érzem most a 6 olyan mint annak idején a 3T volt.
-
stegonstage
újonc
Az említett frissítés nálam nagyon lefaragta a SOT-ot. Másnál mi a helyzet?
-
stegonstage
újonc
Az új frissítés magával hozta a kamera frissítést is, bekerült az egygombos zoom, mondjuk tele lencse hiányában nem értem minek, illetve a kamera beállítások olyan UI-t kapott ami sehol nincs a rendszerben
Screenshot1 Screenshot2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest