- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
twollah1976 #6697 üzenetére
Nem voltam biztos, mi ez a dickfie, meggugliztam, most mar biztos vagyok benne. Erre barmilyen kamera jo, megha szemcses kepet is csinal.
-
HSM
félisten
válasz
twollah1976 #6694 üzenetére
Nekem a kamera szoftver volt kb. a legnagyobb visszalépés a Mi Mix 2s-re váltáskor. Az 1+3 kamerája és szoftvere szerintem nagyon jó volt, ezzel meg egy mezei RAW fotót nem tudok a gyári alkalmazástól kérni.
A mértéktelen kikapcsolhatatlan utófeldolgozásról nem is beszélve.
-
golya85
csendes tag
válasz
twollah1976 #6694 üzenetére
Simán jók, már amennyire én értek a fényképezéshez.
-
golya85
csendes tag
válasz
twollah1976 #6691 üzenetére
Szia!
Majd írhatnál egy beszámolót pár nap után a tapasztalataidról (esetleg privátban). Xiaomi/Redmi felé nézelődök én is, Note 8 Pro, vagy talán Mi 9T (Pro?). Az új OnePlus mobilok sajnos már nem az én pénztárcámhoz készültek. Pedig ez a 3T nagyon megérte az árát. -
g0dl
addikt
válasz
twollah1976 #6673 üzenetére
Digi Volte ügyben van változás?
-
parkr
őstag
válasz
twollah1976 #6603 üzenetére
megjött a megmondóember.
-
parkr
őstag
válasz
twollah1976 #6599 üzenetére
nyilván. ezért szopnak a normális kijeézővel rendelkezők is..
-
-igu-
veterán
válasz
twollah1976 #6459 üzenetére
a hozzászólásodat kicsit erőltetettnek érzem jelen esetben, főleg, hogy a fórumszabályzat nem tiltja az ingyenes felajánlásokat
-
laskr99
addikt
válasz
twollah1976 #6459 üzenetére
Az ingyenes felajánlás az teljesen engedélyezett mivel semmit nem kérek cserébe érte.
-
golya85
csendes tag
válasz
twollah1976 #6420 üzenetére
Ha jól tudom az OTG-t be kell kapcslni hozzá.
-
snyper990
őstag
válasz
twollah1976 #6407 üzenetére
Várhatóan még idén kijön.
Én részemről szívesebben várok, minthogy egy bugos, félkész rendszert kapjak. Majd kiadják, ha kész lesz. Amúgy is kb. a világ legjobban támogatott telefonja, ha csak az Oreo-t kaptuk volna meg, akkor sem lehetne okunk panaszra... -
ricsi0307
senior tag
válasz
twollah1976 #6388 üzenetére
Aláírom, hogy nem olcsó, de nézd meg a konkurens kínai gyártók árait. Xiaomi MI8 itthonról a hivatalos oldalró 145000Ft 1 év garival Meizu 16th 135000Ft szintén egy év garival Oppo-t itthon nem lehet kapni, a Honor meg nálam nem játszik a saját chipset miatt. Mindenki döntse el megéri-e a plusz költség azokat a dolgokat amiket felsoroltam. A gariba belenyúltunk páran én mondjuk csak egy hetet vártam de nem láttam még egy olyan céget ahol írsz a supportnak majd viszik hozzák a telefont úgy, hogy mindent kicserélnek rajta amit kértél kötekedés meg kifogások keresése nélkül. Tokot sufni gsmben valóban nem lehet kapni bár őszinte leszek soha nem is akartam ott megvenni a 200ft-os ebayest 2000-ért. Ha élsz a voucherrel rendeléskor máris bezsákolhatsz egy gyárit ingyen amit azonnal rá is tudsz tenni innentől kezdve tudsz várni akár egy hónapot is anélkül, hogy baja eshetne a telefonnak. Ha meg tetszik és rámhallgatsz akkor veszel egy Rhinoshieldet abban kishíján mindent túlél a telefon és ezt a saját tapsztalataimból mondom sokat szórakoztam vele
Szerintem összességében azért még tud annyival többet nyújtani a cég amennyivel drágábbak, de van nála olcsóbb közel ilyen jó telefon ez is igaz.
-
PistiSan
addikt
válasz
twollah1976 #6381 üzenetére
A Jack csatlakozót én is nagyon hiányolom, meg az ár növekedése sem tetszik, lehet én is egy android one készüléke fogok váltani majd egyszer, egyelőre még mindig tökéletesen kiszolgál az op3.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
twollah1976 #6350 üzenetére
Én is így voltam vele, pár hónapja ide is irtam hogy a custom romokban mindig volt valami kritikus hiba ami miatt végül visszatértem a gyárira ez még Oreon volt. Aztán most láttam hogy milyen brutál szinten megy a Pie fejlesztése és kipróbáltam egy hónapja őket, akkor még azért bőven béta állapotban volt mindegyik voltak velül bajok. Egy hete felraktam a legújabb Havoc OS-t és teljesen bug mentes plusz rengeteg hasznos apró finomhangolási lehetőséged van. Ami viszont igzán meggyőzött az az üzemidő, lehetett olvasni hogy sokaknak megugrott a SOT Pie alatt hát én is így érzem, készenlétben alig merül ha használod akkor is lassabban mint amúgy. Az utolsó két droid Nougat és Oreo szerintem egy elcseszett rendszer lett, mindenhonnan csak a bajokat lehetett olvasni romlott az üzemidő sok helyen csúszott a frissítés valami hiba mindig volt vele de a pite egyenlőre úgy néz ki végre valódi előrelépés lesz. A ritka frissítéseket meg arra értettem, hogy már 4 készülék van elöttünk a sorban így semmi komoly nem fog már érkezni, még megkapjuk a Pie-t ami tuti nem lesz hibamentes és ehhez a javítások fognak lassan jönni. Ennek ellenére le a kalappal még Google mobilok se kaptak mindig ilyen hosszú supportot.
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
twollah1976 #6357 üzenetére
Pedig azóta volt 5.0.7 (november 1)
-
-igu-
veterán
válasz
twollah1976 #6357 üzenetére
Gondolom, az aktuális.
Aszongya:
oxygen os 5.0.8
kernel 3.18.66-perf+
build A3003_28_181206Dátum alapján mikulás bácsi hozta, csak sok dolga volt mostanában, eddig nem ért rá kiosztani a frissitéseket
-
-igu-
veterán
válasz
twollah1976 #6355 üzenetére
Oxygen OS-ről írt valamit, félálomban rányomtam, mire megébredtem rendesen, már csak reboot kellett.
3T-re, mi másra... -
Sanya
nagyúr
válasz
twollah1976 #6350 üzenetére
Sokkal jobb a mókolt rendszer, mert a pie 9.0 by pistike modoknak akár több éves supportja van és magát frissíti. Ja nem.
-
válasz
twollah1976 #6296 üzenetére
Aham, akkor az értesítő LED is ezért hiányzik a Oneplus 6T-ről?
...ezen logikával csak annyi a gond, hogy akkor miért kell a dedikált kapcsoló a némitás / ne zavarj / csengetés váltására, ha a többi gyártónak ez nem hiányzik? Miért kell képernyő alá rakott ujjlenyomat-olvasó? És a többi, és a többi, és a többi.
Mindent meg lehet magyarázni, de ha nem sajnálják a pénzt a dedikált üzemmódváltásra, meg a többi extra képességre, akkor miért pont a jack vagy az értesítési LED fájt?
Itt egyszerűen lehetett egy meeting, hogy akkor mi kerüljön bele, és mi kerüljön ki a telefonból. A találkozón döntést hoztak, az alapján megtervezték, és a végén gyártásba küldték.
Ezzel nincs semmi gond, így működik minden ipar. A vásárlók meg majd döntenek. Tudom, én csak egy vagyok a pár milliárdból, de especiel (bármennyire is fejet kell hajtsak a Oneplus érdemei előtt szoftvertámogatás és support / garancia és általános szervíz terén) nem tudok örülni annak, amerre a Oneplus tart.
-
válasz
twollah1976 #6281 üzenetére
Mennyire az ordogtol valo dolog USB-C jack atalakitoval zenet hallgatni?
Nem az, csak éppen nem árt tudni, hogy az USB-C -> Jack átalakítókban egy DAC van általában. A fél pálcikás (olcsó, és ez általában a telefonok mellé rakott átalakítókra is igaz) változatokban el lehet képzelni, hogy mennyire igényes lehet a DAC... Kaphatóak drágább USB-C -> jack megoldások (pl. dodocool Audio Splitter), csak hát azok már 10e Ft körül mozognak.
És akkor most jön a millió dolláros kérdés: mi a jó megoldás?
Analóg 3,5mm-es Jack: a telefonban lévő DAC-tól függ a kijövő hangminőség. A késleltetés általában minimális / nem létezik.
USB-C - Jack átalakító: Az átalakítóban lévő DAC-tól függ a hangminőség, a késleltetés nagyon minimális általában.
USB-C füles / fejhallgató: A DAC átalakító a füles / fejes része, a késleltetés minimális.
Bluetooth / AptX: A DAC átalakító a füles / fejes része, de a BT késleltetése alaphangon 80-120ms, AptX esetében akár 200ms (0,2 másodperc) is lehet. Viszont a telefon és a füles / fejes között nincs kábel...
Választani neked kell. Én maradok egyenlőre az analóg jacknél, van megfelelő minőségű fülhallgatóm. Autóban egy ideig használtam BT fülest, sokkal kényelmesebb volt, és zenehallgatásra a hangminősége is elment... csak elhagytam, és végül is folyton szenvedni azzal, hogy na, töltsem fel, ne hagyjam otthon... Szóval maradtam a hagyományos megoldásnál.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
twollah1976 #5292 üzenetére
Mi köze lenne a Novanak a Chromhoz? Két külön alkalmazás, az egyik egy böngésző a másik meg egy launcher.
-
g0dl
addikt
válasz
twollah1976 #5289 üzenetére
Megjelenés és működés/Értesítési sáv megjelenítése
-
macii97
senior tag
válasz
twollah1976 #5285 üzenetére
Én örülnék neki ha lenne!
-
Heroldg18
tag
válasz
twollah1976 #5238 üzenetére
Én a Cerberus nevű appot használom, évente kell valamennyit fizetni érte. De hatásosan működik. Csak a telefon újraindításnál kell újra bekapcsolni a programot.
-
Starz561
tag
válasz
Csak a telefon feloldása után lehet fizetni. Úgy mond azzal azonosítod hogy te használod a telefont.
-
Huroq
senior tag
válasz
Attól, hogy bekapcsolja az NFC -t, miért tudna vele egyáltalán fizetni?
A képernyő feloldása után lehet max, vagy ha tudja a Simple jelszavadat. -
adamfriday
senior tag
válasz
twollah1976 #5216 üzenetére
Beállítások/Alkalmazások/Camera/Tárhely/Adatok törlése
-
laskr99
addikt
válasz
twollah1976 #5177 üzenetére
Nem találtam rá opciót szóval nem is használtam eddig. Kb azt hittem majd nem stock rendszer.
-
laskr99
addikt
válasz
twollah1976 #5169 üzenetére
Nekem tetszett,letisztult volt és semmi reklám vagy bonyolultság. Kár,hogy kivették.
-
svarc86
csendes tag
válasz
twollah1976 #5163 üzenetére
Masabbak picit az ikonok egy ket helyen. Az ora, stopper, idozito is masabb lett.
Igazabol akkuidore leszek nagyon kivancsi... -
g0dl
addikt
válasz
twollah1976 #5163 üzenetére
És a "kézikönyv"?
-
M3oH
addikt
válasz
twollah1976 #5161 üzenetére
Szintén
-
válasz
twollah1976 #5131 üzenetére
Amúgy mondták már, hogy problémás vagy?
Nem, viszont te meg kötekedsz és trollkodsz...
-
crixtm
tag
válasz
twollah1976 #5091 üzenetére
Veled tuti, hogy talalkoztam valami mud-ozas kozben. Mar nem emlekszem
-
laskr99
addikt
válasz
twollah1976 #5091 üzenetére
Az egész házban vannak. Mind a szomszéd mind mi írtatjuk 4 havonta 2*15 ezerért. A közös képviselet szarik rá és 1 év alatt 100k+ amit elköltöttünk rá.
-
laskr99
addikt
válasz
twollah1976 #5089 üzenetére
Szomszédnál leraktam az asztalra, nála sok az ágyi poloska(közös képviselet szarik rá és kérésre se írtatta ki). Bemászott valahogy és nem vettem észre(kb 2 tollhegy nagydágú,tele vérrel kb mint egy kullancs). Ahogy bedugtam gondolom szétnyomtam és mikor kihúztam , néztem mi ez és szag alapján vér(lehet menstruált a teló
) majd azt ézékelte,hogy be van dugva a jack. Hazaértem és fülpiszkával megdörzsöltem,de alig volt rajta. 2 újraindítás után jack be és megint rosszul érzékelte, de 15 perc után hibátlan lett. Remélem ezzel a gari nem ugrik tekintettel,hogy a jack körül gumi van.
-
laskr99
addikt
válasz
twollah1976 #5087 üzenetére
Nem,de már 100%-os. Rendes hang,rendesen érzékel meg minden.
-
Macika66
őstag
válasz
twollah1976 #5066 üzenetére
Nem úgy tűnik, hogy megértetted, mit írtam. Szerencsére másnak átjött.
Azért cseréltem le a 3-ast 3 T-re, mert
1. már majdnem 1 éves volt a 3-asom. (nálam ennyit szokott kibírni egy telefon, aztán kell az újdonság).
2. mert kezdettől fogva nem tetszett az ezüst szín.
3. mert kellett a 128 GB-os tárhely.
4. mert azt rebesgették elég sok helyen, hogy az 5-ös az QHD kijelzős lesz, azt meg köszönöm, nem kérem.
5. és nem utolsó sorban, mert a nagyobbik fiam nagyon szerette volna elkunyizni a 3-ast, azóta is nagyon boldog vele (egy 2 hónapos S7-et cserélt le a OP3-asra, boldogan, azóta is). -
PistiSan
addikt
válasz
twollah1976 #5066 üzenetére
Szerintem csak arra akarta felhívni a figyelmet, hogy nem sok különbség van a két modell között.
Mindenféle fikázás nélkül. -
snyper990
őstag
válasz
twollah1976 #5015 üzenetére
Tegnap lementettem minden fontos adatomat, aztán feltoltam sideloaddal a full 4.1.7-es zipet, factory reset+data wipe (elég sok szemét összegyűlt a kezdeti app-próbálgatások során), majd beállítgatás után fullra feltöltöttem. Elment vele pár óra, de határozottan jobban viselkedik. Nem melegszik, és az Android system visszament a fogyasztási lista aljára 1%-kal az 5-6 helyett. Most 80%-on áll a töltöttség, eddig 15 óra készenlét, 1 óra 10 perc sot. Nem tudom, mi lehetett vele, de úgy néz ki, megjavult (kopp kopp kopp)...
-
snyper990
őstag
válasz
twollah1976 #4989 üzenetére
Anyukám Xiaomi Redmi 4X-én is 2.5D üveg van, mégis kaptam rá olyan edzett üveget, ami kiér a kijelző széléig. Mondjuk egy pici légrés van a széleken, de azt inkább elnézném, mint ezt... (a lifegés azért erős túlzás)
Ráadásul ez fólia, nem üveg... igazán lehetett volna egy pár mm-el szélesebb -
laskr99
addikt
válasz
twollah1976 #4979 üzenetére
-
kcs73
aktív tag
válasz
twollah1976 #4734 üzenetére
Köszönöm,kimerítő válaszod! Mindenképp kipróbálom!
-
Macika66
őstag
válasz
Ehhh, a szűz lányoknál lemorzsolódtam....
-
zhata
senior tag
válasz
-
laskr99
addikt
válasz
twollah1976 #4729 üzenetére
Vakut hogy lehet beállítani? Nem találtam. Nekem a 3-4 mp-es vagy akár az 1 mp-es képeknél rögtönzött álvánnyal is kettős kép lesz. Mintha az élek,alakok duplázódnának.
-
macii97
senior tag
válasz
twollah1976 #4395 üzenetére
Made my day
-
viger
tag
válasz
twollah1976 #4319 üzenetére
Ez már elég régóta benne van, csak eddig külön elő kellett keresni.
Szerintem hasznos!
Nem engedi ki mobilneten az alkalmazásokat, csak ha engedélyezed neki.
Nekem pl. Gmail és Messenger Lite van csak aktiválva. A többi elég ha akkor frissit, mikor feloldom a telefont. -
válasz
twollah1976 #4298 üzenetére
A 'push notifications' (magyarítva "Leküldéses értesítések" néven találtam rá) volt az, ahol többen problémát jeleztek. Állítólag emiatt jött a 4.1.6.
-
lazajnd
tag
válasz
twollah1976 #4264 üzenetére
Az is valami
A másolásra visszatérve: szerintem egy szép kerek GAGYI bélyeg amikor egy termék másol egy másikat (ilyen egyértelmű tekintetben mint a külső). A Oneplus tud tervezni ahogy láttuk (szerintem a 3/3T marha jól néz ki), akkor miért kell ezt csinálni?
Szerintem senki nem fog azért ilyen telefont venni mert hasonlít egy iPhone-ra. -
Macika66
őstag
válasz
twollah1976 #4238 üzenetére
Fölösleges. Na meg nem is megy.
Ott van a Magisk, minden idők legjobb és legprofibb rootoló programja, aminél ráadásul a roottal nem működő programok elől el is lehet rejteni a root tényét, futnak utána is.
Akkor minek kínlódni a Kingo-val?
-
adika4444
addikt
válasz
twollah1976 #4238 üzenetére
Ha KingRoot-hoz van ennek köze, akkor inkább ne.
Használom egy LG-n mert nincs más megoldás, gyötrelmes. Van Nexus 7 tabom SuperSU-val, ég és föld a különbség. Úgyhogy maradj az összefoglalóban is említett root módszernél... -
vasii
senior tag
válasz
twollah1976 #3821 üzenetére
Ugyanott ahol a wifi hotspot beallitas van, van USB megosztas is.
-
válasz
twollah1976 #3821 üzenetére
Tethering & portable hotspot
Még mindig érdekesebbek ezek az off témák, mint a: milyen fóliát/tokot vegyek, lesz még fekete/128-as, mennyivel lesz olcsóbb ha megjelenik az 5
-
lazajnd
tag
válasz
twollah1976 #2723 üzenetére
Mint tudjuk, beleivódik a kijelzőbe. Nem tudom van-e kérdés.
A kijelzőt nagy, ismétlem NAGY () késsel gyilkolják. És bírja!!!
-
boros44
tag
válasz
twollah1976 #2620 üzenetére
Nagyon minimális a lekerekítés a kijelző szélein és az egyáltalán nem indokolja ezt a védőfólia méretet. Én speciel örülök, hogy a kijelző picit le van kerekítve, így nincs érdes érzése kézben tartva.
A védőfólia csupán spórolás miatt nem elég nagy. Megoldás annyira egyszerű, hogy nem a legolcsóbb pár száz forintos szart kell megvenni, hanem legalább áldozzatok rá 1500 forintot.Én mostanában rendeltem ebay-ről egy üvegfóliát, amit múlthéten kaptam meg és tökéletesen illeszkedik a kijelzőre, nem túl rövid.
Ezt rendeltem én: [link] -
SzlobiG
félisten
válasz
Ugyanez jött nekem is múltkor, ment a kukába. Nem is lesz olyan üvegből ami az egészét fedi a 2.5D miatt. Nekem a nilkin fóliája viszont bevallt amit fentebb linkeltem.
-
Avicularia
veterán
válasz
Ez nevetséges, mintha teljesen más telefonra gyártották volna
-
g0dl
addikt
válasz
Én is jártam így fóliával, azóta megkérdezem az eladót a pontos méretről.
-
svarc86
csendes tag
válasz
twollah1976 #2602 üzenetére
Ooh...bocsi...
Kerdeztem az eladot...fuggo e, dualsimes lettere.
Persze... o2 fuggo.
Erre most mondom csak kiprobalom mar. Es nem. Kezeli az otthon T-s kartyat.
Akkor gyarilag lenne ...getlen? -
válasz
twollah1976 #2419 üzenetére
Figyelembe véve, hogy az adott app több, mint két éve nem frissült, a fejlesztőjének ez az egyetlen Google Play áruházas terméke, illetve ki tudja milyen okból szüksége van a GPS bekapcsolására és internet-kapcsolatra, meg jogosultságot kap az app cache törlésére, de mást nem tudunk róla, én nem bízom benne.
Személy szerint az, hogy nálam egy sima reboot megoldotta a beragadt Google szolgáltatásokat, azt mondatja vele, hogy lehet egy sima placebo effekt mögött csak annyit csinál, hogy törli az adott google alkalmazások app chache-ét és újraindítja a telefont, így szabadulva meg a beragadt alkalmazástól.
Ha több embernek van vele pozitív tapasztalata, meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről, de addig inkább megvárom például heidrich esetében mi lesz a megoldás.
-
SzlobiG
félisten
válasz
twollah1976 #2338 üzenetére
Szebbek is a képek, vagy csak több funkciót kínálnak ezek a progik?
-
patoga
tag
válasz
twollah1976 #2338 üzenetére
Egész jó ez a bacon.....
Azt be lehet valahol állítani,hogy ha 2szer nyomok a bekapcsoló gombra ez induljon? -
ata007
tag
válasz
twollah1976 #2333 üzenetére
Koszi! Open Camerat probaltam, valamiert nem jott be. A tobbit ki fogom probalni!
-
válasz
twollah1976 #2333 üzenetére
a Google camera sajnos parsing problemet emleget
-
SzlobiG
félisten
válasz
twollah1976 #2311 üzenetére
S6 vagy egyéb másik eszköz után nem ezt mondanád nekem egyértelműen csalódás, de tudom itt meg mondták többen is hogy ne várjon senki sokat a kamerától ez egyfajta kompromisszum.
Kano: Így van ahol már kevesebb a fény ott nagyon gyatra sajna.
-
bads1
aktív tag
válasz
twollah1976 #2282 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a polcot nem kell hozzá Nova.
-
Viper26
nagyúr
válasz
twollah1976 #2286 üzenetére
Szintén.
-
Madwe
nagyúr
válasz
twollah1976 #2282 üzenetére
Év végén 100 huf vagy mennyi volt
-
válasz
twollah1976 #2258 üzenetére
És tényleg van!
Mondjuk én is az időképet használom inkább.
-
Viper26
nagyúr
válasz
twollah1976 #2222 üzenetére
Ezt most minek?
Utálkozás helyett inkább segíteni kellene egymást...felénk legalábbis így szokás.
-
Sanya
nagyúr
válasz
twollah1976 #2149 üzenetére
kapcsold ki a novát, gyárin működik. de semmi értelme
-
csipuka
senior tag
válasz
twollah1976 #2149 üzenetére
Probald ujra, nekem is ezek vannak es megy.
Illetve hagyd a fenebe, nem sok ertelme van -
patoga
tag
válasz
twollah1976 #2143 üzenetére
Várj 8-10 másodpercet, majd engedd el a fogaskerék ikont.
-
válasz
twollah1976 #2146 üzenetére
a statusbart nem a launcher intézni.
-
Sanya
nagyúr
válasz
nekem előjött
-
válasz
-
AlrightSir
tag
válasz
twollah1976 #2118 üzenetére
Nem tapasztaltatok olyat, hogy a 3T alternálja a hangokat? A Pocketnow-os teszt és pár ember a oneplus.net-en is megjegyezte, hogy a szoftver belenyúl a hangzásba.
-
SzlobiG
félisten
válasz
twollah1976 #2113 üzenetére
Jah majd vmivel lövök róla.
(#2119) PoLizei Igen pont ez tetszik nekem is, meg már nálam az S6-nál bizonyított ezért is gondoltam rá, hogy itt is beválik.
-
francia63
csendes tag
válasz
twollah1976 #2090 üzenetére
4.0.3.
-
Sanya
nagyúr
válasz
twollah1976 #2081 üzenetére
viber van? viber, beállítások, alktalános beállítások, alvó wifi kezelése: a rendszerbeállítások használata kapcsoló megvan?
-
francia63
csendes tag
válasz
twollah1976 #2081 üzenetére
Koszi,de nagy melo minden vackom menteni,ujra ra kni,mindezt meg hetekig roaming netet hasznalva.
-
magyarl
tag
válasz
twollah1976 #2044 üzenetére
Ezt is csekkoltam, ugyan az a fényerő, mint a gyári app.
Ellenőrizheted magad is: gyári fotó appban ha vakuval fotózol, elsőnek a csökkentett fényerővel keresi a fókuszt, majd bumm, teljes fényerővel villant a képhez.Logikus hogy védelmi okokból van lekorlátozva, de érdekes, hogy más telefonoknál még nem tapasztaltam ilyet, és szerintem az sem gyakori, hogy a zseblámpa miatt égett volna ki a LED.
Nice to have feature lenne, ha legalább manuálisan lenne lehetőségünk ezt felülbírálni.
-
Starz561
tag
válasz
twollah1976 #2021 üzenetére
10/10
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
twollah1976 #1989 üzenetére
Szerintem ott nem fogja, de az miért fontos?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
twollah1976 #1986 üzenetére
Az alsó ott, ahol írtad. A hátsó a kamera felett, a szürke szigetelő sávok találkozásánál.
Tarokk79: Doze mód kikapcsolást próbáltad? Developer settingsben van.
twollah1976: Settings/Recording/Source
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
twollah1976 #1984 üzenetére
Annyi biztos, hogy a 4G/3G között nem lesz különbség telefonálás tekintetében, mert itthon nincs VoLTE, híváskor visszavált 3G-re.
Gyanús, hogy a két kezedben nem egyformán viselkedik. Nem fogod be véletlenül valamelyik mikrofont? A mikrofonokat le tudod tesztelni mondjuk Parrot alkalmazással, abban kiválasztható, hogy az alsót vagy a felsőt használja-e.
Egyébként nálam nincs gond a telefonálással, legalábbis nem panaszkodtak rá.
-
Viper26
nagyúr
válasz
twollah1976 #1958 üzenetére
Mondjuk ha valaki nem tartja tisztán a telefonját, akkor persze.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
twollah1976 #1948 üzenetére
Elsősorban szélességében hiányzik pár miniméter, ami amiatt zavaró, mert megtörik a fény ott és jól látszik, hogy ez nem ér végig. Már bánom, hogy a gyári műanyagot levettem, de az meg karcos volt, azért szerettem volna üveget.
Most igazából azt szeretnék, hogy legyen egy olyan takaró fóliám, ami, ha lehet nem karcolódik, de ami a legfontosabb, hogy végig lefedje a képernyőt. -
válasz
twollah1976 #1938 üzenetére
Megvan a Cyanogen Mod (CM)? Na ez kvázi annak a folyománya, miután a CM tavaly bedőlt. A CM egy custom-made fork az Android alapján, és olyan dolgokba engedett belenyúlni, amibe a gyári Androidok nem (root, témák, CPU freki állítás, stb.). Összességében egy főzött ROM volt, de az átlagnál stabilabb és összeszedett háttérrel (ami persze nem jelenti azt, hogy nem voltak benne bugok, de azért általában használható volt). A CM annyira népszerű lett, hogy elkezdett egyre több és több telefonra megjelenni hivatalosan vagy félhivatalosan. Ez volt az a pont, amikor az addig alapvetően a felhasználói bázisra épülő fejlesztők (community-based developers) fejlesztésből tovább lépve az eredeti fejlesztő, Steve Kondik úgy gondolta, hogy piacra lép a CM-el, céget alapít köré és megpróbál pénzt csinálni úgy, hogy eladja a CM támogatást a telefongyártóknak.
Ez a Oneplus felhasználókat amúgy is érinti, anno a Oneplus és a Cyanogen megállapodott, hogy a CM szállítja a Oneplus telefonok operációs rendszerét, ami egy speciális, a telefonra optimalizált CM változat lesz. Kvázi ezzel léptek elő a hírekben, hogy olcsón fognak csúcs telefont csinálni, amin a CM fog futni (ie.: a fejlesztés / szoftverfrissítés feladatát a CM veszi át). Csakhogy ahogy a Oneplus One megjelent Indiában, élből be is tiltották, mivel Indiában a Micromax nevű cég kizárólagos felhasználási szerződést kötött a Cyanogen-el, és így csak a Micromax telefonjait lehet CM-el a fedélzeten eladni az országban.
A Oneplus osztott-szorzott, és úgy döntött, hogy csinál saját oprendszert, és a CM-től megválik, ez az OxygenOS (OOS) születésének körülménye. A szétválást persze a két cég két külön szemszögből nézte, a Cyanogen szemszögéből a Oneplus arra építette a Oneplus One marketing hadjáratát, hogy a jól ismert CM OS-el reklámozta magát, miközben maga a Oneplus márka ismeretlen, friss hajtás volt. Tehát valójában szerintük a Oneplus csak arra használta fel a Cyanogen-t, hogy annak a ismertségével adja el a telefonjait.
A Oneplus szemszögéből nézve eme ismertség kihasználását nem cáfolják, ám azt is megjegyzik, hogy gyakorlatilag a Oneplus One nem tudott elstartolni a hatalmas Indiai piacon, mert a Cyanogen szemérmesen elhallgatta, hogy már eladta az országban a kizárólagos felhasználási jogot.Az esetből a jelek szerint a Oneplus jött ki jobban - a Oneplus telefonok egyre ismertebbek és jól fogynak, míg a Cyanogen leépítéseket kényszerű bejelenteni és a fejlesztések nem haladnak olyan ütemben, ahogy azt korábban ígérték...
2016-ban aztán annyira rosszul ment a CM szekere, hogy Kondik úgy döntött, bedobja a törülközőt (nézőpont kérdése, egyesek szerint gyakorlatilag kényszerítették a távozásra). A Cyanogen Mod megszünt, és az első forkja a Lineage OS, ami a régi, klasszikus CM hagyományokat szeretné tovább vinni.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
twollah1976 #1938 üzenetére
+ jobban testre lehet szabni, keveset fogyaszt
- instabil, bugos, kamera gyenge -
metal01
őstag
válasz
twollah1976 #1926 üzenetére
Amúgy nehéz dolog ez a tokválasztás. Valamit szeretnék még a Spigen mellé. De nem igazán tudom, hogy mit. A gyári bőrtok tetszik még, de brutál drága, valamint nincsenek tőle elragadtatva akik használják. A sima gyári tokokkal meg az a bajom, hogy semmit nem védenek, inkább csak dísz. :/
-
metal01
őstag
válasz
twollah1976 #1924 üzenetére
Nekem bevált. Nexus 5-ön is ilyenem volt. Mondjuk tényleg nem olcsó...
-
metal01
őstag
válasz
twollah1976 #1920 üzenetére
A Neo Hybrid teljesen jó. Azt csak ajánlani tudom.
-
Starz561
tag
válasz
twollah1976 #1920 üzenetére
Oh, kár érte. Köszi az infót. Jelenleg az S5-n spigen tough armor tokot használok és igaz hogy bumszli lesz tőle, de ennek köszönhetően kb még mindíg mint az új, ezért gondoltam arra hogy valami ehhez hasonlót vennék. De akkor lehet hogy ezzel a ringkie-vel jobban jártam.
-
válasz
twollah1976 #1912 üzenetére
Jogos rakok fel ha haza értünk rakok fel csak telefonról és tokrol együtt g2 vel tudok képet készíteni lehet kicsit rosszak lesznek . Meg nekem van alap gyári üvegem is amit még nem raktam fel sztem így tökéletes lesz a kettő komboja . Ami infót adtál akus tokrol utána néztem egy tavaly nyári Twitter beszélgetes a legfrissebb
-
Pista86
csendes tag
válasz
twollah1976 #1857 üzenetére
Az állítgatással csak annyi lehet a probléma, hogy mindig Waze-zel megyek, a lassulás nem tesz be neki?
-
válasz
twollah1976 #1834 üzenetére
Továbbra is régiónkénti a frissítés, tehát vagy Opera VPN -> Németország (vagy Kanada) és úgy frissítesz, vagy még vársz kb. 1 hetet, és remélhetőleg akkor már a magyar régió is megkapja a frissítést.
-
g0dl
addikt
válasz
twollah1976 #1825 üzenetére
Linket tudnál adni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest