Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bdavid94
tag
válasz
metal01
üzenetére
Nem tudom mit szenvednek rajta neked ennyit, én ma kaptam készhez majdnem komplett új telefont kaptam alaplap, előlapi kamera, vezetékek, töltő csatlakozó, akku cserém volt, a hibám gyors merülés volt, de igazából még tűrhetőnek mondtam volna viszont az előlapi kamerám beadta a kulcsot így érdemesnek láttam visszaküldeni.
-
-
ricsi0307
senior tag
válasz
metal01
üzenetére
Az enyém múlthét szerdán ért a lengyelekhez, csütörtökön kaptam a mailt, hogy beért a szervízbe azóta pedig néma csend. Akkor ez az oka, hogy nincs alkatrész. Én bízok benne, hogy nagyon hamar megcsinálják mert egy Samsung J3 2016 van addig nálam és lassan földhöz vágom olyan retek. Mondjuk ezt azért közölhették volna, hogy nem tudni mikor jön az akksi így megnövekedhet a szervízben töltött idő.
-
válasz
metal01
üzenetére
Felszólítani őket, hogy akkor kéred vissza a telefonod a gyári aksival.
Aztán Ebayről rendelsz egy aksit, és keresel egy telefonszervízt, ahol bevállalják a cserét.Egyébként az Accubattery Pro szerint az enyém valahol 2941 mAh környékén van most, ami szerintem meglepően jó érték...
-
zhata
senior tag
-
magyarl
tag
-
viger
tag
-
boros44
tag
válasz
metal01
üzenetére
Remélem nem fognak beigazolódni, amiket írtak róla. Elég gagyin néz ki.
Ujjlenyomat-olvasó hátulra kerül? Pont ezért nem szeretem a Nexus/Pixel telefonokat se.
Kerámia ház? Nekem nem jön be, inkább fém.
8GB RAM számomra érthetetlen, mert a OnePlus 3T se használja ki a 6GB RAM-ot.
Ívelt kijelző? Akkor erre se lesz értelmes fólia. -
válasz
metal01
üzenetére
Két nagyobb hibára menet közben sikerült megoldást találni (fizikai gombok bug és instagram swipe bug), és a súlyosságuk miatt leállították a 4.1.0 OTA régióbővítést, és kihozták a 4.1.1-et, amiben ezeket orvosolták. (Tehát hasonló zajlik, mint anno a 4.0.2 és 4.0.3 esetében)
Ami miatt az indiai felhasználók enrage-t kaptak megint, mert hagyományosan ők az utolsók a régió OTA-ban (Indiában előírások vannak, 2016 január elsejétől csak úgy lehet eladni telefont, ha van benne GPS és un. pánikgomb, amit megnyomva a rendőrség azonnal értesítést kap a telefon GPS koordinátáival együtt, ez alapvetően a nők elleni támadások jelentésére szolgál, illetve ezzel együtt elvben visszatartó erejének kellene lennie - viszont emiatt az Indiai update-nek ezt a képességet is tartalmaznia kell), és ők még a 4.1.0-át sem kapták meg...
-
Kocsó
aktív tag
válasz
metal01
üzenetére
Sziasztok!
Ahogy korábban (#2510) Cifu kolléga is írta, nekem sem bug-ol semmi...
Teszteltem én is a Social App-okat de mind mobilnettel (-T-), mind wifi-n keresztül szuperül megy (nyers fán kopp-kopp-kopp)
.
Semmilyen cache-t nem ürítettem, csak rátoltam úgy ahogy jött és használom az app-okat ahol abbahagytam. Talán egy valami prg. kért hozzáférést valamihez, de arra olyan gyorsan rányomtam, hogy Engedélyezés, hogy már nem is emlékszem melyik volt az
Meg némelyik app-nál újra be kell lépni (Koin, Simple, Erste MobilBank, stb...) -
Pipiripi
senior tag
válasz
metal01
üzenetére
Igen, telepítés után megcsináltam.
Kb egy hete jött meg a telefon, első dolgom volt, hogy feltegyem a Beta3-at, csak utána kezdtem el belakni. Pár nap után vettem észre, hogy nem megy mobilneten a Viber. Visszatettem a 4.0.3-at, azzal semmi gond. Most, hogy kijött a stabil 7.1.1, fel is tettem egyből, álmomban nem gondoltam volna, hogy megint ez lesz a hiba.
Avicularia: Átkapcsolsz mobilnetre, és látod a név alatt, hogy elérhető, tudsz is üzenetet küldeni?
-
-
-igu-
veterán
válasz
metal01
üzenetére
Igen, kell hozzá némi víz.
Nem tudom, milyen videót találtál, én EZ alapján csináltam, tökéletes lett. Ne aggódj, ha nem pontosan raktad fel: amíg vizes, lehet tologatni az üvegen. Ha marad is némi buborék, néhány óra alatt eltűnik. Felrakás után egy darabig ne fogdosd, mert amíg vizes, el tud csúszni a már pontosan belőtt helyzetéből. -
-igu-
veterán
válasz
metal01
üzenetére
Nekem könnyedén sikerült felrakni a teljes csomagot (nem csak a kijelző, hanem hátlap, kamera, körben az élek is). Kellemesen tapad. Ahol nagyon keskeny volt a fólia, ott kicsit elvált (a töltőcsatlakozó körül), de azt a szakaszt szikével kivágtam, így nem púposkodik.
A felrakáshoz több türelem kell, mint kézügyesség. Ha csak a kijelzőre raksz, akkor kb. 2 perc az egész.
A bajom nekem annyi, hogy picit sorjás a fólia éle, így pontosan lehet érezni a telefon megfogásakor, meddig tart a fólia. -
-
-
-
-
snyper990
őstag
-
Nyilván akit érdekelt az OOS 4.0, az felrakta VPN-el, akinek meg mindegy, mikor jön, az meg nem foglalkozik az OTA-val / kilőtte, esetleg a bétában van benne, így az OTA-n neki a béta verziók jönnek.
Egyébként a hivatalos fórumon sokan panaszkodnak, hogy nem jött még meg nekik az OTA (pl. Hollandiában sem).
-
-
Bölcs dolog a világ legnagyobb telefongyártójának erőforrásait összevetni egy olyan céggel, amely alig 200 alkalmazottal (nem fejlesztővel!) rendelkezik?
Ha neked number 1. prioritás a legfrissebb Android verzió a telefonodra, akkor Nexus-t kellett volna választanod.
Igen, ígérte a Oneplus a 7.0-át idénre, de jobb, ha stabilitásra és nem a minél hamarabb való kiadásra mennek rá. Nézd meg, mi történt a Oneplus 2-höz kiadott 2.5.5-ös Hidrogen OS-el (VoLTE update). Ott konkrétan a telefonkapcsolat volt megbízhatatlan. Semmiség egy telefonnál, nem?
Szóval ennyinek bele kellene férnie. Szerintem...
-
Madwe
nagyúr
Ilyenkor egyébként pl a januári biztonsági frissítést megkapjuk majd 7.0 mellé, vagy az csak a 7.1.1ben lesz benne, s várhatunk rá addig amíg ki nem adja a oneplus? (azzal h külön vették a biztosági frissítéseket a rendszerfrissítésektől, úgy látom értelmét h azokat hamarabb, fő verzióváltás nélkül is megkapjuk... jól sejtem?)
-
-
csipuka
senior tag
A changelog-ot te post-oltad. Nekem egyelore nem tunt fel erdemi valtozas.
A Notification hangnal tovabbra sem tudok sajatot kivalasztani, csak a gyarit. 1 het N5 utan megint elamultam milyen gyors ez a telo.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a hangero az tul sok. Meg ha minimumra veszem le akkor is tul hangos ahogy csipog amikor uzenet jott. Van erre valami megoldas? Root van. -
-
Korábban mintha már bemásolták volna:Te másoltad éppen be, hogy mit tartalmaz...

Increased System Stability
Implemented Various Bug FixesEz a két utolsó, természetesen bővebben nem részletezett dolog az, ami esetleg szóra érdemes lehet. De szvsz semmi olyan nincs, ami minket érintene...
-
( V )
veterán
Hát amilyen kis huncut volt a T megjelenése, ki tudja

ellenben, vannak jó főzött romok a gépre? esetleg egy jó kis PureNexus (anno az opo-ra aka bacon-re készült
)? vagy a gyári flyme jól optimalizált?(#462) Cifu
persze főleg irónia volt, de azért picit mindig úgy vagyok vele hogy mivel kb félévente jönnek ki az újabbnál újabb készülékek, lehet megérné várni az újabb generációt hátha rá tud aludni a mostani ár/érték csodára
PS ha google alkalmazások nem alszanak, érdemes megpróbálni a force doze apport, ha van root.
-
whatnot
őstag
Nem a 4es szimbolizálja a halált, hanem kimondva ugyanúgy hangzik, mint a halál szó. A japánban legalábbis így van. Ezért két szavuk is van a 4re és az egy-kettő-három-négy (ichi, ni, san, shi) felsoroláson kívül gyakorlatilag mindenhol a másik olvasatot (yon) használják.
Megrendeltem a 3T-t, így én is csatlakozok

Jóval kevesebbet szántam volna vásárlásra, úh. remélem, ez sokáig, legalább 2 évig, ki fog tartani. -
kedvenceim ezek a cikkek...
Címbe beírják, hogy: "Már dolgoznak az iphone 10en az Applenél!" és kész is az olvasottság, pörög a reklámpénz. Az pedig, hogy a cikk semmiről nem szól, az már más kérdés

Szerk: annyit hozzátennék, hogy az OPX Ceramic egy kamu volt, ugyanúgy karcolódott...
-
-
Akkor itt nekünk már alap az F2FS?
Úgy olvastam, hogy igen.
Illetve a gyorstöltés tényleg nyírja az akkut, mint ahogy a tesztben írva vagyon?
Az elmúlt fél órában googliztam rá keményen. Nem egyértelmű, sokan egyáltalán nem tapasztalnak problémát, páran igen. Hivatalosan egyébként nem okozhat problémát, pont azért "lassít be" a töltés az utolsó ~10-15%-nál, hogy kevésbé vegye igénybe az aksit...
Ki lehet amúgy kapcsolni valahol a gyorstöltést?
Lent már írtuk.
A Dash gyorstöltéshez Dash töltőfej kell. Ha nem Dash töltőfejjel töltöd, akkor értelemszerűen nem gyorstöltéssel töltöd.
Nekem most hozták meg - haza. Szóval majd este kilenc fele kezembe is foghatom...
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

Igaz sima AOSP rom és OPO.

.