November 15-én érkezik a OnePlus 3T

Hirdetés

November 15-én a OnePlus valamit bemutat, ami Snapdragon 821-et futtat – eddig a hivatalos része a dolognak, pletykaszinten pedig azt is tudni véli a szakma, hogy ez a OnePlus 3-mal megegyező méretű és tudású masina lesz, csak a Snapdragon 820-as SoC a némileg fürgébb 821-es, az Optic AMOLED kijelzőt az alkatrészhiány miatt pedig IPS panel váltja.

A tippek szerint megmarad az 5,5 hüvelykes képátló, a 1080p-s felbontás, a 6 gigabájt RAM, a 64 gigabájtos belső tároló, a 8 megapixeles kamera elöl és a 16 megapixeles modul hátul, akárcsak a mutatós és vékony fémház. A OnePlus 3T névre a fenti promóanyag T-7 felirata célozhat.

Azóta történt

Előzmények

  • A Qualcomm elszólta magát, tényleg jön a ráncfelvarrt OnePlus 3

    Egy ideje nyílt titok a OnePlus 3T-ként emlegetett, apróbb hardverfrissítésen átesett phablet érkezése, most a Qualcomm tett rá a dologra egy lapáttal.

  • Érkezik a OnePlus 3 Plus?

    Kicsit sok a Plus a nevében, ám ha a pletykák igazak, hatalmas méretű phablettel bővülhet a OnePlus idei kínálata.

  • OnePlus Icons - ígéret szép szó

    Nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy tényleg a mobiljairól ismert kínai gyártó lesz-e az, aki az állításoknak megfelelően töredékáron kínálja a csúcskategóriától megismert hangminőséget.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

Hirdetés