- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
UberMutant #1172 üzenetére
Hát igen.
De elkerülendő a félreértéseket, magában a telefonban "amúgy" nem csalódtam. A teljesítménye illetve tudása tekintetében tényleg hozza az elvárt szintet, a feeling teljesen rendben van, és az Oxygen OS is majdnem olyan jó, mint a CM.
Az előlap kialakítása viszont iszonyatos kapufa. Nyilván nem csinálhatták sima polikarboonátból, mert ezen a szinten az nem eladható, de az edzett üveg és a szabad sarkok kombója hihetetlenül törékennyé teszi.
Kár érte, mert amúgy nagyon bejött... -
_X10Dead_
aktív tag
Elvileg igazatok van, de
- A 1+ fórumot böngészve az esetem nem egyedi, a telefon kifejezetten sérülékeny, van, akinél 15 cm-es esést sem élt túl
- Biztosítást max a vásárlást követő 15 napon belül tudsz kötni. A novemberi-decemberi rendeléseket, meg csak most, év elején postázták...
- A Oneplus Care app nem elérhető M.O.-n
- Én használni vettem a telefont, nem babusgatni, vagy a vitrinbe. Megb@ssza a ló, ha a 440 eurós telónál egyből el kell költeni +15%-ot biztosításra és/vagy
- 10-15%-ot armorra, hogy egy átlagos napot különösebb para nélkül át lehessen vészelni. És különben is, ha becsomagolom, oda az összes reklámozott dizájn elem és a hűtés is.Nem vitatom, az én hibám, hogy leesett, de tényleg alig koppant. Ismétlem: guggoltam, mikor kicsúszott a zsebemből.
Stronger and sleeker? Max szlogennek jó. Az előlapi üveg sarkait, éleit konkrétan semmi nem védi és az oldalak lekerekítése miatt szinte ordít érte, hogy odaverjék valahova.És csak a jegyzőkönyv kedvéért: Az OPO-t 260 euróért vettem, ütöttem vertem, de túlélt 2 évet.
Ez a fos 70%-kal többe került és mintha kifejezetten arra tervezték volna, hogy sokat legyen szervízben... -
_X10Dead_
aktív tag
Aprócska figyelmeztetés leendő tulajoknak:
A telefon - gyári állapotban - NAGYON csúszós...
... és szerencsétlen esetben már egy 40 cm-es esést sem él túl (tapasztalat).Igen morcos vagyok, mert az OPO kifejezetten jól bírta a vegzálást, két év után is csak a B20 hiánya miatt váltottam.
Ez meg a harmadik munkanapján, guggolás közben szökött meg a zsebemből és kampó...
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest