- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Full automata módon készült kép, most vasárnap csináltam, egy rozoga alumíniumlétrán állva, fél kézzel, vakon felnyúlva a fészek mellé, kb. irányba fordítva a kamerát. Ja, és árnyékban.
Direkt az eredeti képet raktam fel, hogy látható legyen benne az EXIF, hogy nem kamuzok...Érdemes megnézni az élességet.
-
Megnéztem, online megnyithatod a számlát, de a személyes azonosítást nem úszod meg. Vagy bemész vmelyik fiókba (telefonon felhívnak, ha az online számlanyitást kezdeményezted) vagy kérsz helyszíni kiszállást, de annak díja van, 5-10e Ft (viszont 06.30-ig hetente az első 25 ingyenes)
-
Macika66
őstag
Na jó, csak akkor miért a szóhasználat? Nem tudnak angolul rendesen, nem tudják a két kifejezés (Sold Out és az Out of Stock) közötti különbséget? Amúgy múlt héten még csak a feketénél volt Sold Out, a gunmetalnál még „csak” Out of Stock volt (és ott volt alul a sor, hogy értesítsenek, ha újra rendelhető).
Az oldalukon eddig még nem használták a Sold Out-ot soha.Nekik nem érdekük (nekik FŐLEG nem), hogy az a hír menjen világgá, hogy nem kapható, nem lesz már. Hiszen ezzel csak a használt készülékek árát verik fel, de NEKIK már ezzel nem lesz több bevételük.
Mondjuk az biztos, hogy a készülék népszerűsége minden várakozást felülmúlt...
Nekem nagyon régen volt ennyire kiváló készülékem... -
Macika66
őstag
Eddig nem Sold out volt, amikor átmenetileg nem volt kapható, hanem Out of stock.
Nekem úgy tűnik, mintha már nem nagyon terveznék a 128-asok újra forgalmazását. Eddig ott volt alul, hogy kérek-e értesítést, ha majd újra kapható lesz.
Most eltűnt ez a sor is.Úgy tűnik, az utolsó pillanatban rendeltem meg, nagy mákom van...
És imádom! -
-
( V )
veterán
igazából nem értem mennyi értelme van az ilyen teszteknek, tekintettel hogy a Nugáton az új ART JIT megoldás pont hogy a felhasználói szokásokhoz igazodik és figyelembe veszi a tényleges app használatot a lefuttatáskor (összeállításkor) és annak függvényében tölti be (állítja össze) az appot mennyire kell azt használni. ergo már két ugyanolyan android telefonon is lehet eltérés ezáltal egy ilyen tesztnél.
-
Pipiripi
senior tag
Beta3 tiszta telepítés volt, és ugyanez a probléma. Szinte biztos vagyok benne, ha ezt a stabil verziót tisztán telepíteném, akkor is gond lenne a Viber-el.
metal01: Megvolt, ugyanaz a gond. Érdekes, hogy a biztonsági mentést Drive-ról betölti, de a szolgáltatáshoz nem kapcsolódik.
-
twollah1976
őstag
Most próbáltam ki és a telefonnal együttműködik a Bacon Camera.
-
-
-
-
Csak egy vélemény: nem biztos, hogy kellene külön mélyvíz topic.
Annyira nem pörög a topic, hogy elvesszenek benne a "casual" kérdések, és a téma már így is meg van osztva a Oneplus 3 és 3T között, holott a kettőnek eléggé sok a közös pontja (support kérdések, tok kérdések, stb.). Van külön offtopic topic, ahol a rendelés és egyéb témák száműzve lettek. Szvsz tovább vagdalni felesleges volna...
-
-
ShadowX
őstag
Ez egy ördögi kör lesz így.
Ha meg nem hozza az általad elvártakat, akkor mit fogsz csinálni? Megveszed a 3T-t majd akkor...
Egyébként nem tudom specifikációban mi újat hozhat. 6GB ramnál kétlem, hogy több lenne benne. Talán az új 835-ös SD proci lehet fejlesztés, illetve talán meglépik a nagyobb kijelző felbontást (de ez pedig várhatóan akkuidő csökkenéssel jár majd).
-
snyper990
őstag
Én elég biztos vagyok benne, hogy ugyanazon a gyártósoron készül a 820 és a 821, csak mást nyomtatnak rájuk, és más firmware-rel szállítják a megrendelőknek. Még egy Qualcomm méretű cég sem tenné meg szerintem, hogy ilyen kis különbségekért új gyártósort hozzanak létre. Meg azt sem, hogy kb. ugyanazért az árért az újabb verzióban ne tegyék elérhetővé azt, amit az elődje még tudott.
Én lehet, hogy nem várnám meg a O+5-öt. Amilyen csúcs volt a OPO, annyira nyúltak mellé szerintem a O+2-vel és az X-szel, nekem egyik sem kellett volna. Ez a hardver meg még 1-2 év múlva is ütős lesz. Persze ez csak az én véleményem
-
baloo79
tag
Én már nem várok tovább. Amit most használok, az márciusban lesz négy éves, és már megérett a cserére.
Olvastam, hogy áprilist rebesgetnek az 5-össel kapcsolatban (ki tudja, igaz-e), de annyit sem szeretnék már várni. A mostani telómban ha az akksit ki is cserélem, az appok (illetve főként a Google-termékek) frissítéseit sokszor a mára szűkössé vált tárhely mérete miatt nem lehet már letölteni sem, nemhogy telepíteni. -
baloo79
tag
"És az is a telefon topicjához tartozik, hogy megint kapható a 128GB-os verzió.
"
Hú, köszi, hogy szóltál!
Már régóta szemezem a telefonnal, de érdemes volt még várnom! Most meg is rendeltem!
(Pedig feliratkoztam az értesítésre, hogy szólnak, ha elérhető a 128 GB-os, de e-mail nem jött.) -
snyper990
őstag
(#1880) Cifu, (#1881) Sanya
ezek a hozzászólások hol tartoznak a telefon helymeghatározásának kompatibilitásához? max annyira, mint az én múltkori moderált hsz-em. De mindegy, Te vagy a főnök, és szívesen olvasok kicsit más témákról is (annak ellenére is, hogy ez a topic elvileg a telefon szakmai topicja), csak akkor legyünk konzekvensek azzal kapcsolatban, hogy mit engedünk... -
törölt tag
És azt is írja, hogy "More importantly, OnePlus might possibly launch a OnePlus 3 Plus which is a bigger version of the OnePlus 3 with a Snapdragon 821 chipset and a 6GB RAM." Ez lenne a 3T, nem?
Az előző cikk meg még rosszabb. Szerintem elromlott az időzítő, ami eredetileg április 1. volt. -
-
Ez tele van marhasággal, már bocsánat.
1.: 8MP-s front kamera? A 3T-ban 16MP-s van, miért lépnének vissza?
2.: Konzekvensen hibázik a számoknál, pl. 126GB-os háttértárról ír többször is.
3.: 3,2Ghz-es Qualcomm SoC? A Snapi 835 is csak 2,45Ghz lesz.
4.: A táblázatban és a szövegben össze-vissza írkál mindenfélét. A frontkamera hol 8MP, hol 12MP. A hátsó hol 16MP, hol 22MP.Valaki szívott valami jó anyagot, elkezdett álmodozni, hogy milyen csúcs hardvert lehet majd beletenni a OnePlus következő telefonjába, és ezt megírta. Amire utána kattintgat majd mindenki...
-
-
zizol
aktív tag
Miért hazudna a oneplus? Qualcomm listáján sincs rajta a 821:
Galileo will be supported on smartphones and compute devices with the appropriate software release on Snapdragon 820, 652, 650, 625, 617, and 435 processors, automotive infotainment solutions utilizing Snapdragon 820A, and telematics and IoT solutions with Snapdragon X16, X12, X7, and X5 LTE Modems, and Qualcomm® 9x15 and MDM6x00 modems. -
Gondolom a Logoutos bemutatót olvastad, én a hsz.-ben rákérdeztem, a bemutató írója csak a hivatalos oldalon olvasta, valódi tesztprogrammal nem ellenőrizte.
Én eddig még nem láttam screenshotot sem, hogy egy arra alkalmas programban feltűnnének a Galileo GNSS műholdjai.
Egyébként itt most az a kérdés, hogy akkor a Oneplus válaszánál mi lehetett a forrás, amire hivatkoztak anno...
@twollah1976: A Galileo alapvetően javítja a műholdas navigáció pontosságát, oké, jelen állapotban még nem sokkal, de ha már elvben tudja használni a telefon, akkor miért ne használjuk a gyakorlatban sem.
Az igazi kérdés az, hogy miért nem látjuk még mindig, és nem csak mi nem, hanem senki - ez mondjuk szoftveres szinten lévő problémának tűnik, Android szinten...
-
-
-
gombasm
aktív tag
Az arany színű 64-es meg elfogyott
.
Milyen jó, hogy megrendeltem vasárnap és már kézben van 3. napja.
(Egyelőre annyira jó az OS, hogy hozzá sem nyúltam csak a Nougat-ra frissítettem kanadai vpn -ről. Máshonnan nem akarta szerdán éjjel...)
Nyáron már volt saját OP3 -am, azt eladtam egy hónap használat után, mert összességében nem igazán tetszett. (Képernyő szín, kontraszt, felvett videók szaggatása, meg pár apróság még.)
Ahhoz képest minden hiba, hiányosság megszűnt az OP3T -nél, bár az alaposabb videózás még hátra van. -
AcCEsS
senior tag
Én ezért szeretem a sandstone-t!
Nem vettem volna tokot egyébként mert soha nem használtam ezelőtt, de ez a vékony, fémházas teló nagyon csúszós nélküle. Sajnos az igaz, hogy egy tok - legyen bármilyen is - lerontja a telefon csodaszép megjelenését, ellenben a sandstone smirgli-feelingje igazán remek!
Imádom!
-
nofi
addikt
Swipe-ot kipróbélom én is, de ez a Messenger Lite nálam nem telepíthető
-
Kocsó
aktív tag
Köszi a választ, igen tudom hogy felhasználó függő, de szinte egy az egyben ugyanazokat a programokat tettem vissza, mivel kb ugyanazokat használom már évek óta. Játék egy darab sincs (kinőttem már belőle) csak a "legszükségesebb" app-ok vannak fent (pl: index, HVG, euronews, Google app-ok, VLC player, GSam Battery, MiFit, 3G Watchdog, Teamviewer, DevCheck, RDP Client, Facebook, Messenger, Viber, Skype, WhatsApp, Waze, Erste Mobilbank, Erste Market, Horizon Go...)
Ezek 1:1-ben a másikon is fent voltak
De abban igazad van hogy "be kell lakni" rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest