-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Ki is próbáltam, meg is oldotta a problémát. Sajnos sok hiányos, meg kétes leírást találtam az összefoglalóban pedig nem volt soft/hard brick segítség. Szerintem nagyon szájbarágós és alapos, belinkelve a szükséges qualcomn driverekkel meg mindennel. Tudom már egy kicsit obsolete a topic de hát 4 éves
nálunk 3db 3t és 2db 6-os 1+ teljesít a családban, minden egyes darabot érdemes megmenteni szerintem. Link alább, talán érdemes lenne összefoglalóba is beemelni ha lehet olyat.
-
Gyári recovery van fent, csak a bootloader van nyitva + Magisk.
Mondjuk ahogy olvasgatom a hivatalos Pie topicot, lehet várok még az upgrade-el. Többen panaszkodnak arra, hogy az OOS 9.0.x energiatakarékossági szintje kissé túl agresszív, és például egy hívás felvételénél is látványosan többet kell várni, mint az 5.0.x esetében. Feltehetően ennek is a következménye az, hogy cserébe a 9.0.x jobb akkuidőket tud felmutatni. Csak hát ennek a másik oldalon a felhasználói élmény látja kárát...
-
-
-
-
Macika66
őstag
-
-
-
Őszintén szólva én nagyon régen nem foglalkoztam komolyabban kernel-váltással. Anno a Nexus 4-esnél lehetett kernelt cserélni ROM váltás nélkül is, de ott én már eleve custom ROM-okon voltam, TWRP-vel.
Ha nyitott bootloadered van, no meg fent van a TWRP, akkor lehet, hogy meg tudod csinálni a nélkül, hogy adatvesztés nélkül. De ha eddig standard OOS-en voltál, akkor nem hinném...
-
magyarl
tag
Hu, köszi, már kezdek elveszni a lehetőségek tengerében.
Magisk segítségével fel tudom pl rakni az Amplify progit a wakelock-ok megfékezéséhez?
És a többi Xposed modult is?(#2753) hrvp
Így jártam én is, nekem a megoldás az volt, hogy az automata magas csatornafrekvencia helyett kisebbett állítottam be az 5 Ghz-nek a routeren (pl 40)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged