Mindkét OnePlus 3 frissült

Hirdetés

A OnePlus 3 remek készülék: szép, gyors, jók a kamerái, gyakran jönnek rá frissítések és villámgyors az akkumulátor töltése. Ezért is kitűnő hír a felturbózott 3T megjelenése: bár szebb nem lett, ugyanakkora házba nagyobb telep fért, az előlapi kamera felbontása 16 megapixelesre nőtt, a Snapdragon 820-as SoC pedig 821-esre, és megjelent a 6/128 gigabájtos RAM/tárhelyopció, úgyhogy a némi felár ellenére továbbra is a OnePlus nyújtja a piac egyik ár/érték bajnokát.

Never Settle: a OnePlusnál tényleg nem nyugodtak meg, máris itt a legütősebb ajánlatuk
Never Settle: a OnePlusnál nincs megállás: folyamatosan jönnek a frissítések [+]

Előbb a friss modellre érkezett update az OxygenOS 3.5.3-as verziószámával, ami egyfajta elsődleges bugfix a frissen bemutatkozott mobilnak. Ma pedig a OnePlus 3 OxygenOS 3.2.8-as frissítésének indult meg a fokozatos közzététele, amely a mindenféle stabilitási és teljesítménybeli javítás mellett bevezeti a 1080p / 60 fps felvételi opciót is, amit a ráncfelvarrt modell már alapból ismer.

Mire föl a kétféle rendszerverzió? A 3T már az OxygenOS és a HydrogenOS összegyúrásából alkotott, kicsit modernebb, kicsit egyénibb felületet használja, míg ugyanez csak a közösségi szoftver formájában érhető el az alapmodellre, amely különben vegytisztább Androidra épül. Amikor december tájékán a két készülék megkapja az Android Nougat rendszerverziót, alighanem egyféle, az újabb és személyre szabottabb OxygenOS fut majd rajtuk.

Azóta történt

Előzmények

  • Kikerült a OnePlus 3 a hivatalos kínálatból

    Gyorsan kifutott a divatból az év egyik legjobb telefonja: immáron a ráncfelvarrt OnePlus 3T játssza a hivatalos oldalon a főszerepet, némi felár mellett.

  • Snapdragon 821-gyel támad a OnePlus 3T

    Akár 128 gigabájtos kivitelt is vásárolhatunk az új OnePlus 3-variánsból, ami frissített rendszerchipet, 3400 mAh kapacitású akkumulátort és új színárnyalatot is kapott.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés