Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
twollah1976 #6697 üzenetére
Nem voltam biztos, mi ez a dickfie, meggugliztam, most mar biztos vagyok benne. Erre barmilyen kamera jo, megha szemcses kepet is csinal.
-
csipuka
senior tag
Nekem is regebbi TWRP volt rajta, de mar a 6T-t nem rootoltam, szoval ugy dontottem itt is megszabadulok tole. Regen ugy emlexem volt olyan, hogy a full image upgrade visszarakja az orig bootloadert, de az update elhasalt.
Igy vegul leszedtem az oneplus oldalarol az official bootloader, majd felraktam utana visszazartam a rendszert es vegul frissitettem Pie-ra. -
csipuka
senior tag
Elvileg kijott a Pie
-
csipuka
senior tag
válasz
hrvathg #6518 üzenetére
Most kifejezetten kiprobaltam, hogy beallitottam a Voda-t egy kontakthoz default-nak, mig a halozatnal a H2O a default-om. Szoval a tarcsazobol hivom ezt a szamot, es az altalam beallitott halon megy ki. Nem csak egyszer, hanem mindig. OP6T-m van megeccer mondom, Pie-al, es lusta vagyok a fiokbol (vagy ahova tettem) kivenni a 3T-t.
Amugy ha neked is megvan a tarcsazoban, miert nem probalod ki?
Egy bibi van, hogy ez a gyari tarcsazobol mukodik csak. Van egy widgetem a gyakori emberekhez, az speciel nem tudja ezt a contacthoz tartozo default SIM-et atvenni. -
csipuka
senior tag
Apa, kezdodik
-
csipuka
senior tag
Megjott a 6T, de amig aszony nem kapja meg szinten, addig meg maradok itt is.
Elsore szimpatikus, aztan masodjara is.
Keso ejszaka talaltam csak ra olyan GCam-ra, ami nem FC-zik, es csak kicsit jatszottam vele, de azt kell, hogy mondjam, hogy a OP6T gyari nightsight-nak nem kell szegyenkeznie a pixel3-as nightsight miatt.
Az ujjlenyomat olvaso az teljesen vallalhato, talan tenyleg lassabb, mint a hagyomanyos, de nekem _egyaltalan_ nem zavaro. A hibaaranya se rosszabb eddig, mint a 3T-e.
A SOT eddig jo, 6:36h van benne, es 32%-on van az akksi. Asszem, csak 94%-ra toltottem fel mielott elkezdtem belakni.
Ha nagyon off, akkor toroljetek lecci. -
csipuka
senior tag
Amcsiban vagyok, es az 5-os ota van global radio, addig 3 kulon verziot dobtak a piacra. Amikor nyaron hazamegyek, akkor csak 3G-m van. Mivel a vodanal vagyok, ezert nem veszes, de a kocsiban a VOIP megfexik 3G-n.
A 3T-m eleg jo allapotban van, de mar 2 eves a telom, es belefer ha cserelem. Elotte a Nexus5 kibirta 3 evig, de most kedvet kaptam az uj telohoz. A 128Gb, nekem sok lesz, de asszony ezt is meg fogja tolteni.
A bor tokot mar megrendeltem, most mar csak a nov. 1-et kell kivarni. -
csipuka
senior tag
Kijott az 5.0.6 frissites, szeptemberi security-vel, ha meg ez valakit lazba hoz. Eddig ok.
-
csipuka
senior tag
A T foleg 1700Mhz-et hasznalt anno amikor kijottem, es kesobb lett nekik 1900-as is, szoval abbol joval kisebb a lefedettsege tudtommal. Ezt meg europai telefonok nem tamogatjak.
Az LTE nem fog menni egyaltalan.
Igy a 80+10$-s MetroPCS elegge overkillnek tunik, foleg, ha alig lesz 3G-je.
Az ATT az az fixebben hozza a 1900-as lefedettseget, de cserebe korlatozza a letoltesi sebesseget max 8Mbit-re.
Az is kerdes mennyi idore jonne, es mennyi adatot hasznalna.
A hotelben mindenhol van wifi, igy nem tudom mennyire kell a korlatlan net. -
csipuka
senior tag
A 4G nem fog menni, de a 3G-re van esely, de azokat meg lovik le, mert terelik a nepet a 4G-re.
1900-en ahogy nezem van esely 3G-re, mert amugy a T az 1700-et hasznalja inkabb.
Szerintem gyer lesz a lefedettseg, de ez inkabb csak veszjoslo joslat.
Esetleg probald meg az ATT-s MVNOs megoldast, pl H2O wireless pl a Best Buy-ban lehet venni.
Lehet rendelni prepaid-es kartyat az ebay-rol a szallodaba:
https://www.ebay.com/itm/H2O-H20-Wireless-Triple-Cut-Sim-Card-with-First-Month-Included-30-Plan-included/253508442432?hash=item3b0647d940:g:mXkAAOSwiuxar90X:scSPSFirstClass!95130!US!-1
Ezt csak aktivalni kell az eladon keresztul, amint megerkeztel. Cimboraknak ha jonnek ezt szoktam ajanlgatni. -
csipuka
senior tag
Kijott a legujabb Magisk (17.0) es bootloop-ba tette a 3T-t. Sikerult flash-elni az ujabb TWRP-t de igy se megy ra a Magisk. megmakkan a telepitesko a 16-os is meg a 17.1-es is. Mergemben leszedte mindent es most root nelkul hasznalom a 3T-t. Valakinek van megoldasa ra?
A TWRP (3.2.3) raadasul eltunik a reboot utan, csak a gyari marad. Mind1 ujra birom rakni ha kell. -
csipuka
senior tag
Nna elvileg nem lesz 8.1, de megkapjuk a P-t.
Nem tudom, hogy oruljek-e, mivel mar most is feature freeze van, es csak a biztonsagi javitasok jonnenek csak. Ha kiadnak egy P-t, es valszeg lesz benne bug, akkor a biztonsagi frissites nem lesz eleg.
Meglassuk, hogy valtozik a tamogatasi ciklus. -
csipuka
senior tag
Kaptam egy levelet a Onepul-tol, hogy 15 embert kivalasztanak, hogy adjanak review-t a 6-osrol. Szoval hamarosan megjelenik.
-
csipuka
senior tag
válasz
ricsi0307 #5738 üzenetére
En mrg azt nem ertem miert fogy masnal az akksi. Ma otthon voltam es tobbet nyomogattam a telot a szokásos nap es 2:12 SOTnal vagyok az akksi meg 60%on. Az utolso verzion vagyok.
Azt tudom ha sokat mozgok akkor a location history update miatt jobban fogy az akksi. De ithon nyomkodva ok -
csipuka
senior tag
2 nap alatt 2x fagyott le az Oreo. Korabban ezt nem tapasztaltam a 7.xx-en. En vagyok az egyetlen szerencses, vagy mas is jar hasonlo cipoben?
Fel akartam oldani a kepenyot, es nem reagalt. -
csipuka
senior tag
válasz
-Gerzson- #5537 üzenetére
Szerintem ez kell neked.
En az elso app-ot tettem fel, de a 3. is jo megoldas lenne, mert nekem megvan mind2 app.
Erdekes modon ez az uzenet csak a dirty flash-nal jott.
Csinaltam egy FR-t es nem jon ez a hatterben futasra emlekezteto dolog, pedig ugyanazokat az appokat tettem vissza. -
csipuka
senior tag
Az 5.0 nem muxik az Android Auto-val. A 4.5.1 eddig faszasul ment vele.
Ha valakit erint akkor ne upgradel-jen. En fontolgatom a downgrad-et. -
csipuka
senior tag
válasz
Avicularia #5500 üzenetére
Probalkozhatsz, de a korabbi linkemen levo Magisk-et hasznaltam en is, pedig eddig supersu-s voltam.
Gondoltam teszek egy probat, es eddig mukodik. -
csipuka
senior tag
válasz
Avicularia #5488 üzenetére
En igy csinaltam vegul, mukodik.
A factory reset elmaradt eddig, meglatom ma hogy viselkedik.
Eddig mozgatasra fekete alapon kiirta, pl a ha level volt, hogy kitol jott egy sorban, most mar csak 1 ikon van csak, es fel kell eleszteni a kepernyot teljesen hogy lassam a reszletesebb infot.
Vissza lehet allitani a regit modszert? -
-
csipuka
senior tag
Kijott az Oreo, de nagy a csond. Mindenki kivar?
-
csipuka
senior tag
Rendbe raktam a contac listamat kepekkel, de rajottem, hogy a gyari tarcsazo csak kis kepeket rak ki egy karikaban. Van mas ajanlott (ingynes/fizetos) tarcsazo, ami legalabb fel kepenyoben rakja ki a kepet?
-
csipuka
senior tag
válasz
csipuka #5214 üzenetére
Nna megvan.
A support level override-ot beallitottam Nexus_2015-re, es megy a HDR -
csipuka
senior tag
Uj HDR+ kamera app.
Torolni kell elotte az app data-t. Sokkal tobb a beallitasi lehetoseg, de en akarmit allitottam, nem lett HDR-es a kep. Ha valakinek bevalik, erdekelne a beallitas.
En visszaraktam az 1.4-t. -
csipuka
senior tag
Eddig mukodott, hogy a kozelseg erzekelonel elsuhintottam a kezem akkor feleledt a kijelzo. Kenyelmes volt ha a tokbol huztam ki. Most ugy nezem atvette a helyet a lift up wake up opcio, vagy megtalalta valaki eldugva mashol?
Ma reggel megszokasbol suhingatok a kocsiban neki, oszt cseszik feleledni. -
csipuka
senior tag
válasz
adamfriday #5047 üzenetére
Ja, ezt irjak, de nem kapcsolom ki.
Van kozod a P5-hoz es az NME-hez? -
csipuka
senior tag
Ugy latom mindenki nyaral es meg senki se postolta, hogy kijott az uj Google Camera port.
Felraktam, en meg nem figyeltem meg jelentos kulonbseget. -
csipuka
senior tag
Hogy a klasszikust idezzem, melyik szot nem erted?
Amugy uriti a cach particiot:
The system cache partition stores temporary system data. It's supposed to allow the system to access apps more quickly and efficiently, but sometimes things get cluttered and outdated, so a periodic cache clearing can help make the system run more smoothly. It's different from clearing individual app caches, and it won't lead to any loss of personal data or settings. Many authorities suggest a cache wipe after installing a system update. -
csipuka
senior tag
válasz
mathews37 #4886 üzenetére
Nekem regen a chromecast-tal csinalta rendszeresen az elejen, de jott egy frissites es meggyogyult.
Epp a heten olvastam, hogy jon egy nagyobb frissites 1-2 honapon belul.
Tehat 2 lehetoseged van:
1. veszel egy chromecast-ot.
2. kivarod a frissitest, es ha nem megy akkor veszel chromecast-ot
Ja van egy 3. lehetoseg, nezd meg, hogy a tv-re van-e valami frissites. -
csipuka
senior tag
Portoltak a Google Camera with HDR+ appot. 3Thez is jo.
Kiprobaltam, megtartom.
Egyelore a slow motion-nal kilep de a kamera megy korrektul -
csipuka
senior tag
válasz
gabee jr #4494 üzenetére
Mivel 3 verzió van a telobol, ezért alap, hogy vásárlás előtt meg kell kérdezni melyiket árulja a delikvens. Én most nyaralni jöttem haza, ezért csak H+ van nekem, de az mindenhol. Mondjuk amikor Pesten a belvaroson atjottem akkor átváltott és 4G-t írt ki, de erre számítottam. Amcsiban viszont LTE-t ír ki. Az OP5 egyetlen motiváló újdonsága, hogy minden LTE bandet támogat, és egy verzió van belőle.
-
csipuka
senior tag
-
csipuka
senior tag
En anno az N5-on csereltem akksit 2 ev utan, es nem lett jobb. Asszonynak az N5-jet most vettem elo 4 honap utan, mert azota van 3T-je, es 47%-on volt az akksi. Hasznalat kozben pariban volt az en uj akksimmal.
En is ejszakara felteszem tolteni, majd reggel leveszem. Mondjuk altalaban a N5 toltojevel toltom.
Asszonyt mar ravettem, hogy nem kell naponta tolteni a telot, ugyis leginkabb otthon van, es ha alacsony az akksi (szerinte) akkor rakja fel mielott elmegy a DASH-ra.
Eddig az osszes telot ejszaka toltottem es reggel levettem. Nem panaszkodom. -
csipuka
senior tag
-
csipuka
senior tag
válasz
eladogeppc #3434 üzenetére
settings->display->proximity wake
-
csipuka
senior tag
válasz
SamiCsillag #3109 üzenetére
Par naponta elofordul a kerdes, nem kell 3xxx-et visszaolvasni.
Roviden: nincsen eszbonto hibaja. Van akinek neha beragad az android es merul. Nalam meg egyszer sem fordult elo a 4 honap alatt miota megvan. -
csipuka
senior tag
válasz
LiteCross91 #3058 üzenetére
Kar volt, mert a 4.1.3 a legujabb
-
csipuka
senior tag
válasz
Avicularia #2536 üzenetére
Hehe, mar ugy reklamozzak, hogy Oneplus 5-hoz is jo
-
csipuka
senior tag
válasz
twollah1976 #2149 üzenetére
Probald ujra, nekem is ezek vannak es megy.
Illetve hagyd a fenebe, nem sok ertelme van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest