- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
francia63
csendes tag
válasz
Avicularia #2551 üzenetére
Koszi,en is Blitzwolfot hasznalok az autoban,de gondoltam hatha van gyari,vagy azzal megegyezo minosegu,tudasu ,ocsoe.
-
francia63
csendes tag
válasz
Avicularia #2536 üzenetére
Szia!Esetleg autos toltot nem lattal valahol?A gyarira picit sajnalok 30 eurot.
-
francia63
csendes tag
válasz
twollah1976 #2090 üzenetére
4.0.3.
-
francia63
csendes tag
válasz
twollah1976 #2081 üzenetére
Koszi,de nagy melo minden vackom menteni,ujra ra kni,mindezt meg hetekig roaming netet hasznalva.
-
francia63
csendes tag
-
francia63
csendes tag
A Viber(is?) kepes arra,hogy allandoan bekapcsolva tartsa a Wifit.Arra lennek kivancsi,melyik masik alkalmazas az, ami ugyanezt meg tudja tenni.Mint irtam,kikapcsolom,majd teljesen ad hoc jelleggel valami ujbol bekapcsolja.Olvastam par hozzaszolassal korabban ilyen gondokkal kuzdo forumtars irasat,a kerdesere adott valaszok szerint jartam el,de eddig hiaba.
-
francia63
csendes tag
Sziasztok!Atolvastam minden idevago bejegyzest.Minden olyan alkalmazast ugy allitottam be(a Vibert is),hogy ne kerjen Wifit.Es megis.Napjaban csillioszor kapcsolom ki,a keszulek meg vissza.Mar meg vagyok orulve.Hol lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest