- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
válasz
UberMutant #4101 üzenetére
Rendben, akkor most már ezt is tudjuk!...
Bumper is elég, elől-hátul nem karcolódik...
(Azért én nem cserélem le a notesztokomat bumperre.) -
Belba
őstag
válasz
UberMutant #4095 üzenetére
Nem tudom, csak gondolkoztam...
Én a saját mobilomat olyan tokban tartom, ami minden oldalról védi, így nem kell aggódnom ha zsebre vagy táskába teszem...Gondolod, hogy a fém hátlap nem karcolódik?...
-
twollah1976
őstag
válasz
UberMutant #4095 üzenetére
Azért a "nem karcolja a hátlapot" kijelentésre a helyedben nem innék mérget.
-
g0dl
addikt
válasz
UberMutant #3624 üzenetére
Ez nem biztos, ha még a márkát akarják építeni.
-
Macika66
őstag
válasz
UberMutant #3123 üzenetére
Egy nem agyonhajtott használtautó áráért vettem Canon DSLR gépet, 6 db 6számjegyű árú objektívvel.
Meg kell mondjam, a Note4 óta ALIG használom. És amióta az OnePlus van, nem változott semmi.Csak ha fizetős tárgyfotó meló van, akkor veszem elő...
A háziállataimat (2 ékszerteknős, egy 16 centis madárpók és egy sisakos kaméleon) csak telefonnal fotózom, sokkal több jó képet sikerül lőni a telóval, mint a profi géppel.
Ugye az utcán meg természetes, hogy a telefon van kéznél...
-
válasz
UberMutant #2473 üzenetére
Kérlek ne vedd kötekedésnek, csak próbálom végiggondolni.
Oké, ebből kiderül, hogy van-e rá garancia, vagy sem.
De ha én egy mástól vásárolt Oneplus 3(T)-t akarok szervizeltetni, mert mondjuk betört a kijelző, és már nincs rá garancia, akkor is csak a Oneplus tudja cserélni. Erre való a lent berakott képen a Request Service gomb. A leírás szerint 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot, és tisztázzák, hogy hova kell feladnod.
Ezért én úgy vélem, hogy azért csak az a tiszta, hogy ha a fiók is átkerül. A Oneplus 3 topicban javasolták / említették, hogy át kell íratni az acc-ot.
Szerk.: Közben megtaláltam, amit említettél.
Ez alapján tényleg csak az IMEI és a rendelés száma kell.
Lehet bele is írom az összefoglalóba gyorsan...
@Kemcso: Köszi a reagálást, így már tisztul a dolog.
-
válasz
UberMutant #2471 üzenetére
Ha így megy, akkor hurrá.
Mint említettem, én csak próbálom összeszedni a lehetséges buktatókat. De ez esetben hogy megy a javíttatásnál a kérés? Csak írsz a support e-mail címére, hogy ez és ez van?
-
heidrich
senior tag
válasz
UberMutant #2457 üzenetére
OTA miatt nem akartam felrakni, csak egy egyszerű kérdés volt.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
UberMutant #1550 üzenetére
Köszönöm! Még gondolkodom, de sajnos ettől félek, hogy kicsit törékeny (bár az üveg Honor sem kevésbé, gondolom). Ráadásul bringázok, futok, és oda sem mindegy, hogy mekkora. Még a Honorra, ha ráteszek egy komoly tokot, akkor sem lesz túl méretes. Nem egyszerű a döntés.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
UberMutant #1172 üzenetére
Hát igen.
De elkerülendő a félreértéseket, magában a telefonban "amúgy" nem csalódtam. A teljesítménye illetve tudása tekintetében tényleg hozza az elvárt szintet, a feeling teljesen rendben van, és az Oxygen OS is majdnem olyan jó, mint a CM.
Az előlap kialakítása viszont iszonyatos kapufa. Nyilván nem csinálhatták sima polikarboonátból, mert ezen a szinten az nem eladható, de az edzett üveg és a szabad sarkok kombója hihetetlenül törékennyé teszi.
Kár érte, mert amúgy nagyon bejött... -
redricecover
csendes újonc
válasz
UberMutant #1162 üzenetére
Akkor mindenki boldog.
-
kano
nagyúr
válasz
UberMutant #118 üzenetére
Egyetértünk. Valahogy a fém nem jön be. Sokkal inkább bőrbarát a műanyag tapintása.
Bodrik
Gratula! 3.5.3-ra frissít. -
tovgab
aktív tag
válasz
UberMutant #118 üzenetére
Nem tudom hol lehet a hiba, de az én gyári sandstone tokom tökéletes minden szempontból. Minőségileg, kinézetre és fogásra egyaránt. Mindenki más is ezt mondta rá, akinek mutattam. Bár O+1 nem volt soha a kezemben, de nem tudom elképzelni, hogy annak hogyan lehet ennél minőségibb tapintású a hátlapja?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Jövedelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest