- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
-=Jam=- #6134 üzenetére
Nem tudom hol tapad, hol nem, de az előző is ilyen volt, és semmi gond nem volt vele. Azért cseréltem le az előzőt, mert 1.5 hónapja vettem a telót, és alig 3 napja volt nálam amikor a kocsimosóban kiesett a zsebemből. Felső részén ívben tört + sarok letört + alsó sarok sérült+ karcolások. Ahogy leesett még ráadásul pofára landolt. És most mertem leszedni ahogy megjött ez a másik. Tökéletes épségben volt alatta a kijelző! Ez nekem megért 320 ft-ot.
-
PistiSan
addikt
válasz
-=Jam=- #6134 üzenetére
1 éve hogy nem használok semmilyen fóliát, semmi olyan zavaró karc nem keletkezett még a kijelzőn ami zavarna, optikailag zavaró lenne. Persze erős fényben, ha rá süt a nap látok én is mikro karcokat, de pont nem érdekel, pár évig még használom a telefont, utána úgy is meghal benne előbb utóbb valami ami miatt nem éri majd meg javíttatni, addig a kijelző is simán ki fogja bírni.
-
g0dl
addikt
válasz
-=Jam=- #6118 üzenetére
Tegap meg akartam csiálni a 4.1.7 ->5.0.4 frissítést a rootolt rendszeremen, a twrp3.2.2-0 felrakása után a revorery-be bootolva azzal kezdi, hogy nem tudja csatolni a /data fájlrendszert, és adjak neki ehhez jelszót.
Természetesen ilyen jelszót nem tudok, és normál indulás során nem is kér ilyet. Ilyen formán nem is tudom tallózi az image-eket.
Azt tudom, hogy a /data f2fs.Amit gugliztam az mind azt mondja, hogy formázzam a /data-t, és/vagy változtatssam meg a fájlrendszert.
Tudja valaki mi ennek az oka, miként lehet megoldani?
Ha valóban titkosítva van, akkor a boot folyamat során honnan szerzi a kibontáshoz a kulcsot ( tőlem 100%, hogy nem kérdez semmit indításnál) , és miért nem tudja ugyanezt használni a twrp?Én kicsit arra gyanakszom a twrp nem tudja /szereti csatolni a f2fs-t (korábbi verzió tudta, csak azt írtátok oreo-hoz 3.2.2-0 kell)
Az a megoldás világos, hogy mindent töröl/format minden visszatölt ( van licenszelt titanium backup-om, részben ezért is a root) stb., de én szeretem tudni (tudni vélni) mit miért csinálok. Esetleg még usb otg-re dugott pendrive-ról is tudnék telepíteni, de az új rendszer tudni fogja-e a titkosító kulcsot, amit a twrp nem, de a jelenlegi rendszerem igen.
-
snyper990
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged