- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
Heroldg18 #6498 üzenetére
Eléggé limitált még a kompatibilis eszközök listája. Play-ből sem engedi telepíteni. Esetleg apk-val meg lehet próbálni. Egyébként meg ha úgy érzed, hogy túl sokat nyomkodod, vagy valami mást kéne éppen csinálni, akkor valószínűleg igazad van. Én legalábbis így próbálom megvalósítani a digitális jóllétem
A factory reset főverzió váltásnál mindenképp ajánlott, és mivel erre jön majd OTA a stabil verzió, nyugodtan meg lehet most csinálni. -
-
Starz561
tag
válasz
Heroldg18 #4399 üzenetére
Úgy látszik egyedi probélma. screenshot
(Hangerő le + bekapcs gomb kombóval idéztem elő a képet.) -
válasz
Heroldg18 #4295 üzenetére
Damn. Szóval visszavonták a 4.1.5-öt, és helyette jött a 4.1.6, bugfixekkel...
Azért ilyenkor élek a gyanúval, hogy a béta verziók tesztelése valahogy nem igazán megfelelő. Hogy néha becsúszik az, hogy egy-egy verziót vissza kell vonni, hát nach so, előfordul. De ez csak az idén már a harmadik ilyen eset....
-
-
-
PistiSan
addikt
válasz
Heroldg18 #2958 üzenetére
Soha nem tapasztaltam még ilyet, nem lehet hogy egy app okozza a hibát? Ha gyakori a jelenség amit írsz, akkor próbáld meg csökkentett módban használni a telefont egy ideig, ha úgy nem jelentkezik a probléma akkor lehet keresni a hibás appot.
Kikapcsolás feliratot nyomd hosszan a csökkentett mód eléréséhez. -
-
-
adamfriday
senior tag
-
KRSoos
csendes tag
válasz
Heroldg18 #2561 üzenetére
Szia! Én konkrétan Lumia 930-ról váltottam Oneplus 3T-re kb két hete. A Nokia kamerája tényleg kegyetlenül jó volt, de az OP-jé se rossz sőt, kifejezetten elégedett vagyok vele. Szóval bátran ajánlom, eddig nem bántam meg a váltás pedig nagyon szerettem a Nokiámat, de el kell ismerni, hogy ég és föld a különbség. Egyedül talán az akkumulátor aggaszt most kicsit, mert mintha gyorsan merülne (és úgy tűnik a 7.1.1 még egy kicsit ront is rajta). Egy napot átlagos használat mellett kibír, de ha rendesen nyúzom akkor már nem igazán. 2 órája volt töltőn, 5 órát ír hátralévő időnek (60%), kb 4-5 órás sot-on mértem 7.0-án. Ez normális vagy kellene a gyári visszaállítás? Remélem kitud valaki oktatni. ☺️
-
válasz
Heroldg18 #2561 üzenetére
2 év gyártói garancia van a telefonra?
Elolvastad az összefoglalót? Benne van...
Amitől még kicsit félek az a garanciális ügyintézés lenne, hogy ez hogyan történne (ha esetleg van már valakinek tapasztalata)?
Dettó le van írva az összefoglalóba...
Vannak a telefonnak olyan hibái amik nagyon gyakoriak?
Kifejezett hiba nincs. A kamerára páran panaszkodtak, más csúcskészülékekhez képest (iPhone, Galaxy S6S/7), de a lemaradás nem elementális.
Szóba jött még 1-2 telefon.
HTC 10 - Huawei Mate 9 - Huawei P10 PlusA HTC 10 kisebb de nagyobb felbontású kijelzője kétségkívül előny - de más nincs, SoC / RAM / tárhely / aksi - minden más téren az OP3T jobb.
A Mate 9 és a P10 Plus pedig eggyel magasabb kategóriában játszik, árban is. Ár/értékben az OP3T velük szemben is előnyben van, tudásban persze nem feltétlen. Itt egyéni ízlés kérdésről beszélünk.
-
Sanya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- NBA és kosárlabda topic
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest