-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
válasz
francia63 #2080 üzenetére
Sajnos ezzel én is így vagyok.
Már kétszer ébresztett fel éjjel Google bejövő üzenet, mialatt a repülőgépes be volt kapcsolva, de a készüléken nem látszott hogy aktív lenne a NET.
Régi ügy ez már, FR től és mindenféle gyalulástól (nálam) független.
A probléma az, hogy nálam ritka, és ezért nem találom az okát. -
-
G4bi89
senior tag
válasz
francia63 #2075 üzenetére
Látod is állapotsoron, hogy be van kapcsolva, vagy csak a akkumulátor statisztikában a beállításoknál ? Mert utóbbi bugos, szóval annak nem kell hinni.
A másik, hogy van ilyen ilyen beállítás elég régóta az androidban:
Nem lehet, hogy ez szórakozik veled ? Sose használtam, szóval nem tudom ténylegesen tudja-e így kapcsolgatni a wifit.
-
válasz
francia63 #827 üzenetére
Te tévedsz.
A CPU-Z adatbázisból olvassa ki az aksi adatot, az meg hibához vezet, mert a Oneplus 3 és 3T azonos jelölés alat fut (A3003), így azt fogja mondani, hogy az aksi 3000 mAh-s. Egy normális program, pêldául az Aida64 erre már felkészült, és két érték lesz, egy az Android rendszerből kiolvasva, egy az adatbázisból.
Szóval a konklúzió: hagyd a fenébe a CPU-Z programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest