- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olvastam puffogásokat, hogy voltak gondok mostanság az OOS kapcsán is, de hát a 3T esetén is voltak kisebb-nagyobb bugok. Hogy aztán ebből mennyi Android-alapú és mennyi Oneplus-alapú, az egy másik kérdés.
Én eddig elégedett vagyok a Norddal, az értesítési LED hiányzik, de nagyon, meg kicsit azért az bánt, hogy csak 2023 júliusig ígér szoftvertámogatást a Oneplus. De legalább ez tervezhető valamennyire.
-
Ez ugyen Oneplus 3-hoz van, de a lényeget látod benne (ne az ott lévő kernel-eket próbáld meg felrakni!!!). Röviden, a kernel-el kell játszani. Itt találsz O+3T kerneleket.
@snyper990: Minek ilyen telefont vesztek, ha utána vissza akarjátok fogni? Minek sírtok, hogy sokat fogyaszt? Ha veszel egy sportosabb kocsit, és mindig tövig nyomod a gázt, az is sokat fog fogyasztani.
Ne idegeskedj, mert árt a szépségednek. Miért bántja a lelkedet, ha valaki mélyebben belenyúl a telefonjába? A te példáddal élve ez olyasmi, mint amikor tuningolja valaki az autóját. Van, aki nem nagyobb sebességre vágyik, hanem arra, hogy ha egész nap nyomogatja a telefonját, 7-8-9 óra SOT-ot összehozva, akkor kihúzza azt egy feltöltéssel. Mert nem tud folyamatosan töltőn lógni, a powerbank pedig nem szimpi neki (én is félmegoldásnak tartom amúgy).
Az XDA-n meg is teszik az emberek, visszakorlátozva az adott CPU állapothoz tartozó frekiket, és akár 12-14 órás SOT-t is kihoznak a sima O+3-ból. Egyszerű és nagyszerű, mert a proci még visszafogva is tökéletesen elég az átlagos felhasználáshoz. Mint mindenhol, itt is a marketing miatt a minél nagyobb freki és antutu érték-kergetés van gyári értékeken, mert sokan erre gerjednek.
Közben minden apró meghívásra teljes frekire pörög a SoC, holott 20-30%-al visszavéve is simán és gördülékenyen képes lenne ellátni az adott feladatot. A visszavet frekivel és alacsonyabb feszel pedig kevesebb áramot vesz fel, ami hosszabb aksiidőt jelent...És nem, ez nem diavetítést jelent...
Fogadd el, hogy van ilyen és punktum...
-
snyper990
őstag
valószínűleg kb. egyáltalán nem melegedne, miközben nézhetnéd a diavetítést, ami egykoron egy komolyabb alkalmazás volt...
Kicsit kezdenek az ilyen kérdések felidegesíteni. Minek ilyen telefont vesztek, ha utána vissza akarjátok fogni? Minek sírtok, hogy sokat fogyaszt? Ha veszel egy sportosabb kocsit, és mindig tövig nyomod a gázt, az is sokat fog fogyasztani. Nem kell állandóan padlózni, ha zavar a fogyasztás. Vagy vehetsz Priust. Ha nem akarjátok, hogy sokat egyen a telótok, nemsokára megint kiadják a Nokia 3310-et, sok szerencsét hozzá, biztos jó telefon az is még mindig.
Nekem semmi bajom a telefonnal, nem melegszik, a használat függvényében merül. Legutóbb majdnem 4 napig bírta egy töltéssel kb. 5 óra SOT-al. Szerintem az elég korrekt. (teljesen gyári 4.0.3)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged